Ох Сега те прочитав. Јас и трет пат му пишав Кога ќе стасам ќе му се јавам. Веруваш дека ќе успеам блиц термин да направам за сликање надвор од студио? Зошто би му се јавила една недела пред сликање. Ама пак и Корона е си велам може ќе имам среќа да го договорам. Инаку ги гледав сликите беспрекорен е. Да не има уште некој сличен во Велес како план Б?
Кокан е одличен вистина, но нема професионален однос што страшно ме иритира. Побарај на фб Студио Пента, секоја година имаат супер новогодишни сцени за сликање на дечиња, така и оваа.
Мислиш на комуникација на фб или воопшто е непрофесионален? Фала ти сега ќе ги разгледам. Не ми текнува името како се викаше она фото студио меѓу кафичите до булка цвеќара негде беше?
Дрзок е и надмен во целокупната комуникација и процес на сликање, пресамоуверен е и за се нешто недостапен преку било кој комуникациски канал. За сметка на тоа добиваш супер слики вистина, ама јас таа цена на неопуштеност во сликање не можам да ја плаќам само за убави слики (ова го зборувам од искуство со свадбената фотосесија, со деца не знам каков му е пристапот, не го ни побарав, среќа налетав на Пента, скромни се, а задоволна сум од сликите секогаш)
@FreeMind ако ти е за надвор од студио мислам дека и од Скопје да викнеш би дошле. Не знам со цена како би одело ама така барем не ти ограничен изборот
И ти си во право. Нема да се молиме за мои пари нели. Разгледав сега на темава за Скопје ќе најдам веројатно некој.
Пикабу се супер за сликање. Девојките доаѓаат секаде, сигурно не би им било проблем и во Велес да дојдат. Го сликаа малиот за 1 роденден, ептен сум задоволна и многу се ефтини @crazylady исто ваљда и за куманово би дошле. https://www.facebook.com/PeekABooPhotography-296868314517397/
Немаат студио. Се договараш за локација или настани. Ние у планина се сликавме летоска за роденденот. Цена супер, девојчето мило, се плашев детево да не се исплаши или усрами ама супер пристап имаше.