Мене ова ми се допаѓа некогаш, хмм Инаку еве едно од мене, кога ќе ми текне може ќе пишам пак. - Уште кога влезе, со другар ми те приметивме... - Често сте овде? или слично
Ајде од мене нешто. Ми пишуваше еден типац на FB т.е. ме смараше со некој пораки и глупости па решив да ги споделам со вас ) Ako te nerviram ? svrti 192, ako te palam ? svrti 193, ako ti nedostasuvam svrti go mojot broj Do you know what it feels like loving someone thats in a rush to throw you away ? </3 vo prevod vaka idi ...Знаете ли што е тоа изгледа како некој љубовен Thats во брзањето да се фрлиш ти си? морам да признам дека англискиов му оди како google translate
Исчитав некои 6-7 страни и не можев да дочекам до крај за да пишам одговор. Морам да се сложам со она што зокипоки го кажа на почеток, можеби најдобар начин е оној најприродниот и најискрениот, да појдеш со обично Здраво. Самиот факт што си собрал храброст е 90% завршена работа а ако те бива за муабет, и ако тргне од едно здраво може далеку да се стигне. Од друга страна, како ги ругате и ги исмејувате оние што пристапиле на лош начин прави поголемиот дел целосно и да се откажат од тоа да и пристапат на девојка. Не се криви што не знаат како. Не ја гледам поентата да извреѓаш некого што којзнае колку собирал храброст и што едноставно може мисли дека така треба, со некоја финта. Инаку, има еден pickup line што е доста актуелен worldwide: - "How much does a polar bear weigh?" - "Dunno!" - "Enough to break the ice. Hi, I'm ____" Крај!!
Сепак е подобро една насмевка, отколку некој ептееен клише пристап, нели? И повеќето фрази ги ставаме тука колку да се насмееме, што не е лошо да се сподели Инаку на твојот пристап, паѓам признавам хуху
Зокипоки бравос. Прочитав неколку страници во секој случај имаше доста лоши пик ап лајн, некои беа смешни, некои интересни. Ова го најдов некаде низ фејсбукот баш сакав да го видите и вие. Поздрав
хахахахахаа Ејјјј од кога не сум го видел ова! Ова беше дело на некои битолчани мислам Браво за сликата - ептен го доловува моментот!
Ова е од Битолчани за Битолчанки. И со право е напишано. Како родена Битолчанка, која цел живот живее во Скопје, можам да кажам дека покренати по занесени девојки од Битолчанките нема на свето и векот. Тешко на машките со нив убаво вели дечко ми Кај те најдов Битолчанка од сите Скопјанки во градов И ај да не сум офтопик ама ако слушнам уште еднаш удварање со Ангели, Звезди космоси и васиони мислам дека ќе убијам некого. Јас со дечко ми си се најдовме на регситрација за кола, немаше фрази туку муабет додека чекавме да дојде ценетата од МВР од пауза и после пола саат муабетење си разменивме телефони и така. Така да дечки не се мачете да смислувате поезија и да изигравате Шекспир или Превер, бидете само нормални и нормален несврзан разговор. Тоа пали.
Se iznasmeav so frazive znaci stvarno se talenti eve edna moja situacija: pred nekolku dena jas zastanata so eden drugar razgovarame nesto i eden decko tuka pokraj nas,koj ustvari mu e braced na drugarov ne slusa i nesto promrmore demek da e vo muabetov... i jas vidov ne vidov go add na facebook,simpaticen e.... izleguvam posle nekolku dena i se srekavame slucajno i zastanuva toj pred mene i celiot takov: TI SI TAA STO ME DODADE ZA PRIJATEL NA FACEBOOK?? i jasaa -.- nemozev da prestanam da se smeam posle toa znaci stvarno ima talenti
Еве од мене една пресна, од синоќа. Само што излегов од кафичот ме запира еден дечко. Ме фаќа за надлактицата и ми вика: "Леле колку си жешка, секогаш си вака жешка?". А јас, прва реакција и си мислам "Па нормално вбе будало не гледаш какво е внатре, како да не бидам топла", ама се возджав не реков ништо. А тој си продолжи, ми ја допира пак раката и вика: "Леле колку си жешка, да му е страв на човек да помисли нешто, може да се запали." свртев очи едно 2-3 пати и си отидов.
уф уф темава ме изнасмеа. На моја другарка и рекол некој Албанец ( не ми е целта навредување на национална база туку на полова) ТОЈ -Имаш дечко? Таа- Да. Тој- Сакаш да ти бидам два Мене еден во дискотека уз муабет ми вика Тој-Жешко тии е тука? Јас - Да Тој - ај да излеземе надвор. Во ред е фразава ама се наоѓавме во летна дискотека каде надвор да излеземе да се изладиме не знам. Може се збунил сиротиот Инаку мене нејмногу ме нервира кога некој откако ќе го одбијам настојува. И засто машките во секоја девојка што ја запознале гледаат потенцијална е*ачица. Леле а на фб коога ке почнат Како тоа немаш дечко??? а како да имам кога се сите такви никакви. И да ме убеди некој на кафе да одиме мора ли да ми се пушти одма. Баш повеќе ќе ме испровоцира и заинтересира ако не ми се пушта туку малку само си флертува со мене Еве мене ми се случувало да му се пуштам на некој прва ама после убво запознавање и секогаш сум оригинална со фрази што потекнуваат од ситуацијата во која сме.
„пуштачки“ фрази: 1. Неодамна пред мене помина жена со детска количка. Јас и довикнав: „Фрли тоа, јас ќе ти направам ново!“ 2. Имаш име, или може да те викам „Моја“? 3. Твоите родители сигурно произведуваат оружје. Ти си вистинска бомба. 4. Може ли да ми дадеш твоја слика? Сакам да му покажам на Дедо Мраз што сакам. 5. Може ли да го добијам твојот број? Го изгубив својот. 6. Ти си сигурно вонземјанка. Не постојат така убави девојки на Земјата. 7. Какво е чувството да се биде најубава во оваа просторија? 8. Се загубив. Смеам ли да останам со тебе? 9. Во енциклопедија ја пронајдов твојата слика под поимот секси. 10. Си заборави нешто. – Што? - Мене!
ahahaha.......... сега теоријата е оваа 1 сељак е вид човек кој живее на село , тој одгледува домашни производи и чуда кој ти еден ден ке ги јадеш за да го живееш твојот живот 2 диско ман е вид човек кој ти доага со фрази и се обидува да го освои твоето срце сега кога ке го наречеш диско мен , со селак доага до општа збрка , како прво го навредуваш вистинскиот селак , како второ го навредуваш диско менот дека работи на село 2 навреди на твоја совест идеме понатаму , замисли ти да идеш у диско и му се пушташ на дечко некој и тој да ти рече "ахахахах get lost whore" ти ке се натажиш бидејки те помешал со некоја друга а тој тамо ке си пише на форуми бла бла бла така од тука го вадиме нашиот заклучок а тоа е НЕ ГИ ВИКАЈ СЕЛАЦИ ТИЕ ШТО НЕ СЕ ТОА THANK YOU VERY MUCH DEAR LADY
Јипман и неговите специфични постови кои ми се секогаш интересни да ги читам Мене оваа фраза ми е не знам, ако ја имам пишано простено ми е . Значи типов го знам доволно добро, од малото тука е, ама поголем е од мене некаде околу 4 години и не се знаеме онака баш лично, знам дека порано одеше со моја врсничка во 7 одд И сега типов ни едно здраво во живо не правиме ме масираше на фејсбук, ама така беше нападен и очигледен дури што ИЧ не поверував во неговите реченици, од едно пишување на фејс не може да се утврди дали на некој вистина му значиш и фраза на месецот ееее: Не можам да издржам без тебе, многу те сакам, многу ми значиш, сакам да ми бидеш девојка . Ја читам и ваква И си викам, а кога бил со мене за да не може да издржи ? И после некое време пак масираше, демек да ме остави да размислам, ја само си читам и си се чудам на храброста, а знам дека не беше искрен и се одкажа зошто му ставив до знаење и да биде упорен нема да му се исплати, целта ми беше дека не паѓам на фрази вакви во изјавување на љубов преку социјална мрежа, зошто може да пише што сака, а после пола саат којзнае со која ќе биде. Бате да те видам дали имаш храброст ова во лице да ми го кажеш ако треба и "случајно" да ми излезеш пред пат и да ме викнеш на една прошетка да речеме
Боооже колку ги мрзам фразиве! Многу се сељачки еј ! Таков некој да ми се појави, има да го отерам незнам каде !!!!