4000 fotosesija plus slikanje na krstevka i rodenden. 20 sliki dobiv na mail Za drugive paketi ne znam, ne mi bea ponudeni
Или кај нас, за 1000 ќе ти слика шо сакаш,ти ги дава на цд или усб...Твое е после дали и колку слики ќе извадиш
Mnogu vi e skapo vo Skopje be, jas site sliki gi dobiv na raka plus staveni na cd i mi pravea fotosesija i slikaa na rodendenot, se' toa za 50€..
Jas sakam snimanje na krstevka kaj sto prasuvav e okolu 5000 i plus 1000 slikanje. Ne e loso so ogled na toa sto baram snimanje. Neli kako svadba koga vi snimaat..neznam ke se rasprasam i na dr mesta
Мајки ако некоја мајка се двоуми нека не размислува,ние денес бевме да се сликаме во фото фактори значи презадоволни дечкото феноменален на мојов бесен плачко цело време му наоѓаше занимација без солзи поминавме фотографии прекрасни одвај чекам да бидат готови.
Има ли негде фотостудио што прават фотосесии за бебе со нормални цени? 50 евра е мн скапо? И ако не кого би препорачале?
Не е точно дека е скапо.Правевме фотосесија и сликање крштевка и неколку слики во ресторан,ни направија 295 слики. 3.000ден. со 30 слики гратис и на цд. фотостудио FairyTale photograhy
Реално претерано е. И нас fairytale ни направи купишта слики ама и јас би "чкрапала " така. Едвај избрав слики да ни ги испринта. Ти кога правеше фотосесија и сликање за крштевка? мене ми побара 3500 фотосесија плус 2500 во ресторант, 6000 вкупно. Девојката за нула талентот се занела @queen007 има една babybump photography слика за 1200 ден. Реално незнам колки ја бива. Ние за роденденот ги ангажиравме photo factory 2500 сликање 2 часа со 30 слики и 2000 ден доплата за фотосесија ако сакаш. Ова демек им е на промоција
Mene na facebook mi izleze nekoj Lazareski I go kontaktirav. Ni ponudi 1500,00 mkd, slikanje vo crkva so foto sesija plus. Toa promocija sega mu bilo, foto sesijata. Prifativme, ke vidime dali covekot ke se pojavi prvin, pa i kako ke pomineme.
Јас Кики Муки ја препорачувам. 3500 мислам дека ни зема за сликање во црква, ресторан и фотосесија и сите слики на цеде. Ама сликите преубави. Значи и местени и фатени моменти (тие се најубави). Девојката е од Струга ама иде и во други градови (не знам дали баш сите ама Охрид, Кичево, Скопје сигурно).
Студио Маруди, дефинитивно! Девојката е многу фина, трпелива и што е важно професионална и уникатна. Премногу внимава на секој детаљ и фотографиите се неверојатни! Најубаво искуство! И нормално ги испорачува фотографиите без лого и заштита. Прави и дизајнирани фотокниги знам за родендени и крштевки, ама мислам дека ако сакате и од фотосесијата може да направи исто. Еве ви линкче видете си https://www.facebook.com/studiomarudi/
Didisi nie plativme okolu 3000 shto e eftino za trudot shto go vlozuva devojkata i za spomenot shto se dobiva. Prasajte si ja nea najubavo, se kje vi objasni okolu uslovite. Uste ednas kje kazam fotografiite se nesporedlivi so drugite studija kaj nas!