Se odlucivme i bevme vo Kumanovo na fotosesija (Ijk Photography ) , voopsto ne sme zadovolni , zenata e nacista , ne se slucuva samo so moeto dete ima i drugi decinja sto ne se Hristijancinja ne gi objavuva na profil ajde toa ok nejzino pravo , platena dekoracija za 6000 denari napravena bese kako za 5000 denari paketot , sleden rodenden kade ke odime pojma nemam , naj mnogu mi znacea slikite da si gi odberam i toa ne ni dozvoli i ni isprati bez vrska sto sakala taa i photo factory loso iskustvo mnogu ☹️ isto kako nejzi … Sto e ova so fotografive dadovme 6000 denari za dzabe , jas i uste 4 drugi majki sto gi slikavme decinjata den za den (taka se rodeni) Strasnooo….
Јас се мислев меѓу Fairytale и PhotoFactory за newborn фотосесија и се одлучив за Fairytale. Кате и сестра и се врв, ги препорачувам на сите. Околу 100 слики имаше, си одбравме ние кои ги сакаме. @behappy111 не смее да става слики без ваша дозвола. Ние и договор потпишавме кога бевме на фотосесија.
Znam deka ne smee da stava no prasa i i kazavme deka nema problem , nikogas ne sum gledala od taa gledna tocka na rabotite bidejki sakam si go objavuvam no mnogu dojde vpecatlivo gi vagja site samo 4-5 deca ne , sto imaat po malce nasite deca vrednost? , od sega studio Akon ke go slikam ili LovaBaby . Da napomenam nemam nisto problem so drugite decinja site si gi sakam i polna sum prijateli sto ni se kako semejstvo od Hristijanskata Veroispovest no ova sto gi deli gospogjata od IJK PHOTOGRAPHY ne e ubavo i ocigledno e..
Kolku vi pobara vas za fotosesija? Na mene sakav pozadina crna so beli i sivi baloncinja i mi pobara 300 evra pozadinata da se napravela plus kratko klipce , bez pozadinata 150 evra fotosesija i bez klipce , sto mislam deka preteruvaat , a deka ubavo slika ubavo slika , rekvizitite sto gi koristat ja pravat slikata ubava , da vlozam i jas bi si otvorila studio ..
Не ги знам овие студија, јас само Fairytale и PhotoFactory ги најдов тогаш за newborn фотосесија. Сакав да кажам само тоа, дека не смее да објавува без ваша согласност. Ние потпишавме писмен договор, усен не знам дали се важи како договор. 6000 денари беше фотосесијата со нејзини реквизити и сцени, 2 часа. Тие си го спремаа бебе, си го облекуваа, го заспиваа. За роденденска фотосесија не знам како оди, ама 300 евра и јас мислам дека е многу.
За нова година мијава ќе биде 6месеци и сакам кај fairytale да закажам, newborn сесија правевме кај photo factory ок беше преубави фотографии ама многу ми се виде чекање додека ги добијам цел месец помина, овде после колку време ви ги испрати? Плус они ги одбраа не ни дадоа шанса да ги видиме сите
Препорака за loveclick за фотосесија. Толку убави, спонтани слики ни направи, му викам на маж ми абе вака убаво изгледаме и во живо? Уствари не толку изгледот, колку што ги долови емоциите меѓу нас. Во photofactory од бебе ја носевме големата. За првиот роденден правевме таму, секоја Нова година. Сакав и њуборн, ама не успеав да се изорганизирам со две деца и многу ми е криво. Ок се, не викам не, ама кога ќе споредам со loveclick врска немаат.
4000 со 30 слики, ама дигитални, не принтани. Јас 40 си избрав, да можев и сите ќе ги земев. Да дома доаѓа, ама ние во Гази баба одлучивме. И тој момент во фотофактори не ми се свиѓаше, што они ти ги бираат сликите. Сега после 6 години конечно купив албуми и редејќи сфатив дека има куп исти слики буквално од кај нив, само бебе различно насмеано.
Баш убаво, и ја гледав сега изложбата со доилките прекрасен концепт многу интересен стил. Ќе ја имам и нејзе на ум за нареден пат кога ќе се сликаме
Не сум правела фотосесија одамна, скоро 6 год. За родендени ги ангажираме. Во мај ни земаа 4000 ден за сликање +30 слики да си избереш да ти испринтаат вклучени во сумата. Ние секогаш принтаме плус уште 30-40 слики (не памтам по колку ги наплаќаат тие), па и на гостите им даваме.
I jas ocekuvav do 6000 da kaze i toa samo edna scena barav ne 2-3 i koga mi kaza 150 vikam okej i vikam moze da go snimam so kolata vika toa da go snimame plus 150 , 300 evra znaci … Ne znam zosto mi nabi cena tolku .
Ete super 4000 denari a jas edna scena barav i baloncinja (da gi odnesam) 150 evra mi pobara haha, se nekoj maler me prati