Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Еј ај доста веќе. Што се пронаоѓаш ти во мојот пост што беше посветен на Пеликуна? Таа не е навивач, таа е поддржувач. Ти си навивач за тебе тоа не важи. Стварно ДОСТА. Нејзе и се обратив зошто Роналдо беше и во Јунајтед и сега е во Реал и таа го поддржува Реал, а е огромен фан на Јунајтед. Нема смисла ова веќе!

2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    A и јас реков дека ги подржувам уште пред да иде во Реал,а тоа што ми е идол играчот е само друга приказна бидејки ми се допага неговиот начин на игра како и на Чави Ернандез и Пол Сколс и да не набројувам.И не значи дека ако на некој му е идол Роналдо мора да навива за Реал Мадрид.Еве познавам јас многумина на кои им е идол тој ама навиваат за Барселона Ј.И сега шо праиме?ГЛУПОСТИ.

3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Абе доаѓа 14 ти

наместо да се карате за фудбал , препуштете и се на ЛШ и неговата љубовна атмосфера

На JuLleE, Nightwalker, LilBaby и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Многу симптоматично ми падна пошто ги сакаш Јунајтед и за некое чудо не навиваш за Реал, ама секогаш си тука да ги поддржуваш нивните навивачи, да го величаш Роналдо и да го бодриш тимот.
    Има такви како Најтвокер што не се за Реал Мадрид, а се против Барселона. Кажи си и ти така, дека нели досадни станале Барса изминативе години кога Реал беше во сенка, како што пиша ти.
    И јас знам неколкумина што навиваа за Реал порано уште основно кога бевме, па сега се за Барса веќе некое време. Тоа е.

Инаку Јипмен, тоа е случај кај мене само што тој не е навивач на Реал, порано бил сега не е за никого во Шпанија, само против Барса поради Интер. :D Битно дрес од Реал има |( ама тоа како мал :!:

5. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Како не ве мрзи толку да се препукувате? Цеееееееел ден цитирај, цитирај, цитирај, не ви здосади? Не се најде некој паметен да прекине дускусија?
    Ајде уште само 5 часа, и Реал е сигурен 1 со 7+ :rock:

На SunFlower94 и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  6. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ме мрзи да ги читам препукувањава горе, сигурно ги има доста.
    Само ќе кажам дека за срамота беше вчера човек да каже дека навива за Барса искрено.
    Колку грешки направија, искрено ко прв пат топка да им се мота околу нозе. Тоа не беше Барса у некои бољи дани кај што не се десило толку пати топката `по грешка` да ја дадеш на играч од спротивната страна и тоа во нозе. Трагично им беше расположението вчера. :rofl:
    Ми мирисаше на местенка, пошто толку слаба игра Барса ретко кога покажала.
    Теренот ако бил лош, и за другите треба да биде лош макар играле дома. Замрзнат бил теренот и за двајцата така да со тоа сигурно не можат да се извадат.

Ајде Реал вечер, на Леванте му е мајката да му се пуштите. :D

На SunFlower94 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022

Навивам за Јунајтед уште од 1998 година...Навивам и ке навивам и понатаму.Ги подржувам зошто некогаш се во право,пример кога се работи за Барселона и за помош од судиите.Зошто сите знаеме колку имаше Барса помош годинава,ама и со таа помош нема да успејат да ја освојат титулата.
    Нејсе,Реал ми се симпатичен тим уште пред Роналдо ама не навивам за нив како што навивам за Јунајтед.Мило ми е што ке ја освојат титулата зошто е време да се смени владетелот во Шпанија.Ако постојано освојува Барселоан нема да е интересно првенството...

Ама доста за тоа.Јас се чудам моментално за Интер.Како можеа да паднат толку ниско не знам :x да губат од Новара и тоа на домашен терен.

8. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Може некој да ми каже што се случува со Интер веќе? До кога веќе вака? Па и до кога од Новара бе, ејјјј од Новара што го имаат чесното прво место од позади во првата лига во Италија? Добро, по овој натпревар најверојатно Чезена ќе се најде на тоа, а Новара едно погоре. Ццц. Мене како росонерка ми е мака бе, чим мене ми е веќе криво што Интер игра вака очајно, можам да замислам како им е на навивачите... ако нека видат како е да си пензионерски тим :lol:
    Абе Нагатомо бе, џабе поддршка од Јапан коа пак...ништо. Браво за голманот и Снајдер кој немаше среќа денес, а особено не на опасната статива. Гледам од прееска на телма и се чудам каде е тимот на Интер? Дали играат 2ца или? Срамота, стваааарно срамота. Па ја сум разочарана бе. Ќе ми рече некој Пацини, Диего Ел Принципе Милито бла бла бла. Ништо нејќам да чујам веќе. Тоа 5то место што го имате е премија и премногу ви е гледајте да го задржите, зошто погоре секако не можете. Катастрофа.

На ani22 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Oстај Плавуша,јас сакам да слушнам мислење на Најти :D Што ли ке каже сега? :!: Ке му предложам да ја смени екипата,зошто еден ден ке добие нервен слом :D

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Се чека да изнајде оправдување за ваквата (не)игра на Интер :lol:

11. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Jави се Најти,Јави се Најти :D

Loading...

12. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
  13. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Здраво,како сме?Што имате да изјавите за натпреварот на Интер? 8)

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Šta bi bilo kad bi bilo ...

и коментарот
    'bijo bi treći svetski rat...' :rofl: :rofl:

15. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    :D
    Уффф не му стои на Роналдо ич дресот на Барса :)

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Мора да споделам едно наравоучение: деновиве ако сакате да фатите спортска, типувајте на послабиот тим. Докажано во пракса.

17. Nightwalker

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Последно место се Новара, потребни им се очајно бодови, а ние како поштени домаќини им излеговме во пресрет. :angel:

^
    Русокоса17, апсолутно си во право. :)

18. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Дааааа да тоа апсолутно, Новара ќе умрат за 19то место наместо 20, за разлика од Интер што се на недостижното 5то место на табелата па затоа ја наместиле, се слагам да нема смисла играва на Интер веќе досега немаа ни реми, ни пораз :D :P

19. Nightwalker

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Да си играше на пример некој дека Осасуна и Новара ќе победат, ќе си дрмнеше убаво коефициентче, 13 х 13, односно 169.
    Не е лошо, ќе имаше за сокче добивка. :rofl:

20. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Да, или играа на Барса и Интер или не ги играа нив. А богами со 1.35 коефициенти хммм... :rofl:

Доаѓаме до моето наравоучение: никогаш не играј утакмици под 1.50, 1.60 коеф. и да те заебе нека те заебе асална, над 2ка да не ти е криво :D

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.