Дали може повеќе инфо да ми дадеш? Околу колку време ако не е проблем и цена да ми кажеш, дали има слики убави ( а не како да сликал некој со телефон ).
Imame mnogu ubavi sliki ne se kako od telefon bash se profesionalni , ima paket od 3000 i 4000 nie go odbravme toj od 4000 imas so nego 400 sliki na mejl i fotosesija na bebus pola saat pred da pocne krstevkata i slika dodeka trae krstevanjeto vo crkva. Dzirni na instagram ima profil kje mu vidis sliki . I pisi mu na viber kje ti gi prati podetalno paketite
Imase paketi od 3000 i 4000. Od 4000 plus beshe fotosesija za bebeto od pola saat . Nie toj go odbravme.
https://www.instagram.com/loveclick.mk?igsh=aGlxZTlsaDF3dWps Може ќе се најде за некој, лично моја препорака, супер задоволни од девојчето
За што услуга поточно фотосесија или роденден? Гледам ептен тазе е профилов нов и многу малце слики..ви ги дава само електронски, а обработени или не? Дека има и со ефекти ставено
Електронски само ги дава, вие си ги вадите ако сакате обработени. Ние ја имавме повикано за фотосесија и крштевска, одлични фотографии ни извади.
Dobro sto te procitav, sakav da zakazam... Se mislam za Biber ama gledam poskapeni se od lani. Interpres nekako ne mi se svigja pozadinata od lani se nadevam godinava nesto novo imaat... Predlozi? Moram krofnava da ja slikam vo novogodisnoto fustance
Ние одиме во Велес , не е скап човекoт студиото е мн мало ама предобри слики прави , лани плативме 2000 ден со патарини и превоз е поевтино од Скопје . Фото Пента .
Здраво дали имате инфо дали во трговските низ Скопје има можност за новогодишна фотосесија? Лани имаше во East Gate и Capitol, оваа година како е?
Ние закажавме сега за сликање викендов во фото видео премиум 2500 денари 10 слики ми кажа со календар и 1 слика А4 другите 100 слики на емаил. Не ми изгледаше скапо па ќе видиме што како ќе биде