Татко ми: - Сакаш да ти ставам уште? Ама многу да не ти е? (за него повеќе да остане, иако има 100 кила) - Три танири зема бе ало! Не е здраво за тебе, 12 саатот е -.-' (а тоа што не сум јадела цел ден не е битно, само да имам - 10 кг помалку за да бидам слаба) ГО МРАЗАМ! Себичен, искомплексиран човек!
Од мајка ми: Ајде станувај од тој компјутер само на него да се дремело ... Работи нешто Ајде оди до продавница Секој втор ден ли се бања ќе настинеш Облечи се убаво Како нема да јадеш Имаш за учење ? Од татко ми: Стварно претеруваш Станувај од компјутерот очи ќе си расипеш Донеси вода Јадеше ли ?
Немаш ништо за учење? Ќе видиме на полугодие кој ќе оди на зимување,а кој ќе остане дома! Само вие забушавајте Ајде касно е,утре како ќе станеш ајде легнувај си,гаси лап топ Баба ми:Како тоа ќе искочиме у град ама она ќе касни пошо останала покасно у школо-се вика ќе излеземе во град,но таа ќе задоцни бидејќи останала подоцна во училиште Или мајка ми со комшиката во стилот денешниве генерации одат од граници во граници! Па ова не е нормално! Уште од мали по дискотеки со дечковци и штикли! Имате време мали сте (значи милион пати го имам ова слушнато) а јас ни имам дечко,ни одам по дискотеки ни носам штикли(па што ми зборите тогаш) божем незнам јас што треба а што не треба да правам
top si kisce mwa srcu6ka мислам дека секојден го најдувам како коментар на некоја слика исто така Затни го тоа муцето. Чекај да поминам , девојче
Си гази си грми седи бе, ќе се зае*ааме наЈако бе мачеее пфф, па како јас ли бе? кој е како мене ХЕХЕХЕХЕХЕ Ова на фб коа ќе го видам, црева ми се превртуваат.
Коса ми се крева до плафон од тоа хехехе и се надевам ќе се истреби целосно од употреба, лека полека... Идиотско ми звучи и тоа п**р, и меѓу машки така така, ама ако од девојки го чујам, кулминацијата е на сцена... И во оваа група би ги додала чоек, брат, сестро (смајли што се крстии)
Сонце. Бебе те сакам. Вечер ќе грмиме брат4е! Пренајјака си мацо. Пеер- па кога ќе чујам девојче да го изговара тоа ми се иде да си гризнам од бутов. Најјака френдица си имам. Лепоти4ка!
Коа некој ќе ти дојде и ќе ти рече "Шо праиш бе пер"!!! или коа некој ќе ти рече "OMG" ..дефинитивно ми се повраќа од тоа..
Фразата на една моја соученичка: -И сега точак да ти купам! Не само што е глупо туку и звучи многу ....НЕ ЗНАМ! Спојлер Во секоја смисла тоа го кажува! Можеби затоа што нема речник па не знае што да каже
Невер мајнд. Фала. - Онака циничко фала, кажи што мислиш не ми се притресувај многу многу. -.- И уште многу други тро сељачки фрази.
Мало морнинг (морген) кое би требало да го заменува мало сутра. И кога некој ќе ми каже „сори (sorry)“.