Малку глупаво прашање имам. Ќе и правиме фотосесија на беба, во фото фактори. Ни кажаа сликањето трае еден час. Им менувате аутфити , или?
Да не имаат тие аутфити? Знам едни пријатели кога ја сликаа малата кажуваа дека сликарката имала облека соодветна на позадините и ја пресоблекувале таму
Не знам дали би се нафатила со нивни алишта. Како што сум малку џерм фрик, не би ја облекла . Чекам да ми се јават да се договориме за термин, па баш ќе прашам.
Уствари не се класични алишта, како на пример опашка за сирена,некоја марама, некои такви ситници кај што е полуголо бебето Ова ти кажувам од сликите што ги гледав. А они ја сликаа кај некоја девојка во Лептокарија во стан и беа ептен незадоволни од хигиена,полно со прашина било. Сликите убави,ама нервозни беа мајкава и таткото, на пола фотосесија си заминале
Здраво феминки сакав да ве прашам дали некоја од вас има искуство со студио маруди. Ги контактирав и фото фактори и феритеил но некако маруди ми изгледа како најпрофесионална, барем таков впечаток ми остави.
Мамички дај те предлог за добар фотограф за роденден плус фото сесија cake smash во тој фазон со пристапни цени .
Сакам на пролет да праиме фамилијарна фотосесија во Охрид, па дали доаѓаат од студијата ако се во друг град, или да барам студио од Охрид?