незнам дали е фраза ама ептен ме нервира она "ПЕЕР" .. на една дама не и доликува да се изразува така -.-
Баге,ајде сега да ми кажиш кој ти се пушта? X,Y,Z ... Ајде кажете ми на ќерка ми кој и се пушта,таа ништо не ни кажува. Речи мама да умре ако не се муваш со никој! ОД ТАКТ МЕ ВАДАТ!
Пеер. Уф,неможам да го смислам зборот.А неможам да сфатам зашто има две Е?! Зар го има тоа во македонскиот јазик. Или нешто развлечено е,шмизларски демек ,,Пеееееееееер,те сааааакам,, Срце мое најубаво! Само твое. Така Анче,само јако Па како,си газам ја/си грмам Од мајка ми : -Ако не ти речам јас да учиш,ти нема да се тргнеш од компјутерот,само се прашувам со кој се допишуваш толку?!Ајде оди фати книга,земи учи! Колку ме демотивира реченицава тоа чудо едно -.-
кога ќе ги чујам на улица некои: пеер леле бе брат кај си ма-и двете другарки одат накај факултет/школо еее што правиш-а и двете другарки во автобус наместо прво здраво да си речат,како си...па после се друго
- Што само ја затвораш вратата од соба, што е толку тајно? - Ајде седни да учиш, по цел ден на facebook да се дремело затоа доби 4ка... - Среди си ја малце собата девојче си, уште малку крокодили ќе почнат да шетаат Има уште многу ама ако почнам да ги набројувам ехее..
Мамо неможам више прејадена сум. Мама: Ајде ајде без леб! а фрази што ја нервираат мама Мама: Ај ..... ова и ова... направи го Јас: за пет минути!