изгледам ли толку млада за да ми се лепат деца од по 18год ,значи типчево сношти незнам од кај се најде на нашата маса,камен сторен,почна да ми збори бугарски и тоа само 2 збора знае,абе седи брат му викам мене ли најде да ме лажеш,не ми глуми булгарин,нели ти е убаво што си македонец,он не упорен абе блгарин см ас ,другарчето до мене ного те харесва ,ама и ас те харесвам ,викам другар кога ке научиш уште некој бугарски збор дојди ке разговараме ,после го слушам му се фали на другар му,демек он ми глумел бугарин а јас сум поверувала ,што ли се не шета по земјава,ццц,ако немам лепотани удварачи барем се смеам со овакви неуспешни глумци
Мене само на фб вака ми пишуваше еден, од прво мислев се шали..ама после некое време пишување сватив дека е доста сериозен Ретардиран народ
Како може волку убава девојка како тебе да биде сама? Ако знае дека имаш дечко: Како можел дечко ти да те пушти сама да излегуваш,знае ли дека има некој што сака да те грабне? Последни ги слушнав овие работи, али да знаете колку и да пишуваме,ќе научат и измислат нови
Ако немаш дечко: Како таква уваба девојка како тебе да е сама?? Ако имаш дечко: Абе нели се плаши овој твојт дека може некој да те грабне?? инаку на фб мн ми се имаат улизнувано ии еден од ск мислам дека бесе ми прати еден текст шо ми требаше да го читам едно 10 мин за да сватам шо сака да каже со това.. хахаха инаку кога искачам сите ми симнуваат ѕвезди јас не ги рецкам хахаха ле кога ке ми текни лани летоска се валам хахахаха си седиме на клупа ја и он (т.е дејт) и вика гледај фалат две ѕвезди и јас шо?? од дека знаеш?? и он епа ја ги ја седат на клупава ии јас се насмејаав лажно а у себе омг да бегам јас додека е време хахахахха времиња xD hahahahah
Тој: Имаш дечко? Јас: Не. Тој: А сакаш ли да имаш? Ама Спојлер опростено ти е чедо Божјо заради најубавото носенце
^ Мојава друга верзија е Тој: Имаш дечко? Јас: Не Тој: Епа од денеска имаш. Како си ми срце? Спојлер Сигурно, сигурно
ахахахахххаххаха се изнасмеав абе има машки што ги бива-оргинални се ама другите.. има некои кои што не ги бива и нас ни се смешни.. хехеее
Извини како тоа не ги бива,а вас ве бива,што да прават кога неможе нормален муабет да се направи со вас девојките,не е тоа дали ги бива или не,туку така прават за да ви бидат поинтересни.
На почеток треба да ја цениме храброста што се осмелиле да дојдат и да почнат муабет. Не е лесно во сред дискотека или клуб, некој да дојде и да започне разговор. Но машкиве од срам полошо си прават. Еднаш еден ми кажа, дека сигурно сум потекнувала од талибанско семејство, бидејќи сум била бомба. Епа извинете ама ваква глупост незнам како се досети и осмели да каже. Инстантно ми дојде песнава во мисли http://www.youtube.com/watch?v=Q5WOXQFzmuk Спојлер I'm a little Taliban I come from the country of Afganistan If I'm gonna die in a big crash It is the will of (allmighty) Allah I didn't have the money for the vacation So I joined the terrorist organization I learned to fly a plane from a friend But he forgot to teach me to land I love my Papa, I love my Mama, But most of all I love Osama. I love my Papa, I love my Mama, But most of all I love Osama. I am feeling the most happy When I hear the scream (aaaaaa) of yuppie I don't care much where I'm going Because I drive 707 Boeing I make sure that USA will remember The date of 11th of September We choose this date because of this Is the international day of peace I love my Papa, I love my Mama, But most of all I love Osama. I love my Papa, I love my Mama, But most of all I love Osama. And I would be a real nice lot If I wan't into Jihad For just becauce of this one attack Americans want to bomb us back I know that repercussions would come And it's a great commercial for Islam It's not much but now I can See my house on CNN I love my Papa, I love my Mama, But most of all I love Osama. I love my Papa, I love my Mama, But most of all I love Osama. I love my Papa, I love my Mama, But most of all I love Osama. I love my Papa, I love my Mama, But most of all I love Osama. I love my Papa, I love my Mama, But most of all I love Osama." Подобро да дојдеше и да почнеше муабет, здраво јас сум тој и тој, сакам да се запознаеме.. бла бла.. Дефинитнвно повеќе ќе ценев што дошол, отколку да ме понуди со пијачка или да ми каже дека сум талибанец.
Ми прати пијачка т.е сокче Добрите девојки не пиеле алкохол, а јас сум изгледала на таква добра и фина (а тој не знае колку мартини испив таа вечер ) И ми застана до мене на маса, и цела вечер некои поеми ми раскажуваше! Ми рече за мене ги чувал најубавите стихови Леле, ми се идеше со главата да удрев во тој столбот позади мене!!
ете тоа го мислев јас.. нема исти карактери како нас, ние сакаме да има некој како нас и што ни одговара!! и дека за муабет или обично искачање со машко дека се ќе биде ок и совршено! не е така.
хахахахахахахах .... абе касно е а се смеам како будала ...ке си речи цимеров овај нешто се пореметил сам си се смее... абе шо нема да прочиташ на форумов ...
Муабетот беше за на кафе ајде отидовме и на враќање да те испратам до дома и јас јаде кога веќе се понуди инаку не ми е страв и он на тоа малечка само на кафето ќе останеме (а само 2 месеци постар е) сигурна си дека несакаш ништо повеќе и јас да сигурна сум ,он не мислам баш така сооглед дека те познавам со години , а јас ти реков сигурна сум и не ни довршив он ме смува и после 3 дена ми понуди врска и ете така сега сме си во среќна 5 годишна врска.