И јас се согласувам со тебе Плавуша ама најпрвин имавме повредени играчи,мегу кои и Немања Видик,Клеверли,Андерсон,Нани... Признавам Јунајтед имаше помош на овој меч,два пенали кои не постоеја ама ако размислиш убаво првото полувреме имаше чист пенал за Јунајтед кој не го досудија. И останати клубови имале помош,не само Јунајтед.Некој се однесува како којзнае што да се случило...Фудбал е ова бе луге. Челзи одамна престана да се бори за титулата,исто и Арсенал а Ливерпул не го сметам повеке за конкурент. Која е причината зошто Челзи не може да освои титуал во Англија?Нормално дека не се судиите и среката на Јунајтед како што викаат туку постојаното менување на тренери,фрлањето на играчи кои подоцна се покажуваат како ништо ама битно звучно име да е... Да не го отпуштаат тренерот секоја сезона ке видите како Челзи ке биде старв и терпет како во времето на Мурињо а не само коментари срека имале,судии им помагале. Дајте кажете еден тим кој немал помош од судии. И да Товел,јас навивам уште од 1998 година...И прочитај погоре дека признав дека имаме незаслужен бод.Не го читај тоа што тебе ти одговара
И мораше да го дополниш со прича за пред спиење што се кажува на децата што навиваат за Манчестер? Не ми е јасна причината зошто еднаш не може да се признае пораз или нечиста игра без да има нешто што ќе ви го буста егото заедно со признанието.
ПРИЗНАВ,нешто друго треба? И да,додадов цела приказна( )за да ви кажам дека приказните со судии се освојуавло титула и кој од кога бил фан не држи вода... Енд оф дискашн...
А јас сепак не видов некој што спомнува дека со судии се освојува титула,што те натера да го изнесеш тоа во дискусијава?
Коментар ? Зошто мислам дека секој што го погледна натпреварот а има бар малку искреност и реалност ќе каже како стојат работите . Заклучок ? [attachment=1]420788_10150575244514614_124855544613_8630157_336651 Ги тепавме Манчстер тоа ми е битно ... Фала на вниманието ... Пријатно
Совршена прилика беше ова за Милан да триумфираше, ќе им немаше спас на другите екипи.. али сега ситуацијата останува иста..
Прво мора да кажам дека ќе пукнам од мака бидејки не можев да го гледам натпреварот, а второ коментаторот Игорче на спортските вести од како рече Челзи водеше 3 гола против Манчестер а потоа израмнија на 3:3 се уби од смеење до крај на вестите. А второ јас се убив од смеење кога го видов оваа http://www.sharkpie.com/messi-hand/
Ако прочита претходните постови имаше еден:Јунајтед или победува со судии или на срека трето нема...А со победи се стигнува до титула... Нема врска,јас си признав дека не беше заслужен бодот ама како и да е ова не менуваништо.Челзи беше оштетен.Нема тука...Само не знам како можат да го пуштат Хауард Веб да суди ама тоа е.
Точно пред 54 години во Минхен се случи авионската несреќа во која загина речиси целиот тим на Манчестер Јунајтед. Тимот се враќал од натпревар со Црвена ѕвезда од Белград. Кој можеше да поверува дека после таква катастрофа, клубот повторно ќе се крене на нозе и ќе биде она што е денес? Нека почиваат во мир легендите кој на овој ден пред 54 години го загубија својот живот.
3 натпревари суспензија за Ибракадабра. Е само ова ни фалеше баш сега! Не, не е можно Зашто бе, зашто Ај сега Милан жалба ќе поднесувале, па можно било да се намали на 2 натпревари. Е да бе, за Ибра важат правилата, а за Пепе на пример ништо не важи, и тоа каква животиња е он. Абе ај
Сега одамна не сум коментирал тука , срамота е да не промрчам нешто нели .... таман имам за сите сега, новогодишни пакетчиња... Да почнеме со Јуве .... има фанови на јуве тука? woah .... ама со Сиена убедливо мастери во нерешено станаа.... Милан со Ибрахимович биволот сега може да ризикува губење на титула ако продолжи вака со повреди и биволи да играат грубо Интер .... FANTASTIC 4 Челзи .... Торес. Манчестер .... Цигани како цигани , незнам зашто уште еден пенал не им досудија , мислам подобро ќе беше 3 пенала него 2 , вака се гледа дека судијата е за нив ... со 3 пенала ќе кажев Челзи дупки се.... Барса..... најаки на свет а сепак против бош екипи нерешено вадат. Реал .... летаат високо на фацебук се додека не дојдат пак со Барса да играат... Астон Вила СРЦКИ ВЕ САКА ТАТО MWA , KIS4E
Помалку од еден час до реваншот на Камп Ноу Барса-Валенсија.. Составот на Барса:Пинто,Пујол,Пике,Машерано,Абидал,Фабрегас,Чави,Тиаго,Алексис,Меси и Куенка. Иниеста има зелено светло за натпреварот,ќе го почне од клупа. Среќно момци иии се гледаме во финале Visca el Barca!!
Jaс мислам дека Барса тешко ќе дојде до победа, не го кажувам ова оти сум фан на Реал Мадрид. Некако слабо играат Барса во последно време. Инаку, од италијанскиве сум за Милан, ама мислам дека Јувентус ќе тепаат, до сега немале пораз.
^ Така е но веќе се приморени и плус имаме многу повредени.Но сепак не се предаваат така лесно, вечерва гарант ќе ја смачкаат Валенсија Спојлер Инаку сликава ми иде да ја изедам Алвеш и Мишел Тело