Ајде Барселонци вадете се сега на емоционална база. Да ве жалиме? NOT! Вечерва ке пијам во чест на Реал, овај во чест на Барселона, на поразот на Барселона
Ај доста радување сега, да ви скршнам малце од темата и да си пишам за мојот туп, пензионерски и шашав Интерчо. Па нека победат утре бе па веќе, еее...
Да речеше, да сФатеше... Сфатив што сакаше да кажеш, ама не успеа правилно да се изразиш и те поправив, get it? Честито победа на Осасуна, можеше подобро. Само Реал ако може следен пат (ако некогаш) земат титула да не и падне под автобус, фала, чао, пријатно.
Ауу читам негде ни поклонуваат, како бод да било разлика па ни поклониле, девојко ги заборави ли недостижните 7 бода?
фала што ме поправи ич немој да се секираш за титулите на Реал.. под афтобус или над , тие со борба и цврста игра се освоени чао чао
Улалала се поблиску сме до титулата Сега се уверивме колку многу зависи Барса, па и Меси од Чави и Иниеста. Ама се некако си мислам дека и Пеп се помири со тоа дека нема да освои Ла Лига годинава, па затоа со ваков состав излегува. И измените некако беа без везе, освен Тељо, секоја чест за момакот. Туку сеуште е + 7 за Реал. Треба утре вечер да го победиме Леванте дома за +10 и да му вратиме за претходниот пораз El Real Madrid es tan bueno que tira las copas porque les sobran Или во превод ,,РЕАЛ МАДРИД Е ТОЛКУ ДОБАР ШТО ГИ ФРЛА ТИТУЛИТЕ, БИДЕЈЌИ ИМА ВИШОК
^ Феминки што сте за Реал, ви предложувам утре да се најдете некаде и сите куќи, станови, викендички да вложите на победа на Реал. 2 години Мурињо беше тренер на Интер, го знам како дише - ќе ги спреми за утре до најситен детаљ, ваква шанса нема да испуштат.
А јас, незнам зошто, едвај чекам утре да ги видам Реал и Леванте Спојлер crehicka, искрено, мило ми е што така мислиш пред се, фер играта е најинтересна . поздравче и до тебе
Ах,бе плачам љуѓенца..ме убија солзиве Чек и јас да помрчам за судиите,добро бе овие нормални се.. ?!! Абе кој им дал право на овие да судат.!!! И не мислам само на Барса,туку и овие другите беа оштетени. Спојлер Ама нормално дека дојдов да помрчам за 2та гола на Санчез.И да Барса беше оштетена,и тоа многу!
Незаслужена победа на Осасуна. Офсајд? Каде виде ОФСАЈД?! Дебил. Судија имбецил. Реалниот резултат е 3-3 и реми за Барса, но благодарение на идиотот од судија, голот е поништен и Барса изгуби, а заслужи да добие реми. Жолт картон за Валдез? Дека се побунил? За Маскерано? Ок. Можам само да го пофалам голманот на Осасуна, дефинитивно по досегашните 6 победи на Барселона врз овие, еден пораз и тоа незаслужен ете им го, нека им биде. А утре, ADELANTE LEVANTE!
Колку сте ми смешни вака кога плачете.Ај сетете се на последното Ел Класико, кога со судиите дојдовте до победа,а и во финале во Копа дел реј.Kako ни беше нам тогаш кога судиите не’ победија.
Женски ајде одете да славите а да ви кажам и мене нема да ми се сопре пијањето.Убава ми е вечерта Ајде, ајде нека ви е честито победата Мада тоа што оваа утакмица беме оштетени, беме... Спојлер Одам јас у провод
А ти го рачунаш и 4тиот, не еве јас го рачунам само поништениот, не бива вака бе еј! Во финале сами си отидовме, кој да не однесе по ѓаволите? Реал да беа толку јаки, немаше да губат прво полувреме 2:0 и они да не однесеа. Носење ќе беше ко ќе водеа целовреме Реал и на крај судијата да попуштеше за Барса и дајте не замарајте веќе со тоа финале, преболете го тој факт што и сред Мадрид ве тепавме, а кај нас дома не можевте да победите. Едит: за другиве утакмици можете ама баш што сакате да кажете, освен за Ел Класико каде сме НЕПОБЕДЛИВИ. Дефакто.