Има. Во Сити мол е многу интересно сликањето. Направиле куќичка, влегуваш внатре,детето стиска бројка има симулација на лифт кон облаците па до куќата на Дедо Мраз. Монитори се околу тебе,се појавува вратата од куќата и потоа детето ѕвони на вистинско ѕвонче и отвара врата вистински Дедо Мраз детето беше многу среќно,а сликањето е 200ден. @AngelOfArh @CareTee бевте ли на сликање кај Бибер како поминавте? Се договарав на фб ама последно кога пишав за термин не ми врати
Аааа супер тогаш. ги добиваш и дигитално сликите? кај се наоѓа во сити мол. мојата цуца е 2.5г ваљда нема да се исплаши. Знаеш која цена е во дајмонд?
Не знам цена во Дајмонд,само знам дека беа многу нападни Дедо мразовците,дете да се исплаши наместо да појде кој нив. Во Сити е кај главниот влез куќичката. Една печатена слика одма ни дадоа,за дигитална не прашав.
Најискрено ок се сликите ај да не бидам голем мрчатор, ама мислам очекував повеќе. Сметам дека околу нас конкретно не се потруди нешто премногу, 30 мин се на се беше сликањето, ок времето не ми смета. Ама кај неа на профил баш сега гледам баш убави слики има со доста реквизити покрај децата, фенерче, украсче, кај нас освен детето и на средина санка ли љуљашка, вовче ништо друго немаше. И само една поза не сликаше сите заедно. Штета што не побарав барем уште еднаш да не сликаше заедно ама тоа е. Далеку од лоши слики ама па и далеку од wow. Ова мое лично видување, сепак ќе кажам можеби и премногу очекувам.
Да не си ги носеле децата реквизитите? И јас баш помислив дали да понесам нешто. Со бебето како поминавте? На мене ми пиша околу 1 час е сликањето
Со бебето најкрш, не беше ич расположена за сликање. Ама и нема реквизити за бебиња што се измеѓу како да кажам ни седи ни лежи. Мојава иако 6 м сега направи не седи сама стабилно и никако не успеа да ја намести убаво да ја слика. Од големата има повеќе слики и се, малово ужас, ама тоа е, повеќе среќа нареден пат, сепак сега дел беше и од што не беше бебе расположено за сликање. Баш пиши како ќе поминете вие.
Да, бевме, топ пројдовме. И фенерчиња и лампиони и се беше тука, околу, бастумчиња, лижавчиња, се имаше. Што знам, ок пројдовме. И јас очекував може малку повеќе слики од тоа што видов, бебе не беше исто расположено, ама па не беше нешто страшно, што знам. И посебно мм со деците го сликаше, посебно мене, заедно, двете заедно, сам по сам, со 3-4 аутфити... фино пројдовме, 45мин се задржавме.
Абе мало е, не е којзнае колкаво, ама има место да, има и вц кај што може да се преслечеш ти пример или сопруг, ама тоа не знам во 40мин до 1 час колку ќе ти е изводливо. Воглавно место има.