Мислам дека се од куманово. Јас закажав кај BiberPhotography, за 2000 ден, ми се допаѓа вака на слики и декорацијата. Се што гледав друго под 2500 немаше.
Девојки знаете ли кое студио е во еасте гате со дедо мраз и која е цената, во сити малл е ко за поголеми деца во соба со екрани нешто воз на дедо мраз па дур дојдеш да се сликаш до него… а во дисмонд има ли за сликање?
Во ист гејт е 350ден со пакетче,дедо мраз убав и сценографија убава. Во дајмонд имаше двајца дедо мразовци,не ми се допадна а сценографија не видов.
Каде се наоѓа Дедо Мразот во Ист Гејт и дали имаш инфо кога е таму? Дали секој ден и од колку до колку часот?
Немам такви информации, а позиционирани се кај Зара и Ваикики,во тој дел за седење. Дали ако сликам две деца ќе платам 700ден? Од кои едното е бебе,едно пакетче би зеле.
Ние викендов ќе се сликаме едвај чекам. Уште хулахопки за малава ми требаат и спремни сме. И сликиве што ги става на фб ми се допаѓаат за таа цена супер се.
Ај па споделете искуство Малку ми е далеку Ѓорче,ама ако вреди ќе одам. Инаку јас најдов во фото визија во илинден за 1400ден понуда со сите фотографии во електронска форма и 8 печатени фотографии. Но времето на сликање е 20мин. Е сега малку е дискутабилно, прашав бидејќи се работи за бебе што ако треба да се пресоблече,ако плаче да се смири итн дали ќе успееме да се сликнеме за 20мин. Ме упатија телефонски да се дог. Се надевам се стопира времето при пресоблекување..не знам
Овде трае саат време, за 20мин да се расплаче немаш време да го смириш. Отвори на фб да и ги видиш сликите, сон и се. Вчера ја преслакале на колешката малата, се расплакала па ја смирувале... Прејаки и излегле сликите.
Саат време охохоо, јас мислев помалку да го спремам сопругот со време да не ми туфка таму. А јас па не планирав да ги пресоблекувам сега ме замисли да земам нешто за секој случај. Уште ако е девојка што слика бомбона, големава подобро реагира на девојки, минатата година неуспешно ни беше сликањето се изнаплака за сите пари.
Метрополата Скопје…. Незнам што стана со цениве, стварно се е поскапено океј ама ова е премногу. Минатата год кај што се сликавме ама неуспешно беше 1500 ден, оваа година прашувам 3000/3500 денари. Се зголеми побарувачката и отидоа во вис со цениве.
Кај нас не се многу зголемени за разлика од лани, ма да не памтам по колку сме плаќале. А гледам и во другите студиа тука некаде се цените 100 ден +/-. Лани кај што се сликавме малата се плашеше да се слика па едвај некако ја убедувавме таму да се слика, цел саат можеби се задржавме.
Леле да не те разочарувам , ама Мислам ја знам жената, другарка ми лани ги сликаше децата, ама има една две сцени и децава буквално ништо, седнати и насмеани. Мислам дека беше 2000 ден , ама она ич не беше задоволна