Најиритирачко од мамичка Сигурно комшиката шо е твоја возраст не седи до доцна на компјутер. Комшикава шо ако секој ден искача, одлична е у школо. Кажи ми, кога имаш отидено кај комшиката ненадејно а да и е вака бомба како кај тебе? и кога ја ќе и речам - Мамо комшикава е 14 години а веќе 8 дечковци има сменето (озбилни врски) - ШO МИ Е МЕНЕ ГАЈЛЕ ЗА ТУЃИ ДЕЦА??? инаку со моиве постојано си се боцкаме и задеваме. Не се согласуваме 80% од случаите ама мноогу си се сакаме
Такаааааа? Ова беше у моду едно време, уште е... На крајот од секоја е**** реченица: Така дааа... Порано нели се користеа педер, пеер, педерче, братче ама слушам сеуште се користат ТАКА ДААААА
Кога другарка некоја ќе ми рече брат .. На другарите што треба да им вика- сестро? И од мајка ми: Мислиш ќе те трпи некој ваква?
-Ти планираш да се мажиш ? - Вујна ми -Памет во глава !- Татко ми ја користи реченицава наместо „Пријатно, Чао итн.“ после секој разговор на Скајп -Дан ми речиш..Вака,така. -Не ми се занесви ти мене многу многу. -Шо е сега, шо не ти штимат ? (Дечко ми, знае дека најмногу ме нервираат овие реченици, а мора да ми ги каже по 409572 пати на ден)
Тоа е... Јеби га... Снајди се па живеј има уште многу други но сега не ми текнуваат, ќе ги дошишам кога ќе ми текнат.
Kој маж ќе те трпи тебе таква ?Mамичке,ако не јадам месо не значи треба да ме трпат . Шо прааш,те нема?Mе нема,сигурно Gолема си,ти си знаеш....да ,затоа те прашав тебе за совет,оти јас си знам. Mачките твои ли се?Aми чии,на комшиите или не гледаш по мене плачат. Tребаше,значи,разбираш -меѓу редови кажано,секој втор збор такааа,еми бевме тој и тој и така,такачка и така
па вие нашиве вообичаениве скопски фрази еееееееј мачеее немој да си идеш... кај си ма цуцо од кога не сме виделе... ти реков БЕ не искачај со неа ма ајде молим те...ушее малкуу значи стварно плис,плис.... retard.
1.Пеер ти се пие несче ? Е зашто несче бе ? зашто не нес ? -.- 2.Што е твое ќе си дојде . Одамна чекам ама искрено никако да дојде. 3.Нема да те трпи свекрва ти ваква . Фала на советот мамо но можеби нема да живеам со свекрва. и на крај 4.Најмила моја дојди да те гушнам или бацам Да има ваква фраза кај мене у друштво што ја користи еден ' другар' Да е на само ок ама стварно кога сме искочени друштво нема потреба од лигавање .
Еј брат шо прајш како си,шо има Ај не биди педер,не се прај со сила будала Шо ти е бе,се слушаш шо збораш и тако даље
Без очи ќе останеш од тоа ѕвере (комјутерот). Каде беше до сега? Таму кај што беше не ти дадоа да јадеш?! По цел ден спиеш..за мечка да не полагаш? Среди си ја собата или облеката ќе ти ја фрлам во дворот. Си фати дечко? Учи,ќе страдаш.. Пак си дежурна оваа вечер? (кога касно ќе ме видат на компјутер) Ти со нас за друго не правиш муабет..(кога им барам пари) Што ти се случи денес? (секој божји ден ме напињаат со ова прашање)
1.Брааат.. (а иронијата е што многу често го користам) 2.Еј, шо ти е МОРИ... 3.Незнам, ти си знаеш... (а бараш совет од некого, па мајке му да си знаев немаше да прашам) 4.Па кај си бе пеер, од коа те неам видено (и цревата ми се обраќаат за 180) 5.МАЧЕ ќе идеме на пијачка?