Спојлер Фраери мрсулковци од 15 години ? Лоши момци еј, пак недопирливи уште, абе ајде седни си таму прочитај некоја книга не да гледаш филмови, очигледно ти влијаат, јас мислам ова измислено ќе да е, или тоа или ја преувеличи работава со фалење. И од каде малиов недопирлив, не успеа да го дофатиш кога те бакна? Па лош момак, фраер, не ми изгледа баш така, мене за некој шамшал ми стои "ти си новата во моето срце" "ќе бидеш најдобра како што си најубава", "да не ти смета бакнежот" се извинувам за сарказмот, ама смешно ми е не можам да се соземам, дечињава некако во филмчиња почнаа да ни живеат. Ајде тоа, ама очигледно не ги ни сфаќаат
Срамежливи,повлечени едно големо НЕ! А 100 пати им имам кажано на машките,мафијаши дома ќе си глумите,кај мене не.Така да не сакам ни па некои си фраери,да ми се замислуваат нешто што не се. Така да,ја бирам златната средина,ни срамежлив,ни пак фраер,некој опуштен,приземјен,што ќе знае да ме насмее
Za mene da. Me privlekuva takva energija, sakam mazhi shto deluvaat ko da imaat kontrola, malku kruti na prv pogled.