Ако не ти е проблем да ми кажеш што има во пакетот, ги дава сите слики електеонски/печатени слики дали има и колку фотографии прави?
Цело време е таму или одреден дел од денот? Извини што те прашувам ама од друг крај на градот сум па да не идеме за џабе
Сите слики електронски обработени ги добивате, за печатење е 30 денари од слика. Ние добивме 100 слики. За помали дечиња имаат и облека нешто новогодишно.
Фала ти. Убав е амбиентот? Лани 2 штракнавме заедничка и само бебе. А сега поскапеле значи. Не знам зашто ама ич не ми се м'кне дете по студија за сликање. Само јас изгледа сум таква. А па и шо ќе ми се 20 кадри новогодишни.
Се слагам и јас сакам една со дедо меаз и доста е . И лани така направивме. И јас барам сега кај има.
Лани ептен практично. Се облековме, кругче во ист гејт, се сликавме. По 200 денари беа. Ама поголем некој формат беа. Одма ни ги дадоа. И плус си извадивме за блиските по 30 денари. Сигурно има и во џамбо . Ама некако никако да излезам да прошетам.
Амбиентот е убав, ко за два метри на метар. Малку глупи пози според мене правеше Дедо Мразот. Инаку земи во обзир тоа дека е можно да не го бендиса малата дедо мразот. Мојава не го бендиса ич. Нејќеше да му се приближи и покрај тоа што ја влечеше амбиентот имаше играчи кончиња, ама не и не, а питомо дете е се гушка со сите. Инаку и јас не планирам да ја носам во студио годинава, скоро две има и не седи мирно моево една слика неможеш да направиш. Јас лани бев во студио во Капиштец, кај 511 и за 1200 ден топ. Сите слики ни ги прати со висока резолуција и 10 - 15 мислам беа принтани.
Не прашав тоа, ама мислам дека им пишуваше од 10:00 до 20:00, но не сум сигурна дали и преку недела беше така.
И моето е 17м и не знам како ќе реагира. Вака на слики му се радува. А лани и јас закажав во капиштец ама ми беше многу кенкава и откажав.
Ич не ми текнува како се викаше. На ФБ можеш да ги најдеш Новогодишни фотосесии 2022 2023 . Тоа е точно до пицерија 511 во Капиштец, ама малечко е и има голем знак фотокопир на студиото. Се сеќавам баш на ова затоа што се изнамачив да го најдам а 100 пати поминав покрај него.