Ај малце математика, на оската на броеви, кога негативните броеви се зголемуваат од -8 одат на -7, -6 итн. Феил. Инаку очекувам уште барем еден гол,има време
Aбре не реков дека е лош Теле, де! Баш онака ме заинтересира. Инаку, го дочекав и тоа, Барса да е оштетена од судиите. Светов навистина отишол упм!
Ајде нека издржат Осасуна уште 10 минути. Па да се порадуваме, хуху. Туку утре ние ќе тепаме? Мораме.
Ама значи овој Валдез толку антипатичен ми беше уште кога беше ќепец од младинската школа... Простак, дигнат, го заслужи жолтиот картон! Местото му е меѓу стативите, а не да приговара 50 метри понапред кај судијата!
Ма ај да не кажам што Не да не оштетијаа, па не еднаш туку 2 пати.. Туку и Гвардиоло овој пат ја претера, ми игра тука со 2,3 состав Но Барса си е Барса досега 7 победи 1 реми и ајде може 1 пораз против Осасуна
ах леле.. го свати ова со временскава прогноза буквално.. ако речев намалат ами? што ќе си речеше.. али нвм битно останува - 10
Значи сега почнаа и чисти голови да се поништуваат... Бравос .... Санчез се доволно добро покажа во овој натпревар Што му бидна на Меси? Аман бре човеков жив го нема... Лош, лош натпревар.. Особено прво полувреме.. Едит: Каква топка фати овој голманот............
Ве оштетија? Сега гледате како болеше? http://www.youtube.com/watch?v=bhmQmPF_IwI Победи Осасуна со 8 коефициент по кладилниците, плаче за сингл. +10 кисс-мисс.
^ Ах сингл сингл, еве каде лежеле нови штикли, на 100 денари 1300- оп топ. едит- сонувањето е бесплатно
Честито Мадридисти 10 бода предност . Не можам да опишам колку сум среќна.Да беше голманот на Осасуна пред мене ќе го бакнев .А сега вадите се на тоа дека сте биле оштетени.Колку клубови беа оштетени поради Барселона па никому ништо.
Мислам дека коефициентот беше 13. Инаку не оштетија богами, а за неправедно поништување на гол секогаш сум се нервирала. Било за кој тим да се работи
Уххх како ми дојде поразов, ма нека ве оштетат оштетени едни, малце и вие да осетите! Сега само Реал утре да тепа, и стигнување на ПЕС, евентуално ФИФА
Ајде, ајде баш фановите на Реал немаат право да зборуваат кога судиите вам ви ја поклонуваат титулата Но не смеаат да се заборават лигата на шампионите и Кралскиот Куп
^ Fallin-ForHisSmile со такви фанови како тебе за мерак човек да си има работа. едно поздравченце за тебе.
Браво за голманот,браво и за Осасуна Барселона губи,тоа ме прави среќна Јас си го имам кажано мислењето,Реал си е мој клуб,го сакам што и да се случи и живеам за денот кога ќе славиме над Барселона. Не пишувам многу мислења овде,само ставам едно ми се допаѓа на мислењата со кои се согласувам,сигурно имате приметено ¡HALA MADRID! 10 бода предност,како заборавив да споменам!Але але