Ако најдеш сподели. И јас сакам да се изнасликаме фамилијарно. До сега не сум го носела баткото,сега кога веќе сме комплетни може да се фотнеме
Лани беа во хотел гранд плаза, за годинава им пишав ми рекоа дека сеуште не им е дефинирана локацијата.
Image Photo за две деца е 3.500 ден. Ај да намалам очекувања до 2000/2500 ќе се најде ли нешто за со две деца. Изгледа ќе се сликаме на плоштад еднаш и толку, како тргнале со цениве. Пишав на неколку места штом имам инфо ќе споделам.
Три модели на фотосесии се достапни 3600 мкд - 20 фотографии 4600 мкд - 30 фотографии 6200 мкд – 40 фотографии Фотографиите ги добивате електронски и во печатена форма 13x18 Во пакетот може да се вклучат и семејни фотографии. Фото фактори...
Најавуваа во еасте гате а вероватно и новиов диамонд дека ќе има поставка со куќичка на дедо мраз па ќе видиме… во еасте гате фино беше лани накитено
https://instagram.com/happinessphotography.eli?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Овде закажав, немам искуство досега, вака фино ми изгледа.
Кои се овие,кај се наоѓаат? И дали ценава е без оглед на бројот на членови? Некако слабо годинава понуди за фотосесија, се нешто од другите градови ми се појавуваат на фб.