М Акo не ти сметa oди тaму мене ми сметa си вaдaм слики пoске и сoте сo лoгo?!м принт нa плaтнo 50нa 8ш вo дневнa си клaдoв oд фoтoсесијaтa и требaше лoгo дa имa?
Да јас имам, го сликавме малиот на 11м. Човекот е прекрасен со дечиња, спремен те чека, се си мести убаво и фотографира, можеш на која тема сакаш на таа да ти го фотографира... преубави слики имаме искрено без лого на сликата..
2500 bese, no samo slikite od fotosesijata na cd (15sliki imas, nie 18 + 3 gratis ni stavil). Nie diplativme za plus da ni gi ispecati, no toa se zafrknavme, gi imas na cd mozes za dosta poeftino na dr mesto da gi izvadis Da prkne mesevo, kje si napravime edna nova so mesko i so sinko
Mene mi e krivo sto ne napraviv koga se rodi. A sega uplativ za krstevka i prv rodenden tokmu tamu 4000 fotosesija so slikanje na krstevkata i rodendenot
Dali vo taa cena spaga i snimanje na krstevkata? Jas prasuvav vo Image foto 5000 so snimanje, i plus ke mu pravam fotosesija vo studio so rekviziti toa 1000. Ajde nekoja majka neka predlozi drugi studio, jas sakam i snimka da imam barem od krstevkata
Никола Даневски најтопло ви го препорачувам. Слики лудница, до сега неколку пати го најмувамеза фамилијарни фотографии, крштевки и родендени. Сликите се совршени.
Se mislev za niv ama tuka nekade procitav deka slikite so golemo logo nivno gi davale pa se premisliv
Epa da zakazam ako ne. Moze da mi kazes samo cena i kolku sliki dobivas ako ne e tajna ili vo lp pisi mi
Имаш пакети од 3000 4500 6000 јас прашував се надевам не е проблем што јас одговорив.И слободни термини после 17 јули a slikite SE 20 30 40 -3000 4500 6000