Хаха и јас исто. Всушност јас играчите на Барса си ги викам:Лионел Леси,Пикачу,Даниел Веш,Абдал,Педеро...
Aбе овој Мишел Тело еднаш се слика со дрес на Реал, а види го сега. Баш сликава јас видов пред некој ден со Дани.. Ааа нека се реши за кој навива овој
^ За сите што ја играат Ai se eu te pego на терен. http://www.youtube.com/watch?v=bvK4c7j-k88 http://www.youtube.com/watch?v=1VjCCM8wsBQ&feature=fvsr Кога сме веќе кај тоа гледајте го Нејмар како ја игра во соблекувална, сигурно Тело му е најголем фан
Ауу Нејмар е срце, леле како игра, абе се палам кога го гледам. http://www.youtube.com/watch?v=lLpEN1DU ... re=related
Извинете за оф-топик, ме потсети ова на приказната на татко ми како станал фан на Ман-ју. Од оваа несреќа па ден денешен татко ми е за Манчестер. 54 години. Не знам зашто тоа било повод за неговото навивање, ама баш денес за ова коментиравме. Една радост беше кога му земавме со мајка ми блузон од Ман-ју и тоа прилично по солена цена. Ооооох какви караници паѓале дома кога губи од Челзи. Ја го буцкам, му викам:Уаааа, он ме брка од соба, ми треска врата од кога ќе излезам. Бреее навивачиште. П.С: Чекам пораз на Барса вечер.
Барса: Милан: Спојлер ЗАШТООООООООООООООООООООООО ?! Опрајте ја ситуацијава, брзо. Знам дека е многу тешко. Бар 0:0 да останеше супер си беше првото полувреме и напаѓавте и све што се деси?! Тамн пишав зошто примија гол, 1:1. Браво бе, успеавте да ме демантирате во минута АХ! САМО ТАКА! Фараону
Aууу Меси,секоја чест .Како ја помина непроодната одбраната на Валнесија..Еве зошто е најдобриот фудбалер на светот Абе што човек ќе беше овој голманот на Валненсија, .Ауу 5 прекрасни интервенции.
Милан и Јувентус кога играа со други последните утакмици завршија нерешено. Немој да ми кажете дека и оваа меѓу нив ќе заврши нерешено Не! Само реми не. Досадно стана тоа веќе Едно прашање. КАДЕ Е ЕНТУЗИЈАЗМОТ И ДИНАМИКАТА КАЈ ИГРАЧИТЕ НА МИЛАН? КАДЕ Е ЖЕЛБАТА ЗА ПОБЕДА, ЗА ТИТУЛА, ОСВОЈУВАЊЕ КУП? НЕШТО ТАКА?! Аман бееееее, амаааааан, па и овој Алегри нека ги менува играчите, глупа стратегија ако воопшто има нешто осмислено за натпреваров, се прашувам. И како можат вака да играат?! На вака битен натпревар, осеќам дека си играат играчки, па после Губентус ко ќе го освојат купот ќе останат со подзинати усти, а не се некоја јака екипа само ги имаат сите играчи на број, живи и здрави. И доста подавате до Ибра, играте без идеја некако, која требаше да ви ја даде ценетиот Алегри. Фала!
На Валенсија и дале 11 коефициент мислиш со Вардар игра Убедливо Барса играат подобро само што Валенсија имаат многу добар голман, а Питно искрено мене не ми е по ќејф...Инаку за асистенцијата на Меси и голот на Фабрегас нема коментар
Леле 1:2, ЛЕЛЕ НЕ! Зашто вака играте ЗАШТО?! Зашто немате идеја било каква да стигнете до тој скапан гол на Губентус? АМАААААААААААААААААААААН! Алегри бе дај реагирај јест да е касно, али ај сеа и со реми ќе се помирам, само постигнете го по ѓаволите! Ок, има уште еден натпревар, ок има уште неколку минути до крајот на овој, но тука не е крајот, но...ВРАТЕТЕ ГО РЕМИТО, ГО САКАМЕ НАЗАД!
ммм Хај и јас не го сакам Пинто,Валдез си го сакаме на голот. Ама таков е договорот,Пинто да брани во купот. Да бидеме реални,прекрасни интервенции има Пинто денес . ии Валенсија со играч помалку A да,и немаше потреба од поништување на голот на Меси! Милан... speechless. едит-2-0...Чавиии Ах одиме во Финале..ла ла ла ла! П.с мислам дека ќе има Барса уште еден погодок.
Ајде Барса 2:0, бар тие ќе ме израдуваат, знам дека тие сигурно ќе освојат куп! За разлика од Милан, чиј пат е се потежок и потежок. Ајде, ништо не е загубено! Со надеж за подобра игра на нашите фудбалери...
^ E како да не.. Јас мислам дека во оваа утакмица сме и оштетени!Како бе жолт картон за Тиајго,од кај го извади..
Јас не го слушам зборот судија, освен од некој навивач на Реал Мадрид кој не признава фер водство и неколку минутки до финале на својот вечен противник. Што е така, така си е. Него, јас веќе славам, а вие?
Смајли не разбираш ти...фановите на Реал на секој натпревар кога игра Барса тоа за адет го кажуваат И по 3 пати на ден се молат да изгубиме