Мене не, ама на другарка и се има случено да и пријде дечко со фразата - “Другар ми прашува дали сакаш ти да бидеш убавицата, а он ѕверот??’’ А мене знам мнооогу оддамна, негде излезена и еден бајаги постар од мене батка ми праеше глуп муабет, и ја почнав да му зборам српски у стилот - Ја нисам одавде.. да ми се макне, ово оно!!! ДЕТИШТЕ
Најнова финта: Иако седите со девојката во иста соба, сепак ќе и‘ ѕвоните на телефон. Кога ќе ви крене слушалка, речете и‘: Здраво. Многу ми се допаѓаш. Дали може да ти се пуштам? WTF?!
седиме во Мекдоналдс со друштвото, а на една маса до нас друго друштво и сеа еден таму женкар тежок, цело време со некои излитени фори, а па другарками се знае со него и си дофрлаат нешто, мене ми се лоши, лигавењеееееееееее -.- и сега, доаѓа тој, се запознава со сите, кажува на сите различни имиња, нешто интересен се прави, и доаѓа до мене и нешто почнува да коментира леле види го малечко слатко, душичка си дава некоја слобода да ме гушне и да ми се приближи од позади како што бев седната и ми вика а ти од која насловна ни дојде? и јас таква го гледам, и му викам, не уствари јас од дома си доаѓам и сите фатија да се смеат, па типот свати дека не е интересен и вака некако ме погледна и нешто рече ај колку е саатот, јас треба да одам и јас тука неможев да издржам, па пак се избацив 250 денари на битпазар сега кога ќе се видиме негде низ град вака ме гледа а јас
мене порано, ако некој ми се пуштел некој секогаш сум си била љубазна, бидејки помислувам дека сепак му требало храборост да направи таков чекор, ако е вулгарен секако дека ке биде предупреден а ако се ок а не ми прави мерак, ке му кажам дека ми е мило што сакал да се запознаеме и дека не ми пречи да си помубаетиме но дека сум зафатена и дка нема да можам да му дадам ништо повеќе од муабет ... и така сам ке си сфати а нема да му биде непријатно или нема јас да бидам идиот која несака ни шанса за барем краток разговор да даде )) какви такви мене ми с емажите срцки, и ми е жал да ги пердашам, за се има фин начин
Колку ми се патетични тие излитени фрази, чудо едно. Сакајќи да испаднат фраери, излегуваат најголеми идиоти.
^Ова во живо да и го кажеш на некоја само бледо ќе те погледне и ќе си рече (леле овој не станал од компјутер некои фрази од 9.гаг и фејсбук групи ми кажува, божееее, лилаааа)
Имам доста долга коса и еден -фраер- ми приоѓа и ми вели... Девојко,твоја е косава? Јас,мртва ладна-не,ја позајмив од девојката од спроти,ке одам да и ја вратам- Се тргнав,другарките по мене и после накај дома се згазивме од смеење...
Леле кога ке ми текне на тоа се газам од смеење.. И еднаш излеговме и така отворено си правиме муабет и само стан збор за врски нз шо таму ии типов пита "си имала дечко до сега" и ја помолчев и викам НЕ! И само си мислам шо мора се знае?? И типов ее таква лепотица да немала дечко..(ии почна да збори неш). И пита "A ти нејкеш или??" И јас "Jас нејкам".. И типов ни пет ни шест.. "Ај може следнио нема да го одбиеш..Разбираш шо сакам да кажам??(детето се исплашило дека и него ке го одбијам )" И јас "Да, да разбрах.."
Со бившиот маж си седевме кај него на тераса, и он ми чепкаше во телефонот. После некое време почна во неговиот моб да чепка, мене ме фати една нервоза. го прашав што прави, криеше, ќе видиш после. Збеснав мислејки дека пишува на некоја друга. После некоја минута ми стигна порака од ВСЕЛЕНАТА ( се зачудив ) -Бакни го типот до тебе и уживај во животот со него. Тогаш сватив зашто чепкал и во мојот моб, и ми олесна
неколку пати ми се има случувано ова , а и на многу мои другарки .. Со другарка шетаме или седеме на кафе , излезени и некој нејзин познаник , пријател што го знае само на здраво здраво , ке се поздрави со неа и ке каже мале многу убава другарка имаш , може ли да ме запознааеш.. тоа ми е најглупо ..
Седам еднаш со другарка пред маракана, потпрена на скалите, и ми доаѓа еден тип. Ми вика: Девојко, види го другар ми, прекрасен, висок, згоден, паметен. А тој другар му седи до вратата од Маракана и застанал како да позира, и се смешка по малку од време на време, а цело време си пуши цигара. И овој продолжува: Како што гледаш, тој пуши, не знам дали ти смета тебе, и дали ти пушиш, ама другар ми многу добро лиже. И јас цела го гледам и не ми се верува што ми кажа, а типов продолжува да го фали другар му -.- На крај веројатно сфати дека не сакам, и си замина, па се врати после 15 минути и на една другарка и намести некој негов другар, и се договори со неа дека ќе и даде пиво ако се мува со него...
Доаѓа типот јас чекав пијачка и ми вели :Имаш име, или може да те викам „Моја“? или пак фрази од тип Какво е чувството да се биде најубава во оваа просторија? Врвот е одам ја у вц и среќавам тип што прв пат го глеам и ми се смешка мислев дека ме знае од некаде и јас само едно ЗДРАВО и фаца ваква и тој ни две ни три човече колку си убава , може да те бакнам ?!!?!??!?!?!?!?!?!?! а јас на тоа само кажав god bless , нема здрав свет више , абе ти ненормален сииии ???????????????????? фацката оваква а тој само ме погледна така ..ги утепувам овие машкиве