1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фридрих Ниче

Дискусија во 'Литература и уметност' започната од zlatapetkova, 10 октомври 2011.

1. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.028
    Допаѓања:
    2.261
    Читани ми се Антихрист, Волја за моќ и Ecce homo од Ѓурѓа иииии... немој (барем не втората). Касапени се, Волја за моќ е едвај четвртина од оригиналот. Самракот на идолите им е најнова, гледам ја имаат на сајт. Во Арс студио, пред нешто повеќе од година, сум ги видела Од другата страна на доброто и злото и Генеалогија на моралот, а ако не се лажам ја публикуваа и Волја за моќ (не се сеќавам на точната цена за првите две ама беше некаде околу 500-800 ден.). Тиражот на Така зборуваше Заратустра од Три е одамна потрошен, евентуално нешто ако се наоѓа по групите за размена и продажба на стари книги или антикварниците на кеј.
    :)

На Lemon му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lemon

Lemon Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    167
    Има во Арс студио (на ул. Максим Горки). Но, ти препорачувам да ги чекаш на попуст зошто прилично се скапи. Јас така ја купив Моќта на волјата, редовна цена е 1700 ден :?:.
    Ова е каталогот: https://www.yumpu.com/xx/document/r...2020-najznacajni-dela-od-svetskata-filozofija

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lemon

Lemon Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    167
    Еве, Арс студио имаат акција, две книги за цена од една, поевтината е гратис . Шанса за Ниче.

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.