Колку сликчиња испаднаа? Само бебе сликаа или и семејни слики? Ауу, на Пукичка ич не се сетив. Шо пари зема, матна ми е сликава, не можам да видам?
Околу 150 слики беа, беше сликана и сама и заедно со нас. Пукич 2000ден за 20 едитирани дигитални фотографии по нејзин избор, исто 30мин.
И јас сум презадоволна од Споменар, преубави фотографии ни направи за крштевка, штета што немаат студио.
Не е баш фотосесија ама за сликање е прашањево, не знаев во која тема да прашам. Каде може да го сликам бебе со Дедо мраз во Ск?
Прашањево можеби не е баш за во оваа тема ама претежно студијата кои прават фотосесии за бебиња прават и труднички, па да не сте правеле трудничка фотосесија во некое студио кое би го препорачале? Гледам повеќето ги фалат Споменар, ама тие сликаат само на отворено а не би се чувствувала удобно да “позирам” негде во јавност, па секоја препорака е добредојдена. Ги контактирав Маруди ама ми рече не работат веќе труднички, а од фотофактори имам негативно претходно искуство.
Моја топла препорака: https://instagram.com/memoriesofserendipity?igshid=NDc0ODY0MjQ= девојката слика крштевки, родендени, трудници, девојачки, свадби, секаков вид прослави може да разгледате. Буквално сите слики ми ги даде што ги изнаслика, а беа баш многу. Плус сите се едитирани.
Zdravo moze li da spodelite iskustvo a voedno i preporaka za novogodishna fotosesija za bebe (reon skopje)a da ne e mnogu skapa, slushnav deka cenite se dvizhat okolu 5 do 6.000 shto e realno premnogu... vi blagodaram odnapred!
Девојки може да ми кажете во кое фото студио може да се сликнеме новогодишно за да испратиме честитки. Сакаме само некои 5 фотографии да имаме дека бебињата се мали нема да издржиме за фотосесија цела