неееееееееееее никако со насилство и закани ниски удари (под појас) не се дозволени после ќе се жалите никој не проѓа....па како ќе пријде...ако вака ги плашите со боксови и клоци
аа случките ви се закон бев јас во Куманово една недела и нели со братучетка ми излегував и ново друштво и интересно ми беше .. ама после еден тип досаден лелееее, да ти се смачи ..... и вика ќе одиме на кафе и јас како мхм, ако имам време ... и мислев на НЕ и тој утре ми пишува порака(незнам од кај ми го знае и бројот?!) : Поминувам од кај Франш, ме здогледуваат двајца и ме прашуваат кога ќе одам со тебе на кафе. Што да им кажам?! малце мизерија е .. прво ми беа интересни овие фрази ама после кога се прави дека е многу паметен, бреееј да се удавиш од неговите приказни
Znaci najprvin i jas ke go pofalam Zoki-poki ...bravo ! obozavam tip maski koi se direkni i nezaopikoluvaat mn i nesimnuvaat zvezdi ..zs nekoja od niv eden den kje ne cukne po glava [hehe] no mn retko maskive se direkni be...toa e vistinska steta samo mislat deka so laskanje i castenje ke ne pridobiat ...
мене искрено има ми се случено таква случка Тој: Девојко знаеш да сметаш?? Јас: Нормално дека знам Тој: Епа сметај дека си моја ..! _______ јас ваква фаца.. подобро нека се обидат со здраво,а не со некои излитени фрази
Иначе финтава со типот се деси пред година дена и интересен ми беше, барем имаше шарм некаков ама сепак финтата му беше врв хахахаха ти си се поубава и поубава, ако продолжиш да се разубавуваш се повеќе и повеќе ...ќе се заљубиш во мене лелеееееее хахаха
За вакви фрази махери се црногорците и србите. Мед и млеко им излегува од уста, цело небо го симнуваат. Изглеа и нашиве похрабри момци сакаат да бидат фраеришта па со фрази ќе приоѓаат. Мене ми беше смешен , да не кажам жален еден дечко. ми вика: Колку е саатот? и јас му кажувам и он: Точно време да се запознаеме! Оваа фраза ми ја кажа дечко од Скопје, баш една недела одкога се вратив од Србија. Таму владеат со глупавиве изреки.
ова ми е баш свежо. Се деси пред недела дена, си седиме цело друштво собрани и доаѓа еден типац што стварно ми иде на живци,али го трпам некако.. и покрај тоа што му кажав дека имам дечко не престана да ми досаѓа. Ми гледа слики во телефон и на секоја коментира: не постои толку скапа рамка за да се стави оваа слика таму
Хахахахаха, ме изнасмеаа дешафкиве. Мене ми се деси еднаш во Рамстор, ја шетам со другарка, и група дечки идат до нас.. И во еден момент ми се врти еден, и ништо, само ме заглеа и се сврте, после 2 секунди, пак.. -.- И ја онака го заглеав као дај одјеби! И ми вика, се знаеме? Ја Викам НЕ! И шоеков самоуверен, а сакаш да се запознаеме? И мене ми пукна филмот и му се изнасмеав у фаца, а и друштвото негово ме поддржа.. Коа отидовме пред нив, слушав позади како му зборат, леле како те заеба! Ама така е коа се праи фраер..
sega samosto mi pisa eden na fb a i na drugi ja ima pisuvano taa fraza "koga te vidov ke padev od stol"
haha po glupo nesto od ovaa nemam slusnatao , jas takvite voopsto i ne gi slusam, im se smeam vo faca
hmm..mene mi se sluchuva slednoto...se naogam vo zhensko wc na odmor so drushtvo..dodeka ja chekav drugarka mi dve tipchinja stojat pred wc bez da trgnat pogled od mene... i samo edniot promrmoruva..(ova nautro vo 6 chasot..cela uspana jas...) jel ovo mashko wc? i jas seta vakva... zhensko e...: i na krajot odkako me ispita od kade sum i shto ushte ne ako go slushav i jas..mi veli MAKEDONKA I SRBIN-OPASAN SEX! i jas samo vakva seta... prashalnici..go gledam ko freak..i toj samo ok ok shalim se..:/ katastrofa znachi.
Се изнасмеав на темава. Ме потсетивте брат ми како помала кога ме учеше (ме зезаше потточно ) како да ми признаам на симпатијата дека ми се свиѓа. Ми вика така навечер ќе си седнете и ќе му речеш ****, можам да ги фатам ѕвездите ? И он нели ќе ти рече: Не. И ти ќе му речеш: А тебе ? Јез да и тогаш се изнасмеав, ама 8 години имав, јаооо да сум му го рекла ова. Јез да дечково повеќе од две години го немам видено, ама ќе беше зини земјо голтни ме, крајно е сељачки. Ден денес ме зеза за ова.
од еден фрик Ме сакаш ? јас-НЕ Сакаш да бидеш со мене?-НЕ епа тогаш сигурно сакаш да влезеш у мојим КОЛИМА!?- ШЛАП у лице губи се лудаку ! демек најубава кола имаше типот,,јест дека да, ама........ ФРИК!
Мене еден на ФБ ми пиша дека се заљубил и дека сам не може да си објасне како. Ми рече дека мора да ме запознае, затоа што не сретнал некоја како мене. И јас го блокирав. Псајхо!
"пијан сум, искористи ме... и ќе бидам се додека не ме искористиш" дотичниот: не ти чини телефонот јас:зошто? дотичниот: зошто нема мој број во него