Да ве поздравам само и да ви кажам колку сте мили кога се радувате, ако, користете шанса, редно беше мислам...
Сфатете го како вистина но, Реал и да освои Лига, купот (дел Реј) што треба да е на кралскиот тим нели по некоја логика, ќе го земе Барса. Така да, нема многу радување. Прашање и таа Лига дали ќе ја земе Реал, додека не земат титула не славете прерано, како што ние се уште не славиме титула во купот. Ништо не е завршено
Плавуша, прва работа, ти нема логика некако постов. Прво кажуваш дека Барса ќе го земе купот, а после не збориме пред време. Второ зашто нема радување? Ти знаеш што значи да освоиш куп, а што лига? Не викам дека сме ја освоиле, ама на добар пат сме. Вие сега можете само 7ап да пиете.
Ја реков да речеме Реал да земе Лига, Барcа куп, нема радување пред време, секакви пресврти можат да се десат дури и да е 99% така.
Уште колку кола има до крај? Не се радувајте предвреме, иако за промена убаво би било Реал да ја земи титулата , а и Мурињо да ми е среќен . Плавуша за кого навиваш ти? За Милан беше така? И за Барса .
Па ние не се радуваме затоа што сме добиле титула (тоа во мај ќе се радуваме ).Се радуваме за 7-те бода предност а тоа е веќе половина пат до титулата.
Ќе го земете ли купот ако судијата не беше од ваша страна? http://www.femina.mk/out/?id=2e97d055fc ... t-za-sudii
Јас сум оптимист и верувам дека ништо не е загубено. Messi: " FC Barcelona nikada neće odustati. " Valdes: 'Trudili smo se, ali bilo je jako teško ! Jasno je da od sada ne smijemo izgubiti ni jedan bod. Liga izgubljena? Ne, nikada !' ************ Jас и не го гледав цел натпревар само второ полувреме, ама дека бев во кафиќ не го гледав и тоа како што треба.. Од тоа што го видов,признавам разочарена сум!
Толку беше лош фудбалот синоќа..? Ни јас не го гледав,ептен некои 20 минути пред крај,неможев,али прочитав дека Меси имал убава шанса некаде на почеток,мислам 13 - та минута било,али не ја искористил.. И им честитам на навивачите на Реал за победата со Сарагоса и плус двата поени.
A, мислиш ќе влезевте во финале да не ве вадеше судијата од гом*ата во кои бевте влезени? Барем еднаш признајте дека благодарение на судијата влеговте во финале, а можеби и ќе го освоите Купот. Всушност не мора и да признавате, цел свет знае како дојдовте до финале.
Интер бил во трка за титулата, а Лече неможеше да го тепа . Брзо ќе не стигнете, аха . Инаку, денес во Калчото резултатите се од лоши полоши. Наполи, Рома, Интер Среќа што ги испуштив да ги уплатам. Не би рекла, можеби на овој натпревар имало такво нешто како што пишувате, не знам, не гледав, ама за првиот натпревар не можете да кажете дека Барса не тепа залужено. И пак ќе кажам, ако некој е толку јак, ни судиите нема да му бидат пречка. Пример, еве ви Македонија против Словенија. И против судии игравме.
Јас не пишувам, светските страни за спорт пишуваат. А, да, имаше, да немаше нема да беше казнет судијата.