имам дома албуми многу,со слики се смеам зошто сликите се кога сум била мала,но и ден денес си вадам некои слики и ги ставам во албум,така ми се сигурни нема како да ги изришам Спомени
Имам албуми милион повеќето од кога бев мала и тинејџерка ама имам и споменар и обавезно си го средувам секој ден секој поважен настан е таму
Многу албуми имам дома и тоа е заслуга на мајка ми Секогаш ќе ги чувам! Никаков фејзбук, никаква социјална мрежа не би можела да ги замени албумите..
Фото албумите се најубавите чувари на спомените!!! Ги имам неколку дома и одвреме - навреме имаме обичај да седнеме јас, мажот ми и децата и да ги разгледуваме старите фотографии!!! Поголема уживанција од ова нема - верувајте!!! Разгледувајќи ги се присекаваме на настани, луѓе и места од минатото!!! Прекрасно е кога фотографијата ќе те потсети на младоста, на лудориите, на убавите нешта!!! Последниве години со дигитализацијата, фото-албумите ни се во компјутер, па знаеме понекогаш со часови да седиме и да се смееме на екранот од компјутерот!!!
Фото албуми имаме сите. Понови слики немам, но сето детство ми е собрано во нив. Последно имам слики од матурата, од тогаш немам ниту една.
Девојки каде може низ Скопјево да се најде фото албум за слики од свадба? Гледав по некои фото студија ама баш и не ми прават мерак. Затоа сакам да знам каде би можело на друго место да барам.
Имам многу албуми и стари фотографии. Сега сакам со старо-новите што ги имам да направам повеќе, сакам да ми прерасне во навика и да биде пренесувано генерациски.
Јас имам еден куп албуми кога сум била како бебе. Не знам зашто со текот на годините престануваме слики да правиме за во албум. Кога сето тоа може да биде пренесувано на идните генерации баш како што кажа членката погоре. Сега повеќе се сликам за на инста ама еве може да си направам и некој албум од мои лични фотографии. Па во иднина ако имам деца да видат мама каква легенда била