на фејсбук наместо да - ДАП или МХМ што многу ме нервира.. исто така ЛОЛ ми е .. а фразата која што најмногу ме нервира е НЕ СЕ ЗАМАРАЈ.. кога ми е тешко,сум изнервирана,не се чувствувам добро и некој ми вели као АБЕ АЈДЕ,НЕ СЕ ЗАМАРАЈ... топ совет ... подобар здравје
Кога ми римуваат зборови беспотребно... Кожата ми се ежи просто. „Да идеме на едно пивце-мивце, м“? „Бевме на кафица-мафица“... (burrrrrrn bitch, BURN!) „Купивме чипсови мипсови“... Добро зошто бре луѓе, ЗОШТО? Може ли некој да ми даде логично објаснување? Освен Трски, мамци и други тракатанци (и поезија) се` друго звучи ужасно глупаво со римување. „Знаев. Знаееееев“! (не се дери ма. малоумна)
Ти си знаеш Сакам да ме снема кога некој ќе ми го каже ова. Ако прашувам за совет, значи важно ми е што мисли.
-Добро средиси ги алиштата, како торнадо да поминало низ нив. (Јас мало торнадо им сум? ) -Меган седни учи, те немам видено книга да фатиш (И по некое време идат гости и мајками почнува: Меган наша многу е паметна, и си учи, барем за тоа немаме проблем.) -Кога јадам малце: Јади мамичке,што е тоа, ти треба да растиш и да се развиваш. Кога јадам многу: Ах бе дали на девојче му личи толку јадење, колку кила мислиш да се правиш? и ред други работички....
-Тргни се од компјутерот излези надвор да те фати воздух. -Еве ти ги алиштата испеглани, не ѓи гужвај и стави ги во шкафот. -Излези веќе ќе задоцниш. -Не ти мислам лошо сака ти кажувам што е добро за тебе. -Дојди со мене на гости.
аха ок - како низ ветер кажано со памет - како помала овоа Зошто се скаравте??? - после раскинување (радозналост ц ц ) Седни учи - како божем не знам кога треба да учам само сакав да те слушнам - и ќути на тел нема шо да каже
аха ок - како низ ветар кажано со памет - како помала овоа Зошто се скаравте??? - после раскинување (радозналост ц ц ) Седни учи - како божем не знам кога треба да учам само сакав да те слушнам - и ќути на тел нема шо да каже
Во последно време многу ме нервира кога на фејсбук ќе налетам на коментари од типот - Фалиш! И толку. Обично си го кажуваат (пишуваат) оние парови со врска на далечина, е сега, да беше само - Ми фалиш, немаше да ме иритира толку ама ај. Ти текнуе ? Сите оние кои што си грмат по школски вецеа, кафиќи и факултети. Кога некој употребува Сфаќаш? и Разбираш? после секој трет збор. Е не бе, ретардирана сум и неможам 5 збора да сврзам. Не, не те разбирам со овие дебилни прашања. Кога две другарки си коментираат како се сакаат од тука до месечината и цик сак назад, па следат други изливи на емоции како оваа другата ја сакала не до месечината туку до Плутон и Венера и цик цак назад , да не заборавиме. Толку засега, кога ќе ми текнат други ќе се надополнам.
„неможам више!“- реченица- изрека или што и да е под касификација кажана кога се е ок само и само да се прави интересен... „Кажи ми што да правам сега ?!“ - и на секое „кажано“ добиваш „тоа од инат го кажуваш или како ?!“
КОга секоја реченица започнува со ЗНАЧИ.Небаре се добива на интелект и тежина ако се спомне проклетото ЗНАЧИ!