Мајка ми . Стани од компјутерот! Оди до продавница расчистија собата што направи на тестот? баба ми Сине ајде стани од компјутерот арно ти вели мајкати
мајка ми: -Земи запеглај нешто и така си на распуст само од кревет на кревет одите..-.- -Живците ми ги искинавте -Епа ке спие,кога си легнува во 12навечер(а тоа до 11 спијам..божее) -Што правиш(а јас на компјутер седам-што ке правам) -Намести се,гола ти е кичмата татко ми: -Ооо,ти текнало да зачистиш(ја секоја недела чистам никој не ме гледа и пак неработам) општо: -И шо сеа? -Што си правиш? -Дома си(на телефон) -Ќе видиме.. -Си фати дечко?( ова коа го слушам умирамм-13 години имам алооо па за дечко ме прашуваат) -Брат,пеер и такви глупости. -Пцуење најмногу.....
Мајка ми -Како помина на школо? -Кога ќе се научиш да ги диплиш алиштата? -Скисна на компјутер! Татк ми -Оди однесиго ова вкујна Баба ми -Џимрика ништо не јадиш
Мајка ми: -Ако не изедеш се, нема излегување! Погледни се како бабарога си во лицето од што си премн. слаба. -Облечи се,ладно е. -Земи книга учи. Само на компјутер седиш. Татко ми: -Оди до продавница да ми купиш цигари. Сестра ми: - Стани од компј, мој е редот
-Ајде доста ти е компјутер,седни да учиш. -Оди фрли го ѓубрето,смети ја терасата,избриши кај тебе у соба. - Тој и тој ден праите тест математика/физика. -Ајде станувај,доста ти беше спиење. - Немаш право... БЛА БЛА БЛААААААААААААААААААААА
____ ајде исклучувај го компјутеро, касно е Абе земи среди малце, чупе си Нема утре на чколија за вилмоите да те прашуваа (од баба ) Ај оставај го компјутеро земи учи (па и да имам се научено, пак мора да се учи колку за да се учи) Ај ____ земи собата да си ја суредиш Ај легнувај 3 сато те фати ____ ела кај бате да го почуваш Ај земи задачи решавај понеделник тест прајш Ај повтори нешто да не те скорна утре ај појди до продавница итн не ми текнува
Aу... Значи јас мама ја сакам. Многу. Но,само кога ќе го слушнам "Јокси мајкин,ќе изодиш ли до дуќанот" ? Mи доаѓа да си направам харикири со кујнскиот сатар. Толку ми гази по нерви да прошетам 10 метри до таму,а маалскиот Инкогнито нема прилика да не ме забележал. Дежурна камерманка,шта ќеш. Исто мислам дека на смени одат со другата соседка,да не побегне нешто а тие да не го регистрираат. Хорацио Кејн го крпат. (сори за офф топик,морав да се искажам.)
од мајка ми само што сум станала од спиење - Намести го креветот (рутина секое сабајле) - стефи ај до продамница - доста ја пеглаш, сушиш, и виткаш косата ќе ти расцвета па пак ќе треба кратко да се шишаш - а кои ќе искачате ? - имаш дечко ? - иди ичисти си ја собата лом е - еве сега ти ја средив собата и од сега сакам ти да ја одржуваш ваква (рутина) - памет во глава - земи учи нешто или пак немаш за учење ? - стани од тоа компјутерот ќе се расипе!
На тато -Неможе ти се што сакаш да правиш како ќе речам јас така ќе биде. -неможе да ставиш пирс на уво и Т.О.Ч.К.А -ајде со мене на пазарче да ми помогнеш треба многу да се пазарува (ем ќе ме викне у 8 сабајле ем ќе донесеме само 2-3 кеси) На мама -Ајде да си го расчистиш шкафот девојче си треба уредна да бидеш -Ај да ги измиеш садовите На двајцата -Ајде оди да се симнеш до Тинекс и да купиш нешто сокче благце -Станувај од компјутерот почна да чури више од тебе!
ајде стани ќе закасниш во школо(ова се повторува едно 20 пати минимум)а јас мртва уморна таман сум легнала да станувам
е ај да не беше карка ми зачленета ке мислев таја се криет под твојот НИК е ај сварно немат смисла ова што го прајте пари за излегвење барате а погоре спомнативе работи ве мервирет !
-Колку го плати тоа? (што е битно ако ми се свиѓало...безразлика дали е евтино или скапо) -Облечи тоа половината -Почни да јадеш,коски и кожа си -.-
Не го можам. Оди до продавница. Симонааааааааа станувај од компјутер. Пак на компјутер? Пак се јавуваш на веезбук? од баба Ајде гасни го компјутерот и оди учи. Облечи нешто ладно е. А у мени 300 степени Kнига немаш фатено. Спојлер аха не Кога барам совет: Тоа е твоја одлука не се мешам јас И многу нормално пред излегување, одење на родендени итн: Со кого одиш? Кога ќе се вратиш? Што ќе правите? Колку души ќе сте? Не тресете глупости. Врати се побрзо. До колку ќе се задржиш? и многу други вакви прашања
MAMA: - zemi zacista sobata nemozes da pomines niz nea - zemi izmij sadovite JAS nemozam sega -Ona: znaci zensko dete sum imala masko da bese poveke ke rabotise - satanuvaj od kompjterot veke ednas ke zaslepes od nego (isto za kompjuterot) ke zemam ke go frlam od prozorod nadole pa ke go sonuvas xaxaxxaxaxaxaxa - skas li da jadas ( sama si odgovara) aj gladna si nis ne si jadela hahah TATO: -JAS: tato daj nekoja para on kolk sakas pa neznam daj 20 evra (znae deka ke mu kazam 20 evra i sekogs pituva kolku sakas pa) JAS: sakam da si go kupam ovaa ON: Ke si go kupis koga ke rabotis (Me vadi od pamet ke ga ke go slusnam ova) ON: Leleee ti misles deka parite rastaat na drvata nelii JAS: Ne veruvam deka rastaat vo tvojot novcanik xaxxaxa