ми текна една јакаа дечко:те те болеше јас: штоо? дечко: дали те болеше коа падна од небо, само англелите имаат лице како тебе јас
Лееј, ме боцка еден типац пред некое време и ми пишува нешто дали ќе сум одела во сабота во дискотека. А тоа понеделник. Тој: Ќе одиш ли во сабота во дисоктека? Јас: Незнам, ќе размислам. Тој: Епа ај види, зашто јас ќе бидам таму. Јас: What the .. ? Има време ај. Безнадежен типац, дури ми е жал за него.
Фразата на дечко ми беше еве вака Пуштање ау мау на фејс и тука одма се преминува на MSN (оти нели тогаш тоа беше главното ) и ми пишува Тој: и викаш благо го пиеш кафево? Јас па загрена: ау од кај знаеш? Тој: Па слатка цура иде слатко кафе И ме освои со кафево што да ви кажувам, ама дури по еден месец И сега среќни и весели во 2 и пол годишна врска
Јас 6 месеци си пишував со еден и секој ден ми викаше многу е досадно ајде на кафе и по 6 месеци отидовме на тоа кафето, ме праша нешто не ми текнува што точно јас знам дека се замислив малце и пред да одговорам ме бакна идиот
Еднаш иам лупнато: Еј девојко, имаш мапа? А таа: Waa? Зашто? -Затоа што се загубив во твоето лице... Од тој ден се повеќе и повеќе се каам за тоа
Хаха. Се сетив на еден глупак. Тој: Разбираш Шпански? Јас: Разбирам. Тој: Те амо. Хахаххахаха. Па, дури се изнасмеја кретенот
Ја: не биди досаден жити се, кичма ме боли од тебе... Он: Добро, не ти ѕвонам веќе...Jа: Супер! После 5 минути ми стига порака, :сакам да ти ги галам нозете у свилени холахопки, абе ај иди.....Страшно! И уште 3 missed calls, feel like I'm gonna change my number...
Тој: Девојко, колку е саат? Јас: 22:00 Тој: Епа вистинско време е за да се запознаеме. Really?! И тоа целиот самоуверен дека ќе му успее со фразава. Какви луѓе шетаат по планетава.. чудо едно Сега само на ова ми текнува, а сигурно ги има уште многу.
Сакаш да искочиме ? имаш две опции Да или Да што и да одбереш нема да згрешиш 100% пали кај девојките
Дури сега го гледам ова. Многу нормално дека не го бакнав, не направив ништо со него. Напротив, му ја уништив последната вечер. Идевме ние по шеталиштето и одеднаш го кажа тој истрипан муабет и јас ептен се изнервирав, седнавме и тогаш јас не престанав да зборам. Од една тема во друга, за астрални проекции, илуминати, филмови, серии, мистерии, паранормални работи, магии,книги... Забегав со еден збор Тој само ме гледаше и на крај ми кажа -Па полако причај, ништа те не разумем.. ( инаку никогаш не сум зборнала на српски, секогаш на македонски си зборам зошто така и треба и ужасно ме нервира кога ќе слушнам македонци како се трудат да причаат на српски ) Дури ме праша како вие се не разбирате а ние вас не? Па можеби затоа што сме попаметен народ од вас.
Да, да, пали, ти само верувај во тоа. Глупави фрази палат само кај глупави девојки. Е, сега зависи која сакаш да ја заведиш. И многу ми е глупаво, кога некои машки се силат, ова 100% успева, мене никоја не ме одбила, можам да ја имам која сакам.... И кога ќе видиш, ги имал сите ку*ви во градот, а ниту една вредна девојка. И во статистиката нема 100%, зошто секое правило има исклучоци.
Еден ми го сврте неговиот телефон и ми покажува а на него слика и на сликата напишано: ,,Како ќе реагираш ако ти кажам дека те сакам?"
Ама Клер, јас премногу сакам да сум со тебе. Ама немој Х, само што излегов од врска не сакам ... Ама види, најсреќна ќе бидеш, ќе излегуваш кај сакаш,колку сакаш со другарки, јас не сум љубоморен. Види го небото Клер, види колку ѕвезди има.. Сите ќе ги симнам за тебе. И јас, да бе после со месечината по глава. Не не Клер, не сум јас идиот како другите, сакам да ми бидеш девојка. Ајде викендов да идеме на кафе кај мене во викендица, винце, свеќи, каминче, огинче.... Ама добро како да ти кажам, не сакам навистина. Ау Клер, да ти кажам... Ќе купам и мотор ако треба! Знам дека сакаш мотори, ќе купам Клер, навистина! Се' што можеш да добиеш од мене е да бидеме другари. Лелеееееее Клер, знаеш ли јас колку другарки имам !? Нејќам уште една другарка. А отсекогаш се прашував како бе овој има толку другарки, ама луѓе нон-стоп со девојки опркужен. И кога веќе го слушнав тоа, ми стана јасно.
Мене ми се пушташе еден на фб помал од мене и тамн ме адна одма јас обично не ги прифаќам и си викам ај нека го ќе шиба лајкова. По два збора ајде на кафе, ами зш да одложуваме бе срце ми вика да се запознајмее полесно е да копаш на нива или да учиш на факс? Хахахахахахахаха му реков не замарај!!
Јас па не користам никакви фрази за да запознам некоја девојка,директива здраво јас сум Дон Вито,а вашето име е? и крај.