Moже е глупо да го пишам и безобразно,затоа у споилер Спојлер Не се ку*опецај Значи коа ке слушнам некој на некого вака да му рече,ми иде една наопачки да му ја влепам под земја да го отерам.
ова се фрази кои најчесто ги слушам и највеке ме нервираат - Ти спиеш ли некогаш ?? Или цело време на нет седеш - Епа ок како сакаш ти -Саакв да ти кажам нешто ама ај подобро не аман бе ( ако мислеш кажи ) - не мрси муда
Овие најмногу ме иритираат: -Дај среди си ја собава шо е ова хаос(епа немора да гледаш ако не ти се свиѓа ) -Кога мислиш да пишуваш домашна/да учиш, во 1 по полноќ??? -Ќе видиш утре кога ќе те разбудам во 8.. Многу се нервирам некој кога ќе ми пиши : -муцее тс нај мн,дадичч и други лигавења па морам да им враќам
Коментар/прашање од рандом убер глупав човек, кое нормално не беше одговорено од моја страна а ми беше поставувано во неколку наврати, кое гласи: ,, Пак си јадеш, а? Прекина со диетите? '' Јас уствари никогаш не сум престанала да јадам, човек од месо и крв фала Богу дека не може од вода и воздух да живее.
Тебе те ранат дома? Како шпагета си ми а рацете ко фиде. Си грмиме маче. Диско ни е. Си кулирам. Се разбираме маци. Ќе биде ватрено.
Maченце,кииззз Ех,ти незнаеш кога ќе ти се случи ќе разбереш Олабај бе,не замарај Ти имаш родители? И безброј глупоштини кои не вредат да бидат спомнати
Цццц, ти јадиш дома? Земи јади коските ти се бројат. ( А јас си јадам колку што ми се јаде, најверојатно повеќе и од личностите кои ми ги упатуваат коментарите)
Од тато: -Имаш ли ти куќа ? Од мама: - Кој маж ќе те трпи тебе таква? Од некого кому бу барам совет или мислење: -Ти си знаеш, голема си.
Имаш ли ти куќа??? Кај си ти, шо те нема, жива ли си?? Спојлер Моментално на овие ми текна кога ќе ми текне нешто ќе пишам пак...
Ќе те видам тебе со децата во иднина... Тргај се од компјутерот се озрачи... Пеер/Брат-(не е фраза ама страшно ме иритира особено кажано од женско на женско) Ми се скрши ноктот(проследено со цимолење као да е крај на светот)