Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Барселона и Реал не можат да се паднат во финале, зошто ако Барса го помине Шахтјор, а Реал го мине Тотенхем, Барса и Реал ќе играат полуфинале, што значи дека некој од нив ќе отпадне. И дај боже да не е Реал :)

На Blanca и Hipica им се допаѓа ова.
  2. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Финале: Барселона-Интер.
    Од лани го посакував овој дуел (штета што бидна во полуфиналето).

3. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    За реал си ? :tmi:

4. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Абе Интер може лесно ќе го мине Шалке(да се надеваме), ама после му доаѓа тешкото. Се сомневам дека лесно ќе помине против Манчестер или против Челзи. Јас типувам дека кој ќе помине од Манчестер или Челзи ќе игра финале со Реал или Барса :)

5. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Да :rofl:

6. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Реал има тешка задача знам дека Реал е поголем тим и блабла ама и Тотенхем не е за поценување имаат многу добри играчи само Герет Бејл да го пушти одма ти ги меша брзините никој не може да го чува машина е малиот :D . Видовме што се случи со Милан.... Шахтјор и Шалке мошеби се добри тимови ама ова е Лига на Шампиони така да ги отпишувм од старт се надевав дека ќе ни се падне полесен на пример Шалке :P ама ништо :( . Ќе биде интересно во секој случај добри екипи се во конкуренција и се ќе неизвесно до сам крај се надевам ќе гледаме поинтересно финале од она лани Интер и Баерн :wasntme:

Честитам на сите фанови на тимовите кои се пласираа во најдобрите 8 :clap: :clap: :clap:

7. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Јас мислам дека е најубаво ако Барселона си изгуби на 6.04 :lol: ...да не ме облива пот многу многу :rofl:

На Hipica, blond и BoaVista им се допаѓа ова.
  8. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Абе напишав јас и претходно дека ниту еден тим не е за потценување. Многу често се случуваат изненадувања, така да не би ме изненадило да киксне и некој од фаворитите. Море ниту Шахтјор ниту Шалке не се за отпишување уште сега. Да полесен противник е Шалке од Манчестер на пример, ама пак ништо не се знае. Барселона лани или полани мака мачеше со Рубин Казан, а сите добро знаеме која е Барса, а кој е Рубин.
    Како и да е, нека има добар фудбал за гледање и добри судии, а не како оние што судеа полуфинале Барса - Челзи.

На Blanca му/ѝ се допаѓа ова.
  9. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465

Ауу кога и да ми текне на тој натпревар ми се лаче ;( ќе има судии како 12 играч тоа сигурно па се виде и од натпреварот Арсенал со Барса Ван Перси втор жолт за ништооо :tmi: :x не виикам ќе победеа арсенал тогаш ама сепак го уништија натпреварот .

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Сите што дошле до тука не се за потценување, и баш би сакала да има изненадување :devil:
    Оваа Барса има среќа некоја невидена, како сите судии да се на нивна страна :envy:

А пак навивачите нејзини колку не ги можам...колку се полни со самодоверба и зајадливи...ај нека треснат малку на земја :devil:

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  11. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    За Арсенал ми беше криво што испадна зошто игра убав фудбал. А и судијата беше катастрофа. Не дека Арсенал ќе поминеше, ама при резултат 1-1(поволен за Арсенал), да им исклучиш играч и да досудиш пенал за Барселона е дирекно влијаење врз резултатот.

12. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    еј навивачите на Барса се посебна прича. Абе колку се дуваат, ќе си помислиш дека они играат на терен, а не фудбалерите :D . А и кога ќе почнат да се фалат на цела уста барса ова, Меси она, ќе помислиш дека фудбалот почнува и завршува со Барса. Ееееее какви екипи имало низ историјата, ама ај :) И она што највише ме нервира кај навивачите на Барса е тоа што после секоја утакмица на која ќе изгубат, константно се жалат дека другата екипа играла бункер и дека паркирале автобус пред голот. Епа не автобус, авион ако сакаат ќе паркираат, така да си знаат. Па после тоа следат патетичните изјави па што дека изгубилме, ние имама 70% посед на топка, 200 прецизни пасови и сл ствари. Алооо па не се брои поседот, головите се бројат.
    е сега да не бидам погрешно разбрана, не оспорувам тека Барселона добра екипа(можеби и најдобра) и не ме нервира толку Барселона, туку ме нервираат нејзините навивачи :)

13. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Абе какви Интер и Челзи тие комедија се

Манчестер Шалке

Барса Реал полуфинале и на крај Манчестер Барса
    :doh:

14. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Па добро и не ти е така лоша прогнозата, само наместо Барса во финале стави го Реал ;)

15. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Мене не ми се смее кога ги гледам Челзи како ги тепа Манчестер дома каде разликата им беше и 12 бода :D :D :D

Интер направи чудо со Баерн :!:

Навивај си и натаму за твојот мил Манчестер само пазите да не ве снајде нешто како со Вулверхемтон :D :D :D

16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Не сум ја за манчестер патем

а иначе Челзи ако не се лажам еднаш у последни 5 пати ги тепаа манчестер 2-1 и тоа дома

а забораваш дека ке се игра утакмицата и кај манчестер дома

а барса има победа против реал последните 5 партии како и последниот пат заврши 5-0

и што ако челзи и реал тепаат дома против манчестер И барса со 2-1 или 1-0 кога на гостински терен ке го јадат 3-0 или 5-0 ....

на два терена се игра натпреварот не еден ...

17. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Абе тоа да, Реал има низа порази против Бараса и затоа сите типуваат дека Реал ќе испадне од Барса. Ама и лани сите типуваа дека Интер ќе испадне од Барса, па видовме што се случи. Реал ќе победи барем на два од четирите дуели што ќе ги имаат со Барса во наредниве два месеци :)

18. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Чекај прво Тотенхам да ги поминат

тамо Бејл е побрз од Spidi Gonzalez

19. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Гејчестер нема победа над челзи дома добри 9 години :rofl:

А за тоа дали ќе јадеме 4 или 5 може да биде како и лани :wasntme: тогаш не знам кој јадеше па тоа се смеевме викавме сеа пак кога ќе ги тепаме пак судиите ќе бидат криви :D

20. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Малку си необјективен со коментарите, али ај.
    Ќе почекам јас Реал да го мине Тотенхем, ама почекај и ти Барса да го мине Шахтјор, па после пишувај за финале.