Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Вие од Осасуна губите а за Билбао сте сигурни дека ќе го победите :) .

На SunFlower94 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Нема мене Санфлауер94 кој што да ми објаснува, мене ми е се кристално јасно ти не се замарај со тоа, во Шпанија се лигата и купот, Барса едно, Реал друго, 50-50. ЛШ е башка работа и е појака од Примера, се одвива на ниво на цела Европа, не само во Шпанија. Ај поздрав.

3. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    ^ Не реков дека ЛШ не е појака, ма што ти објаснувам поразов ве удрил бајаги у глава.

4. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Добар пример :)

Искрено ме интересира за кого беше кога се играше првото коло на ЛШ , за Милан или Барса ? пошто гледам и двата тима ги сакаш..

5. Fleur-De-Lis

Fleur-De-Lis Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    627
    Допаѓања:
    1.649
    Можеби не е соодветно местово за пишување ама јас никогаш нема да го заборавам изразот на Симан, кога го прими голот од корнер! Ех..... душата ми се полнеше... :rock:

6. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    До кај стигна работата..кој се појаки Билбао или Осасуна :rofl:

**
    Еве ви честитавме што ќе си земете титула во Ла лига.Ама признајте пораз? :?:
    Е каков пораз,жити се..ова требаше да биде победа на Барса (со 2 состав)
    И не! Не, признавам пораз..
    Вие да не признавте по ремито на Камп Ноу,а? :o

И,да ве демантирам..не е ова прва утакмица да се суди против Барса,оваа година во Ла лига Барса е баш оштетена.Еве прво што ми паѓа на памет,чист пенал имаше со Еспањол,кога еден од играчите играше со рака во последните минутки..
    Уствари вие Мадристи само со Ел Класико се вадите,таму суделе во полза на Барса, и сега сите утакмици судиите се за Барса.А повеќето не ги ни гледате утакмиците на Барса во Ла лига..
    Чест на поедници.

Бреј се надевав барем на 3-0 за Барса,а види ти..3-2 и тоа за Осасуна.

7. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    До кога Осасуна ќе ја учи Барселона како се игра фудбал ? :D

На BlackSwan5 и starbucks им се допаѓа ова.
  8. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ И за Милан и за Барса сум зошто за жал се паднаа во иста група во ЛШ кој и да победи на натпревари сеедно ми е, пак се радувам, кој и да оди - пак ќе се радувам. Исто ги сакам двата тима, иако можеби за нијанса повеќе Милан.
    Знаете како е кога играат вашите два омилени тима меѓусебе, па... незгодно е, глупо чувството. Воздржан си.

А тие што зборевте дека Атлетик Билбао бил нешто јак тим, изгуби од Реал Бетис вчера. Не значи дека не е јак, ама...не е јак!

9. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    A jaс изгледа ке си начекам коментари за мечот со Ливерпул и Јунајтед.Ама битно се јавуваат кога има некоја судиска одлука за Јунајтед а кога победуваат на убав начин ги нема никаде... :D

Туку сакам да ја честитам уште сега титулата на Реал Мадрид...конечно,Кики ке може да се радува :D Заслужена и сите судии да судеа против Реал сепак пправдата ке беше задоволена.Барселона пропадна,од Осадуна да изгуби.Срамота :puke:

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Кај оди Кристијано Роналдо ти за тој тим си а? Брејјј ич не почитувам такви фанови. Ич.
    И не ми викај дека не е така очигледно е, за Јунајтед си ради тимот, ок, ама ги поддржуваш Реал Мадрид само ради Роналдо што е бивш играч на Јунајтед. Факт!

11. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    In Pep We Trust!
    Més Que Un Club !! :l:
    Лесно е да бидеш навивач кога Барселона победува,тешко е да бидеш прав навивач во пораз.

БиднA што бидна,доаѓа 14..ајде ЛШ е наша :?:

Коментар на еден навивач:
    'zar ste na to pali da budete isti kao onaj sugavi real nije sudija kriv ljudi su nas posteno dobili i to je to'
    Па и не е баш во право со она поштено добили.. :emo:

Ах,да и го молам Господ утре да не се учи..жити се кој ќе се расправа со Мадристи(доволни сте на фб),па боже можно ли е цел клас да навива со 'оние' |(

12. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022

Не навивам за Реал туку само ги симпатизирам,тоа е различно девопјче...А ги пратам Реал уште кога Роналдо беше во Јунајтед...Роналдо или не јас можев да не навивам за Јунајтед како сега туку само за Реал и гајле ми е што мислиш ти...Само се израдував што конечно доминацијата на Барса е прекината бидејки станаа здодевни и дека не беше залудно заминувањето во Реал Мадрид,барем заслужи после се што направи за клубот...Боже кому му објаснувам |(

13. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Јас пишав ПОДДРЖУВАШ, а очигледно е дека ги поддржуваш. И целовреме Роналдо, Роналдо, не памтам друг да си издвоила од Реал. Whatever. |(

14. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Па?Несмеам?идол ми е играчот како Пол Сколс и Рајан Гигс...ајт,нема потреба да се дообјаснувам.Ама изгледа читаш мегу редови па го кажуваш тоа што тебе ти одговара.

Поздрав :hai:

На starbucks и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  15. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Во ред, ама играчот не го прави тимот. Поздрав и до тебе.

16. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ајде сега ќе зборуваме за тоа кој го сакал Реал за Роналдо и зошто да |( .Празни муабети.
    Не знам зошто вие мислете дека оние кои навиваат и го подржуваат Реал го сакаат само поради Роналдо,во Реал има и други одлични играчи.Тоа што Роналдо е ѕвездата на тимот не значи дека само него го сакаме.Ама нема потреба навистина да ви објаснувам.
    И се чудам до каде ќе стигнете со муабетите.Признајте си дека изгубивте и крај.

На SunFlower94, starbucks и Pelikuna им се допаѓа ова.
  17. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Јас го сакам Реал, ама не и Роналдо и шо сега? Како само он да постое у Реал Мадрид. Роналдо не е Реал Мадрид и Реал Мадрид не е Роналдо.

18. MilanoGirl

MilanoGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    152
    1:0 на полувреме, а заврши 1:2 :) Браво за El Shaarawi, се гледа дека има огромен потенцијал. За Lopez немам зборови, одма се докажа, браво. Ајде сега Арсенал се следни во ЛШ.

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Јас не одрекувам дека го сакам многу Роналдо ама ги сакам и Касиљас,Кака,Рамос,Алонсо,Бензема,Игуаин...Се навива за клуб а не за играчи.Ама остај ги,сега ќе не направат дека сме квази-навивачи |( .

20. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    A повеќето од нив станаа навивачи на барса од лани. На фб гледам сите станаа фанови на барса, а до вчера не гледаа фудбал.

На SunFlower94, LilBaby, BlackSwan5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.