Првото го сликав на 14 дена. Ама други времиња беа баш онака заспано како ке го наместеа така седеше. Второво ковид дете немаше таква фотосесија (секако е плачко голем)
Значи може и порано Јас ќе си закажам таму средина февруари двете дечиња да ги сликам. Уште се каам првото што не го сликав дур беше бебе. Ептен кејф имам за девојчето ептен
Ние имаме 2 ипол месеци, се одлучив за домашна фотосесија со професионален апарат. Сестра ми ќе биде фотографОваа година ќе биде така, догодина здравје во студио.
На 1 роденден. Прва слика час два откако е роден. И секој ден го сликам и снимам. Имам над 20000 слики. А професионално никогаш и не ми текнало.
Му правев и јас на син ми за првиот роденден во Фактори, ама сега сакам и за бебето и за него да им направам фотосесија. А за домашни фотографии да не збориме, секојдневно исто
Нас бебе ни го сликаше дома една девојка. Значи какви слики направи не можам да ви опишам.. нешто незамисливо Трпение, милост спрема бебето, професионалност.. само пофални зборови. По препорака на блиска ми е пошто барав да е некој/а што е сигурна периодов и не се меша многу со луѓе и се пази.. Ако е заинтересирана некоја нека ми пише порака, ќе и дадам контакт.. значи врв е!
И јас многу се мислев ама мало ми е уште да го носам по фото студија (5 недели бебе). Исто и не ми се викаше дома фотограф со ситуацијава.. Па позајмив апарат од една другарка и завршив работа сама со помош на мм дома И купив новогодишно капче-дедо мраз, боди и кондурчиња, ќе си има спомен од првата Нова година. Искрено не ми се даваат пари на фото студија. Може сликите се профи изгледаат како бајка, ама едни те исти сценографии се вртат цело време. Вака барем од дома си имаат посебен шмек
Со Фото Бимбо некој искуство дали има сега околу новогодишниве сесии? Дали сте задоволни од фотографии,соработка, квалитет.. ?
50 евра за 20-30 слики? Сега правевме ние во фотофактори, скапо е да ама не веруваѓ некој да праии поефтино во Скопјево
Сега на син ми му е роденден и им закажав фотосесија во Акон Фотографи, ем блиску ми се а и ми се допаѓа како работат. И на малата ќе и направиме една нјуборн фотосесија И баш се пристапни со цени, 300 ден од слика а минимум се 5
Kade se naogaat Akon fotografi? Ne razbiram kolku sliki vi sleduvaat neli e skapo 300 denari od slika? https://www.facebook.com/spomenarskopje/ - dechkive se dosta pristupachni, fotosesija im e 1,500 denari, krshtevka 1,500, krshtevka + rodenden 3,000. Site sliki shto ke gi napravat gi obrabotuvaat i vi gi davaat elektronski.
Во Скопје Север се. Па океј, не ми делува скапо исто и овие и обработени и електронски ги даваат. За слики они ми кажаа минимум 5 треба да се земат, 300 ден од слика е. Имаат нивно студио и сцени по мој избор. Ајде ќе споделам впечатоци по фотосесијата
Девојки, до лани еден куп ми излегуваа по фб, сега не гледам никаде. За сликање за Н. Година, како во соба накитена што се сликаат кај има знае некој и цена? Не ни треба фотосесија туку чисто така една две новогодишни колку за спомен.
За истото прашање и јас ја отворив темава. Ваљда е рано уште, ќе почнат за некоја недела фото студијава.
Можеби не ми е баш соодветно прашањето за во темава, ама некоја да не знае каде можат да ми изработат новогодишна честитка со вметната слика од бебе во новогодишен амбиент? Да не биде само слика тука направено да личи баш на честитка.
Јас баш ги видов, се јавив, 2000 ден, 15 слики. И истите ви ги даваат на усб. На трета мак. Бригада се. Кај американ колеџ.