Mene mi rekoa moralo da e bebeto nad 40 dena za da go slikale pred edna nedela a lani sin mi so 20 dena go slikaa bez problem ne znam zasto
Неуспешна фотосесија Премногууу плачеше, башка во 5ти скок е и се плашеше од непознати места.... Аууу страшно, синко се изнаслика таму па колку толку фативме со малата.... Здравје пак во Лисиче стандард...
Ние денеска имавме новогодишна фотосесија за новороденче во Фокус Фотографи. Морам да ја пофалам фотографката. Ептен смирена, професионална, се труди убаво да биде наместено се' и да фати добри кадри. Повеќе од два часа бевме таму. Мојава прво не сакаше да заспие, и само претеше и мрдеше. Жената ја нишкаше, успиваше. Финалните слики ги немам, ама ни ги покажа сликите кои ги направи. Преинтересни сетинзи и кадри, едвај ги чекам сликите.
Пишав погоре - 3000 ден е годинава фотосесија, со 20 обработени фотографии и 5 испечатени. Инаку во Влае - Александрија се наоѓаат. Јас живеам тука, и локациски ептен ми одговараа.
Па беше слободна, рече дека не се брза и не праша нас дали се брзаме. А и сама си рече дека за новороденче секогаш си остава повеќе простор бидејќи бараат повеќе време.
Завршивме денес ние со фотосесијата и поминавме супер бебо гледаше насекаде и се ни беше интересно, не плачеше (што беше супер зашто ми плаче од непознати периодов). За тоа како се плашев дека нема да биде ништо супер беше се. Едвај ги чекам сликите утре да ги видам. Толку бевме преуморени што заспавме без плачки и тегнење (од кога влеговме во скок само вечерното спиење ми прави така и е борби по 1-1ипол час).