Дојдов да ги пофалам photo factory. Сликите се преубави, спонтани, бебе иако плачко беше , го уловил во "арното" Секаде насмеам си мислиш супер бил цел роденден Кога ќе споредам со fairytale , уф која разлика Како не ги открив порано , немаше да има нервози зимата на сесијата! Дефинитивно разлика во професионализам
Девојки, некоја искуство со Babybump за сликање? Некоја евтина понуда ми даде, и гледам нема мн слики на фб, па да не се зезнам.
Ги разгледав на фб многу интересни слики имаат, сепак мислам рано е, од ноември ваљда. И јас едвај чекам.
Photo factory фотосесија за бебе е 4000. Fairytale не ми одговориле сеуште. Искуство има некоја за колку време ги добиле сликите? Кога да закажам за да ги имам сликите бар до крај на декември пред нова година?
Photo factory lani bese 4000, sega mi rekoa deka e 5000 (fotosesija plus slikanje na nastanot) so toa sto se dobiva plus 30 pecateni sliki.
Ние минатата година се сликавме на 12ти Дек некаде, зашто на 10ти 40 дена ми направи малата. Ги имав сликите пред нова година, ама разочарана бев многу. Многу хаотична фотосесија имавме, тој глава се испожали дека го боли, ние високи сме и големи, наместо да не сликне фамилијарна на една поголема клупа, он на еден двосед не седна, како џинови изгледаме на сликите спрема темата. Првиот пат кога бевме, многу поубав впечаток ми остави, ама вториот пат ме разорача ептен... Малата имаше и бљуцнато на фустанчето, рече дека тоа ке го среди на фотошоп, ни тоа беше средено. Дали гужви имал периодот нз, ама ете ме разорача мн.
Тој од Фото Фектори ич несериозен. Барем кога зема по 4000 денари, нека го смени ентериерот. Сите слики се на мини школска клупа , децата се голи до пола со наочари, двоседите се неизбежни, пердувите исто така. Некако тематиката му е веќе позната и малку досадна.
4000 ми кажа денес. Без настан. Само фотосесија во студио. Не ми одговараше цената, закажав во Fairytale. Можда и боље, а и поблиску ми е.
Тогаш е некој пакет и излегува поевтино, ем фотосија ем настан ем слики за 5к. Лани платив 4 без печатени слики
Овде доаѓаат вториот,третиот ден во болница и нудат фотосесија со бебето. Е сега,не знам баш како ќе изгледам ден-два по породување,ама ќе направиме две три слики барем заедно,па останатото бебуш нека го сликаат.
@TeddyGrey пред некој ден вадев слики од бебуш во лептокарија во image photo, во студиото имаа наместено интересно за сликање ги прашав колку е фотосесија ми рекоа 1500ден 1 час сликање.. имаат и они нешто за бебе за облакање а секако можеш и ти да си ја дотераш. Не запомнив колку слики ми рекоа.. ама можеш да им пишеш..
Ние пред 2 дена имавме фотосесија во Photo Factory, ова ни е веќе 4та година како се сликаме кај нив и секогаш имаме прекрасни фотографии. Значи немам зборови воодушевена сум, прекрасно работат, нашата малечка е малку плачка и срамежлива, а они стварно си ја знаат работата и за време цело снимање секогаш максимално се трудат да ја насмеат. Инаку почнати им се новогодишните сценографии и повторно само пофални зборови, како од бајка е амбиентот, ептен ми е светски некако нивниот стил а и прави професионалци се.