Дали може повеќе инфо да ми дадеш? Околу колку време ако не е проблем и цена да ми кажеш, дали има слики убави ( а не како да сликал некој со телефон ).
Imame mnogu ubavi sliki ne se kako od telefon bash se profesionalni , ima paket od 3000 i 4000 nie go odbravme toj od 4000 imas so nego 400 sliki na mejl i fotosesija na bebus pola saat pred da pocne krstevkata i slika dodeka trae krstevanjeto vo crkva. Dzirni na instagram ima profil kje mu vidis sliki . I pisi mu na viber kje ti gi prati podetalno paketite
Imase paketi od 3000 i 4000. Od 4000 plus beshe fotosesija za bebeto od pola saat . Nie toj go odbravme.
https://www.instagram.com/loveclick.mk?igsh=aGlxZTlsaDF3dWps Може ќе се најде за некој, лично моја препорака, супер задоволни од девојчето
За што услуга поточно фотосесија или роденден? Гледам ептен тазе е профилов нов и многу малце слики..ви ги дава само електронски, а обработени или не? Дека има и со ефекти ставено
Електронски само ги дава, вие си ги вадите ако сакате обработени. Ние ја имавме повикано за фотосесија и крштевска, одлични фотографии ни извади.