Воопшто немој да се грижиш за тоа што не си се смувала...јас првпат се смував на 19 години и мило ми е што ги одбив другите понуди и што чекав тоа да го направам со оној кој мене ќе ми се допадне, а не ради реда. Немој да го правиш тоа со некој што не сакаш само затоа што другите го прават тоа. Верувај и јас размислував како тебе дали е срамота и дали да го направам тоа со првиот кој ќе ми понуди, но мило ми е што останав на своето и што чекав. Истото ти го препорачувам и тебе. Што е твое ќе си дојде
Си пие она кока колата на шанк и јас приоѓам и и викам. Извини да се представам јас сум бла бла...само сакав да ти кажам дека навистина е тешко да се најде таква особа внимателна како тебе. И она збунето ме прашува како тоа јас сум имал мислење за нејзе како да ја познавам од некаде. И јас дигам раменици и и викам дека не е тоа туку начинот на кој ја држи чашата и пие од сламката. И....... она се засрами и не одговори ништо а јас си се свртев и си отидов.
Еднa шo ми успеa нa рaзменaвa мoрaм дa пишaм Дoбрo пред oвa пoпив три кoрпи aли шo е тукa е Сoбрaни бевме у рестoрaн нa бугaрскa трaдициoнaлнa вечер пиење јaдење еднo другo и се зaзбoрувaв сo еднa oд Бугaрките нa прoектoв. И и рекoв имaм еден gossip зa тебе мoже ли дa пишaм, немa дa е безoбрaзнo. Сеa ќе oбјaснaм шo е гoсип. Имa еднa кутијa и внaтре стaвaме ливчињa и гo oгoвaрaме некoј и пoсле ги читaме нa глaс пред сите. Јa бев дрвo пијaн и пишaв нештo у стил ,,She's the type of girl wars start because of like that troyan war in the Iliad when Pariz took Elena Too bad Bulgaria is not a kingdom, she could be the queen Well at least she can still be my queen И ....успеa
Море најчесто треба да се вели - ај дојди да гледаме реклами, заради должината на ``гледањето`` хахаха мажи
Последно што ми се случи "Имаш убави очи,дојди поблиску да видам шо боја ти се" Викам сини се фала и си отидов Сељак тежок
Ми текна една од времето : Маче гладен сум ко волк , за твоето мало усте .. може да ти го изедам ? Јас му се вртам и викам : ја гледаш вратава ? Е , горе по скали коа ќе се качиш имаш пица лоунџ бар , нарачај си и јади си
Ако имаш голема самодоверба тоест си сигурен во себе прво со комплименти започнуваш, како се викаш, што студираш/работиш моментално, кај искачаш, се надоврзуваш на bosh муабети и после Good luck!