Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Хај во ред е.Не ви ја расипуваме радоста туку си даваме мислење за натпреварот :) .

На BoaVista, SunFlower94 и Hiii им се допаѓа ова.
  2. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    До виното ќе да е :D
    Се шалам секако, ама секад признавам и честитам победа која е заслужена ;) Ама кога Барса победува со судии е тогаш прва напаѓам и коментирам, така да си знаете :lol:
    А за Меси, време е да признаете дека не му оди во последно време и дека Меси не е Меси без Чави и Иниеста.

На BlackSwan5 и SunFlower94 им се допаѓа ова.
  3. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Е ајде од сега ние што не сме фанови на играта за Барса, ќе ќутиме, зошто нели не сме гледале. Ако не ми се свиѓа ќе кажам и тоа е мое мислење, без разлика дали на некој му се допаѓа или не.

На BoaVista и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  4. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Ништо не признавам :|

5. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Меси вечерва беше Меси ,и Иниеста, и Чави во исто време :rock:
    Ах и изјавата на Гвардиола - "Messijev život je fudbal. On je tako sretan kad igra."

Tуку Иниеста не беше баш добар,хм па сепак голем притисок за него,не е потполно заздравен :?:

На MSkorpionka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Надвор од дома го гледав натпреварот знаев дека нема да е лесно, ама знаев дека Барса ќе тепа. Мноооогу далеку ќе оди Барса во ЛШ, верувајте. 3:1, солиден резултат. Познатото трио Чави-Меси-Иниеста, препознатливата игра, тоа е тоа. Многу добра игра на Алексис Санчез. Жал ми е за пропуштените шанси и нормално најмногу за стативата на Меси, исто и за многу сличната шанса од иста позиција и така. Добри беа Леверкузен, ама не толку за да бидат со четврт-финалето, како Барса. На домашен терен со онаа публика, солиден пораз си добија. Фер судење. Auswiedersehen! Што убаво ви намигна Меси на крај, мњах! :*

7. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Плавушке се гледа дека не си гледала дома,кај го виде Чави жити се.. :rofl:

Туку што ме потести за стативата,уф колку само среќа имавме за 2 цм ќе примивме 2 гол.
    Ау каква шанса беше тоа..стативата сојузник на Барселона :rock:

8. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    :^)
    Чави не играше...

9. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Абе ќутете таму.Мора да искажете дека не играл :rofl:

На BlackSwan5 и Smilly им се допаѓа ова.
  10. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Па кој беше тогаш тој на негово место :| ? Јас во кафич гледав и не приметив такво нешто, ич не се примети дека го нема Чави иста беше играта со или без него.

11. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Абе Плавушке се гледа дека не си ги знаеш баш играчите ама ај.Ќе си траам.

На SunFlower94 и BoaVista им се допаѓа ова.
  12. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Ајде заврши Меси и компанија..
    следува Милан - Арсенал... тука очекувам добар фудбал, обострано..
    и се разбира победа на Милан :)
    едвај чекам да дојди 20:45 h ..

13. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Блексвон, ако оваа констатација ти е само зошто не сум приметила дека не бил Чави, туку друг на негово место што ја заврши работата ИСТО како што ја врши он, е браво. Јас пишав дека не гледав дома и од 10 метри растојание во кафич и супер и сум видела. Играчите не ги гледав многу кои се, ама играта ја гледав и си претпоставував кој би можел да биде, затоа и пишав Чави, не знаев дека нема да игра само за Пике знаев. Да бев дома, друго ќе беше. Разлика во позицијата немаше, исто ја одигра кој и да бил Фабрегас или Бусќец. Ич не ни приметив дека Чави го нема, исто беше се.

Коментар - што бараат воопшто да го пуштат оној Алкантара да игра во ЛШ.
    Втор коментар сега ме потсети Ани, ќе игра Ибрахимовиќ 100% така?
    Трет коментар - ако така мислат навивачите на Реал и покрај она што го пишав и сметам дека е сосем океј и разбирливо, кој и да беше ќе се збунеше, ама ок, тогаш јас веќе не коментирам на темава нема потреба. Срамота е ова што го праат некои тука, пишуваат секакви мислења за да добиваат лајкови од сонавивачите. Јеј! Поздрав од мене.

14. SunFlower94

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    ХАХААХХАХ It's funny 'coz ние бевме тие што не гледале. Nothing personal, ептен ми дојде смешно.

ПС: Мњах! :*

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Ај сега ќе добиеш 3 лајка, каде ако не во темава, биди среќна јееее.

|(

Мњах и од мене, и од Меси! Ајт со здравје!

16. SunFlower94

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Јас имам право на која тема сакам да пишувам, ако сакам ич нема ни да ги погледнувам другите, тоа е мое ЛИЧНО право, како и правото на лајк. Да не идеме офф, ако имаш нешто подобро да расчистиме по лп, нејќам да се уништува мојата ОМИЛЕНА тема.

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  17. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Океј си е тоа ако не си гледала убаво ама ти со таква сигурност кажа триото Чави-Иниеста-Меси што воопшто не ни даде до знаење дека не си ги гледала убаво играчите.Не беше баш исто ама ај.Сакаш да кажеш дека Бускетс или Фабрегас па и Санчез играат исто како Чави?

Мое мислење е дека не ги знаеш убаво играчите,не поради збунката туку тоа го заклучив од повеќе твои коментари.И што сега,на крај секој си има право на мислење.

На LilBaby, BoaVista и SunFlower94 им се допаѓа ова.
  18. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Плавушке ја стварно незнам зашто толку лесно се нервираш и зашто се земаш при срце? Ситуацијата како што ти ја наведе беше смешна, зошто Чави не играше, и ок е некој да се нашали за таков коментар. Не е ништо лично, нити пак верувам дека е заради лајк, а исто така не верувам дека некој има нешто против тебе, едноставно смешно испадна и тоа е тоа. Нема потреба за нервози ;)

На BlackSwan5 и SunFlower94 им се допаѓа ова.
  19. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Дадов до знаење уште на почетокот на постот, каде пишува дека не гледав дома, и потоа пишав каде гледав и на кое растојание. И мене ми беше толку слична играта што помислив дека е тој. Чекај, не го знам играчот само зошто не знаев дека нема да игра, и го помешав така? Глупости, ама ако. Задржи си го мислењето, твое си е.

Санфлауер94, богами и повеќе од очигледно е дека ти е омилена тема :geek:

Боа, не е фер до толку да се преувеличуваат работите, како да не се земат при срце? Да бев за не знма, Валенсија пример и да не приметев играч тоа никој немаше ни да го примети, и да приметеше немаше ни да обрне внимание, а вака сите рипаат. Не личи на ништо ја уништуваат темава. Кога не приметив, не приметив што да правам исто ми дојде. Тоа ме прави никаков фан, ништо не знам за тимот ни играчите, појма немам од фудбал, само се правам паметна итн. Како човек да не земе при срце кога тука го навредуваат за нешто што не е така? Како и да е јас веќе не коментирам на темава евентуално ако дојдам тоа ќе биде да пишам некој коментар за утакмица што ме заебала на спортска или нешто така.

На Hiii му/ѝ се допаѓа ова.
  20. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Зошто пак на форум да си го задржувам мислењето? Јас никаде не те навредив,само констатирав и сеуште стојам на тоа мислење дека не ги знаеш баш убаво играчите.А дали ќе пишуваш на темата или не тоа си е твоја работа.Да не одам многу офф,толку од мене.

На SunFlower94 му/ѝ се допаѓа ова.