Едно време многу ме нервираше: кулирај и ти текнува? После фамозниот настан со Кили во АБ канал сите отупеа со тоа: ма немој да ме ј*беш, сега излезе покојна Милева сите ќе почнат, а веќе и почнаа со нејзините: хаос и мачко
-Оди легни си доцна е -Земи учи а не цел ден на компјутер и телефон -ЛОЛ -Ти имаш ли куќа? -Доста овој телефон ќе фатиш некоја болест -Фати книга -Додека си под мој покрив јас кажувам како треба! -Среди ја собата ( а устварни нема ништо мое) -Не ја пеглај косата само ја гориш -Јас на мое време не смеав да презборам а ти сега се дереш како ненормална -Дете земи учи нешто ќе плачеш некој ден -Доста само јадиш после пак ке цикаш здебелена сум или обратно Седни касни нешто цел ден не си јадена,ќе ти се слоши.. -Веќе јас ништо не кажувам ќе си ќутам (а после 15-20 мин пак почнува со дрдорењето ) -И, кога јадам а ќе ми речат, дај ми вода, сок, што било. (смрт ми е ) Дечко ми -И шо сега го гледеш на тој ?! (а уствари јас гледам на другата страна а тој е на другата умирам штом ќе го слушнам тоа )
Значи,значи.. Кога ќе го кажат вака фуфински ..Не можам ,а да не издржам да им кажам..Значи,значи на *** ми се качи
Си имам само повеќе маки но овие... ПОДРЕДИ СИ ЈА СОБАТА Каде оваа најде да го облечеш како крава да те изџвакала
Олабави ме Пак ли уклучи бојлер на скапа струја ? Топ, братче, топ Да им се стаиме на... Тапа е Адни ме на фејс Тагни ме... Лајкни ми... Ќе те делитнам од френдс
Кога ке слушнам некој особено девојче како вика ПЕЕР,ПЕЕРЧЕ или брат или некои такви глупави изрази ....
и јас исто како LetsTalkFashion девојче како вика пеер,брат.. мразам кога ќе слушнам *значи лол* кога ќе речат на гости *пиле* добро јас тебе на кокошка ти личам??? наместо да ти *sвонам* викаат да ти *поsВонам* и кога ќе ме прашаат *кај си ма ти те снема*
Koга девојка на друга девојка ќе и рече : БРАТ или ПЕДЕР ! Страшно и ужасно. Кога на некој секој втор збор му е : да ти ебам или курац! Која е поентата? Незнам. Кога ќе ги слушнам маалскиве девојки како за некоја промискуитетна девојка ќе речат : ПИЧОНДРА!? што е со зборов, ало ? Повеќе ќе сфатев да речат курва (извинете на вулгарност) него горе наведениот збор.
1.цела ден си затворена дома...земи излези малку 2.касно е легнувај си ајде 3.колку е саатот..кај си до сега ти 4.земи учи..ќе ми плачеш после 5.среди си собата како бомба да паднало 6.ништо друго не те интересира само компјутеро да е пред тебе 7.облечи се надвор е ладно (е не бре гола ке одам..божем мене не ми е ладно) 8.кога јадам...еде еде небрзај току нема да се оладе компјутеро... 9.измиј ги садовите 10.а како се договориме ние и уште можам да изнајдам ама еве доста се толку засега....
1. ај да одеме на кафе во кафич м ? 2. е шо сабота вечер ти дома нели излеваш? 3. не е марка, јас сакам марка скап парфем.