Барселона и Реал не можат да се паднат во финале, зошто ако Барса го помине Шахтјор, а Реал го мине Тотенхем, Барса и Реал ќе играат полуфинале, што значи дека некој од нив ќе отпадне. И дај боже да не е Реал
Абе Интер може лесно ќе го мине Шалке(да се надеваме), ама после му доаѓа тешкото. Се сомневам дека лесно ќе помине против Манчестер или против Челзи. Јас типувам дека кој ќе помине од Манчестер или Челзи ќе игра финале со Реал или Барса
Реал има тешка задача знам дека Реал е поголем тим и блабла ама и Тотенхем не е за поценување имаат многу добри играчи само Герет Бејл да го пушти одма ти ги меша брзините никој не може да го чува машина е малиот . Видовме што се случи со Милан.... Шахтјор и Шалке мошеби се добри тимови ама ова е Лига на Шампиони така да ги отпишувм од старт се надевав дека ќе ни се падне полесен на пример Шалке ама ништо . Ќе биде интересно во секој случај добри екипи се во конкуренција и се ќе неизвесно до сам крај се надевам ќе гледаме поинтересно финале од она лани Интер и Баерн Честитам на сите фанови на тимовите кои се пласираа во најдобрите 8
Абе напишав јас и претходно дека ниту еден тим не е за потценување. Многу често се случуваат изненадувања, така да не би ме изненадило да киксне и некој од фаворитите. Море ниту Шахтјор ниту Шалке не се за отпишување уште сега. Да полесен противник е Шалке од Манчестер на пример, ама пак ништо не се знае. Барселона лани или полани мака мачеше со Рубин Казан, а сите добро знаеме која е Барса, а кој е Рубин. Како и да е, нека има добар фудбал за гледање и добри судии, а не како оние што судеа полуфинале Барса - Челзи.
Ауу кога и да ми текне на тој натпревар ми се лаче ќе има судии како 12 играч тоа сигурно па се виде и од натпреварот Арсенал со Барса Ван Перси втор жолт за ништооо не виикам ќе победеа арсенал тогаш ама сепак го уништија натпреварот .
Сите што дошле до тука не се за потценување, и баш би сакала да има изненадување Оваа Барса има среќа некоја невидена, како сите судии да се на нивна страна А пак навивачите нејзини колку не ги можам...колку се полни со самодоверба и зајадливи...ај нека треснат малку на земја
За Арсенал ми беше криво што испадна зошто игра убав фудбал. А и судијата беше катастрофа. Не дека Арсенал ќе поминеше, ама при резултат 1-1(поволен за Арсенал), да им исклучиш играч и да досудиш пенал за Барселона е дирекно влијаење врз резултатот.
еј навивачите на Барса се посебна прича. Абе колку се дуваат, ќе си помислиш дека они играат на терен, а не фудбалерите . А и кога ќе почнат да се фалат на цела уста барса ова, Меси она, ќе помислиш дека фудбалот почнува и завршува со Барса. Ееееее какви екипи имало низ историјата, ама ај И она што највише ме нервира кај навивачите на Барса е тоа што после секоја утакмица на која ќе изгубат, константно се жалат дека другата екипа играла бункер и дека паркирале автобус пред голот. Епа не автобус, авион ако сакаат ќе паркираат, така да си знаат. Па после тоа следат патетичните изјави па што дека изгубилме, ние имама 70% посед на топка, 200 прецизни пасови и сл ствари. Алооо па не се брои поседот, головите се бројат. е сега да не бидам погрешно разбрана, не оспорувам тека Барселона добра екипа(можеби и најдобра) и не ме нервира толку Барселона, туку ме нервираат нејзините навивачи
Абе какви Интер и Челзи тие комедија се Манчестер Шалке Барса Реал полуфинале и на крај Манчестер Барса
Мене не ми се смее кога ги гледам Челзи како ги тепа Манчестер дома каде разликата им беше и 12 бода Интер направи чудо со Баерн Навивај си и натаму за твојот мил Манчестер само пазите да не ве снајде нешто како со Вулверхемтон
Не сум ја за манчестер патем а иначе Челзи ако не се лажам еднаш у последни 5 пати ги тепаа манчестер 2-1 и тоа дома а забораваш дека ке се игра утакмицата и кај манчестер дома а барса има победа против реал последните 5 партии како и последниот пат заврши 5-0 и што ако челзи и реал тепаат дома против манчестер И барса со 2-1 или 1-0 кога на гостински терен ке го јадат 3-0 или 5-0 .... на два терена се игра натпреварот не еден ...
Абе тоа да, Реал има низа порази против Бараса и затоа сите типуваат дека Реал ќе испадне од Барса. Ама и лани сите типуваа дека Интер ќе испадне од Барса, па видовме што се случи. Реал ќе победи барем на два од четирите дуели што ќе ги имаат со Барса во наредниве два месеци
Гејчестер нема победа над челзи дома добри 9 години А за тоа дали ќе јадеме 4 или 5 може да биде како и лани тогаш не знам кој јадеше па тоа се смеевме викавме сеа пак кога ќе ги тепаме пак судиите ќе бидат криви
Малку си необјективен со коментарите, али ај. Ќе почекам јас Реал да го мине Тотенхем, ама почекај и ти Барса да го мине Шахтјор, па после пишувај за финале.