Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фридрих Ниче

Дискусија во 'Литература и уметност' започната од zlatapetkova, 10 октомври 2011.

1. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    2.268
    Читани ми се Антихрист, Волја за моќ и Ecce homo од Ѓурѓа иииии... немој (барем не втората). Касапени се, Волја за моќ е едвај четвртина од оригиналот. Самракот на идолите им е најнова, гледам ја имаат на сајт. Во Арс студио, пред нешто повеќе од година, сум ги видела Од другата страна на доброто и злото и Генеалогија на моралот, а ако не се лажам ја публикуваа и Волја за моќ (не се сеќавам на точната цена за првите две ама беше некаде околу 500-800 ден.). Тиражот на Така зборуваше Заратустра од Три е одамна потрошен, евентуално нешто ако се наоѓа по групите за размена и продажба на стари книги или антикварниците на кеј.
    :)

На Lemon му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lemon

Lemon Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    167
    Има во Арс студио (на ул. Максим Горки). Но, ти препорачувам да ги чекаш на попуст зошто прилично се скапи. Јас така ја купив Моќта на волјата, редовна цена е 1700 ден :?:.
    Ова е каталогот: https://www.yumpu.com/xx/document/r...2020-najznacajni-dela-od-svetskata-filozofija

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lemon

Lemon Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    167
    Еве, Арс студио имаат акција, две книги за цена од една, поевтината е гратис . Шанса за Ниче.

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.