Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фрази за смувување од машките

Дискусија во 'Сингл' започната од RedRose97, 29 јули 2010.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    - леле, како би било убаво да ми сакаше...
    мојот одговор - те сакам ама како другар :D

2. mirindaa

mirindaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    25
    јас излегов еднаш со еден и многу ми беше здодевно |( а тој романтичар што да ви кажувам .. и коа почна јас за тебе би препливал океан , би ги симнал ѕвездите а у 300 глупости .. фалат 2 ѕвезди , еве ги пред мене тоа се твоите очи и почна да ми пее песна ЧАИРСКА РОМАНТИКА .. :^) му викам : абе ти пред да излеземе истренира волкава глупоќа или вродено ти е тоа ? простак .. :worried: а тој само тажно ме погледна и јас си заминав

На bojanalove му/ѝ се допаѓа ова.
  3. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    АБе јаки сте сите нема што, ако е романтичар оти романтичар, ако не е, се плачи после оти не е, али то е.
    Најлесно е некој што се труди да те импресионира на било каков начин, да го понижиш, демек види колку сум јака.
    А да треба пример ти да се потрудиш, еве јас за пример се земам, ко шо не знам да се снајдам во ново друштво, така да му појдам на некој ќе истрескам некоја глупост гарант и в земја ќе пропаднам, а не па да ме одбие, никогаш нема да ми текни уште еднаш.

Ама ако, прајте се јачина од луѓе вие, се гледаме во Зоштооооо сум сингл- темата ;( ;( ;( .

А има , има доста вака глупички фрази со кои се обидувале кај мене, повеќето беа спомнати да не се повторувам, али секогаш сум му кажувала искрено, не сум заинтересирана, па ќе си сториме лаф- муабет некој ово-оно и со пријатно ќе го испратам дечкото.

Пример дечко ми мене ме смува со:
    Тој: И како си , што има. ( пошто онака се знаевме од порано)
    ЈАс: Ништо умирам од досада.
    Тој: А да ти ја направам вечерва поинтересна :wasntme:
    И се препотува душиче, не можеш да му одолееш, срцка. Му дадов бројче, го испратив со насмевка и еве не по 10 месеци, среќни, задоволни. ;)

На anjaloqk, WildMk, Summerlover и 10 други им се допаѓа ова.
  4. Blostur

Blostur Активен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    5
    само недајбоже да се паднет некој будала како еден мој другар..
    зема лист и иапиша ако сакаш да излеземе ка кафе насмевни се, ако не напрај Backflip

На Just.Passing.By му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    Хахахахха аиии сонцееее...хаххаха :rofl: :rofl: :rofl: да си се извади одма ! Види го ти...

6. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    тој:како е со љубовта?има нешто шуш буш?
    ја:смрзната зима
    тој:а да биди лето сакаш?
    ја:а да си се греам ја на парно? :wasntme:
    и типот не ми врати после инаку сеа си се пуштаме еден на друг али уше ништо |(

7. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    А зашто не бидете малце љубезни и фини кон тие што користат вакви фрази? Јес да има секакви сељачишта и се и сешто имам слушнато али па секогаш гледам да бидам фина и љубезна , доколку не ми се допаѓа ќе го одбијам на фин начин така да нема да изгуби мотив да проба кај некоја друга кај што би имало шанси да запали...

На anjaloqk, WildMk и vitomir им се допаѓа ова.
  8. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Се согласувам,не секој може нормално да пристапи,тоа е само колку да направи муабет понатака како ке се одвива разговорот е веке друга работа.

На WildMk и fificaaa им се допаѓа ова.
  9. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Во многу случаеви што сум зборела со машки баш заради вакви одбивања губат воља и се откажуваат. Полесно им е да си се забавуваат со другарите и баш ги сваќам и мислам дека се во право и јас би постапила така. И плус баш ме интересира што толку им смета на женските неколку комплименти , мене баш ми ласка од било кој да слушнам нешто убаво , секако со граница :)

На anjaloqk, WildMk, Vladus и 2 други им се допаѓа ова.
  10. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Се согласувам,не секој може нормално да пристапи,тоа е само колку да направи муабет понатака како ке се одвива разговорот е веке друга работа.[/quote]

Во многу случаеви што сум зборела со машки баш заради вакви одбивања губат воља и се откажуваат. Полесно им е да си се забавуваат со другарите и баш ги сваќам и мислам дека се во право и јас би постапила така. И плус баш ме интересира што толку им смета на женските неколку комплименти , мене баш ми ласка од било кој да слушнам нешто убаво , секако со граница :)[/quote]

Зашто се искомплексирани повекето девојки,со чест на исклучоци каква што си ти,и баш ми е мило што реално ги гледаш работиве,и не само за ова и за многу други работи,да не ги зборам пари,матријалните работи кои ги гледаат,а не гледаат да си поминат убаво,туку сакаат само да ги искористат машките.поздрав

На Vladus и fificaaa им се допаѓа ова.
  11. barbie28

barbie28 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2012
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    76
    И го бакна ли? :rofl: .Мислам да не бидам оффтопик,ама типот бил тотално препотентен .Прво ти напаѓа земја ,а потоа се прави на Тошо и како демек не те разбира |( .И на крај ако си го наградила со бакнеж за пофалбите значи :clap:

На DeepBlue и fificaaa им се допаѓа ова.
  12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.640
    Допаѓања:
    22.101
    Мајко моја, стил на пуштање ja се теби свиџам, а дал се ти мени свиџаш...
    Не за џабе е измислен вицот. :D

На bojanalove му/ѝ се допаѓа ова.
  13. izabela63-64

izabela63-64 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2013
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    44
    Леле значи ја стварно не можам да ги разберам воа машкиве.
    Пред 1-2 недели дојде братучед и на другарка ми шо живее во Геранија на подолго време.И ај сеа и он ке испадне со нас нема дома да седи сигурно. Првите 2 вечери се си беше океј и третава вечер испагаме цело друшто и одиме во кафич.Кога наеднаш сите се се разотидоа кој да мочка,кој по пијалак и останавме јас и он.(Дечково убав беше не викам не :lol: :$ ) Не беше некој срамежлив(баш напротив си беше зборлив како мене :D ) и ми вика:
    - Во Германија сите девојки би и паднале на колена на твојата убавина ;)
    Јас се изнасмеав на тоа оти ми беше смешно па по 2 секунди и он со мене се насмеа.Ама после ми кажа дека се зафркавал со мене.И си поправивме муабет тие 5-10 минути пред да дојдат другите.

Инаку ми се имаат и случено ситуации како на пример:
    Ја си седам на клупа пред куќа кај другарка ми додека ја чекам и иде некој клошар и ми вика
    “- Извии женска ама татко ти шо е по професија?“
    “ - Шо ти е па тебе гајле?!!?“
    “- Па не може да е келнер а да направил ваква бомба!“

Леле коа ми дојде да му удрам една меѓу нози,ама не испаднав до толку непристојна како него и му реков:

“- Извини ама не одговарам на негативни динамити!“

Типов смени 2-3 боички ко семафор па му ја спрашти да ја нема.Кретени! :puke:

На QueenElena, bojanalove и Vladus им се допаѓа ова.
  14. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Тој: Имаш дечко?
    Таа: Да
    Тој: А сакаш да ти бидам два? :rofl: :rofl:

Дечкото бил од ‘‘браќата‘‘ што мешаат редни броеви со обични :D

На LittlePinky, calliope, QueenElena и 8 други им се допаѓа ова.
  15. Just.Passing.By

Just.Passing.By Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    60

Ти најверојатно имаш излезено на кафе ... зашто Backflip некако потешко ми делува :D

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    -Сакаш да те частам пијачка?
    Јас: Не,фала.
    -Ќе те частам, ама ако те частам ќе мора да излезиш со мене
    Jaс: Значи не!
    -Aма јас го имам много пари, немаш појма колко го пари правам во денот.

Верската припадност сами ќе ја сфатите.

На LittlePinky, QueenElena, girl96 и 8 други им се допаѓа ова.
  17. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    А, кога би кажувале женски фрази, сите паметни, препаметни, интересни, кул, супер ќе бидат. :emo: :geek: :headbang:

Ем, дечкото ќе собере храброст ќе се потруди, ем се исмејувате, па после се жалате машките не им приоѓале на женските. |(

(Со исклучоци на некои тешки сељаци) :!:

18. anonimni

anonimni Активен член

Се зачлени на:
    14 март 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    hahahhan moram da kazam so zvezdite me iznasmea"mi gi iskopa ocite"hahahah a da i kazes citiram devojko za tebe ke odam do antartikot i ke donesam glava od polarna mecka....hahahah

19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Кога се пушташ на девојка во диско

На lunchy, Bitter-Sweet, LittlePinky и 17 други им се допаѓа ова.
  20. Vladus

Vladus Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    120
    :rofl: :rofl: