Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фотосесија за бебе

Дискусија во 'Бебе' започната од simonkananana, 2 септември 2016.

1. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.683
    Допаѓања:
    174.648
    Ама тоа за свадба така?
    Така знам дека доаѓаат, не знам дали за фотосесија од дваесетина триесетина слики најмногу би им се исплатело да дојдат.. :?:
    Имам 4-5 слики многу драги со маж кај што сме, сакам да ги реобновам со плус бебе на нив, као пред и потоа, и останатите други професионални, ама не би биле повеќе од 30. Охрид е преубав на пролет кога е се расцветано и ептен ми е мерак. Ќе го ѕирнам студиово во секој случај фала на препорака. :f:

На Larahappy му/ѝ се допаѓа ова.
  2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    Доаѓаат ако им покриеш патни трошоци.
    И за свадба така одат, им плаќаат патот.

На Yowannty и Larahappy им се допаѓа ова.
  3. day.dreamer

day.dreamer Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    900
    Предложете ми добро студио за новогодишна фотосесија освен Фото Фактори и Маруди?

4. Larahappy

Larahappy Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2019
    Пораки:
    2.844
    Допаѓања:
    10.346
    Image Foto

5. Minnie-e

Minnie-e Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    1.892
    Допаѓања:
    7.626
    @Yowannty Кики Муки барај ја. Девојката е од Струга ама без проблем доаѓа во Охрид (и Скопје). Јас сум презадоволна од неа. За дешавки во Охрид неа ја барам. А за свадбата не сликаа идеа лаб, плус и друг ден фотосесија правевме. Дечките без проблем шетаа Скопје-Охрид-Скопје ама патот им го плаќавме плус.

Новогодишната фотосесија ја направивме во Fairytale и сум презадоволна, плус се напреднати во однос на хигиена и затоплување (за разлика од пред две години).
    Во Маруди прашав ама понудата со цени ми беше 8-|

На Yowannty му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lepoticata

Lepoticata Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    543
    И јас сакам на синко да направам новогодишни слики, со наша облека, само уредена новогодишна позадина. Дали прават таква фотосесија, и колку чини дали знаеш?

7. Larahappy

Larahappy Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2019
    Пораки:
    2.844
    Допаѓања:
    10.346
    Да прават, цените се oд 2000 нагoте зависи oд брojoт на слики.
    Ние сеуште не бевте такс дс немам директнo искуствo.

8. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.683
    Допаѓања:
    174.648
    Ги погледнав фотографиите ептен ме бендисаа, ја исконтактирав иако тек за некој месец ќе доаѓам за МК, сакав да имам некоја престава колкав трошок ќе биде, оти немам искуство со професионална фотографија претходно. Ако се оди по план, ми остави број и ќе ја барам, фала ти многу на предлог. :)

Е сега оти немам искуство со студија и би сакала ако не му е проблем на некој да сподели искуство со цени и фотографии. Колку од прилика плаќате за новогодишниве фотографии и колку фотографии обично се прават во фотосесија, не мора новогодишна да е.

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. PinkGirl*

PinkGirl* Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    424
    Допаѓања:
    639
    Ние правевме фотосесија во Фото Фактори.Ептен се разочарав.Дечкото некако незаинтересиран,цело време со телефонот во рака се допишуваше.Фотосесијата траеше помалце од пола саат.Малото има месец па очекував некако поубаво да го слика (дека гледав преубави слики на профилот).Го сликна по еднаш на две теми,па по една со нас и поголемото и толку беше.Се надевам кога ќе ги добијам сликите ќе личат на нешто

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  10. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.394
    Допаѓања:
    22.508
    Викендов го сликавме синко во едно студио овде, со 7 сцени. Новогодишна фотосесија, на некои слики е сам, на некои со нас. 1700ден не фати, за околу 25 слики.

11. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.921
    Допаѓања:
    26.150
    Koe studio? Marudi e 4500 denari...

12. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.394
    Допаѓања:
    22.508
    Bubo photography, од Неготино.

13. Happyinlove

Happyinlove Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    2.871
    Допаѓања:
    10.838

А слики колку за таа цена?
    И дали добиваш печатени.?
    Кога е во прашање детево,не гледам цени но ова многу некако ми се гледа.
    И сигурно се фул вејќе.
    И сиромаштија било. Не е.
    8-|

14. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.683
    Допаѓања:
    174.648
    Мене 100 до 150 евра ми рекоа за до 30 слики. Јас барам за надвор во природа, не во студио, и на повеќе локации.. па што знам.. ок ми се виде цената... ама немам искуство па...

15. Minnie-e

Minnie-e Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    1.892
    Допаѓања:
    7.626
    20191223_180549.jpg 20191223_180531.jpg 20191223_180520.jpg
    Ова се понудите за новогодишните од Маруди, Фото Фактори и Fairytale
    Имам искуство и со Никола Данески и Кики Муки за фотосесии надвор од студио кај нив цените се 3000-4000 ден за неколку саати со сите фотографии обработени , без печатени.
    @Yowannty

16. Happyinlove

Happyinlove Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    2.871
    Допаѓања:
    10.838

Не не ова е само за нова година. За 30 мин .Секако дека за родендени и свадби е поскапо. Барем внимание и фотки добиваш од цел ден. Или фотосесија што знам може вреди,сликите им се преубави.

17. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.683
    Допаѓања:
    174.648
    Ама ја не барам со повод некој. На пролет доаѓам за мк и сакам да напраиме една сесија. Нема повод никаков. :lol: Искрено на почеток не знаев што да очекувам, па ај си реков.. ама сега кога ги разгледував пакетите деновиве 150 евра и многу ми се виде искрено... Ама па сакам да имам такви слики какви што имам замислено, па се надевам ќе ми се свиѓаат на крај за да не ми е криво. :D

18. alessah

alessah Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2018
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    26
    Ние пет години се сликаме во Фото Фактори за Нова година секад толку траат сесиите и имаме супер фотографии и сме презадоволни. Дечкото е врв и си ја знае работата. Они се први у Македонија со ова од пред 10 год. експерти се нормално дека брзо ќе заврши сесијата.

Последна измена: 26 декември 2019
  19. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.225
    Допаѓања:
    76.220
    Па не баш. Може поради гужви ама зеза малку. Првата фотосесија супер беше за синко за првиот роденден. За нова год со синко и со малата 1ипол месец имаше, катастрофа! Се испожали дека глава го боли, немаше концентрација, се шкрапаше без везе и од 18 слики (3 као гратис даде), 2 асални дали беа. Малата бљуцна на црвеното фустанче, рече остај на фотошоп ке исчистам дека ја земав да бришам со влажни, не исчисти и сликите со повраќаница се. Нит имаше некоја замисла, нит ми ја сликна убаво малата... Баш шкрапаше само без везе. Башка ние сме 180цм и 192цм и заедничката слика не стави на една сцена кај што едвај не собра на гарнитурата, и изгледаме како џинови на сликата, не ни одговара сцената ич...

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. PinkGirl*

PinkGirl* Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    424
    Допаѓања:
    639
    Тоа беше моето искуство.Ако е експерт ќе се посвети на сесијата а не да шкрапа колку побрзо да заврши.Го одбрав зошто читав убави искуства и гледав преубави слики,ништо од тоа не добив.Преценети се.Буквално истото искуство како на @mariz и нас не седна на мало гарнитурче а малиот онака два пати го сликна

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.