Честитки победата росоњери Ви честитам на одличната игра,сосем заслужено. И,се гледаме во четвртфинале
Oх ох можеа слободно топџииве да си отидат на пола натпревар Одлична игра на Милан, најмногу ми е драго за тоа, резултатот сам по себе си дојде, него супер игра од одбрана, до среден ред и напад се беше перфектно. Силва, Боатенг, Ибра, Робињо беа водечката четворка натпреваров. Момци ве сакам! принцов е луд
Колку е слатка одмаздата , ммм Препрепрекрасен натпревар, одличен Милан.. немам забелешки буквално за никого.. Тиаго Силва
Добар натпревар вечерва меѓу Милан и Арсенал. Милан пријатно ме изненади, очекував дека ќе победи, ама дека вака ќе го прегазат Арсенал не верував. Ми падна жал за Арсенал, немаат ич среќа со ждрепките. Пред некоја година им се паѓа Барса, оваа година Милан . Честито Росоњери
Боа подобро е што им се падна Милан. Арсенал се премногу ослабени, вака изгубија од врвен тим, да им се паднеше некој послаб и да изгубеа повторно ќе беше посрамен пораз. Што да прокоментирам за натпреваров, одлични беа во секој можен поглед, алал да им е. Ми го наполнија срцето, посебно кога Робињо го бакна дресот. Принцот е одличен, Робињо светна после долго време, Ибра како Ибра, ПРЕДОБАР. Абиати не дека имаше многу работа, ама одлични рефлекси има. Силва исто одличен, Абате ѕвер. И сите ми се смеат кога ќе им кажам, ама Боатенг ми е пресекси. Онака, вистински маж а не како денешниве балетани напукани со естроген повеќе од мене. Мњам
Поздрав до сите фанови на лудиот Крудели Видете го бе душа дава за тимот бе! Ибра, Ибра, Ибра, Ибра, х937184717461пати оооооооооооооооооооооооооо ГООООООООООЛ Куатро а зеро http://www.youtube.com/watch?v=Ufp1M0ZVC9I
луд е човеков редовно го гледам.. па еднаш си помислив дека ќе си го одземе животот поради поразот на Милан.. секоја чест !
Браво момци!!!Стварно супер играа сите ....Браво за Ибрахимович, Робињо и Боатенг,ама морам да кажам огромно браво и за Тиаго Силва, се повеќе и повеќе се истакнува на секоја утакмица .....Супер беа сите Сега во реваншот Арсенал треба да победат 5-0 за они да одат понатаму...Нема да им дозволиме сигурно :evil:
Полудува и кога победуваат и кога губат Милан само зависи дали позитивно или негативно Најсмешен ми е коа вика Боа Боа Боа Боа Тенг Тенг Тенг Тенг !!!! Абе како и да е, наш си е, другите немаат вакви уникатни коментатори ако приметувате све се некои посталожени, досадни фаци
Играчи на Леверкузен во кавга поради дресот на Меси. Победата на Барселона во шампионската пресметка со Баер Леверкузен не влијаела на борбениот дух на германските фудбалери. Победата на Барселона во шампионската пресметка со Баер Леверкузен не влијаела на борбениот дух на германските фудбалери. Проблемот е што наместо нивната борбеност да ја покажат на теренот, тие одбрале да се натпреваруваат за тоа кој да стигне до дресот на Лионел Меси. Чехот Мирослав Кадлец уште на полувремето ја заменил маичката со Аргентинецот, што довело до расправија во соблекувалната на Леверкузен. Дефанзивецот на бундеслигашот, Мануел Фридрих му го одземал дресот на Кадлец, меѓутоа тоа не го спречило чешкиот интернационалец уште еднаш по финишот на мечот да го замоли Меси за сувенир. Германскиот весник Билд се прашува како фудбалерите не ги било срам да трошат повеќе енергија на битката за дрес, отколку на самиот натпревар со актуелниот европски шампион. Со ова се сложува и легендата Руди Фелер, кој во моментов е спортски директор во баварскиот состав. „Не сум разговарал со нив за случајот се уште. Како и да е, непријатно е 90% од тимот да биде фокусирано на натпреварот, а тие двајца на дресот на Меси. Ви гарантирам дека ниту еден од нив нема да го задржи сувенирот и дека двете маички ќе ги ставиме на аукција во хуманитарни цели“, порача Фелер. Од друга страна, Гонзало Кастро, уште пред натпреварот најави дека ќе го земе дресот на Чави, што на крајот и се оствари. _________________________________________________________________________________________ Читкав пред натпреватот дека имало расправии кој да го замени дресот,ама овие предалеку отидоа. Најверојатно дресовите ќе бидат на аукција за хуманитарни цели. Абе овие бетер од деца.. _________________________ Овие од канал 5 се закон,како да неможеа да ја одолжат епизодата на Величенствениот,бе. Се вклучуваат на утакмица во 80 и некој минутка! Барем резултатот го видовме,и еден гол на црвените ѓаволи.
Се соземав од една утната утакмица претходниот викенд (божем првпат ми е!), денес пишав ново. Среќата ги прати храбрите, ајде да видиме на дело. Ајде сите сега една групна спортска молитва да биде со лесно, пардон со помин, и да фати тета Лил едно ливче, добивката е мала, ама за атер на кладилнициве дека не сум баксуз секогаш.
Добро, и Арсенал ме заеба на ливчето денес. Аман бе ГГ&3+ да не дадат 1 гол? 2-0 изгубија еј, срамота. Од Сандерленд бе. Сакав да ја стаам 0-2 гола, дечково ми вика не, повеќе голови ќе паѓале Арсенал ефикасно играле секад многу голови давале, бла бла бла. Видов! 4то место во Премиер? Назаааааааад! Доле да ве видам. Како Интер, така и Арсенал продолжува да пропаѓа, а тоа опасно ми се допаѓа.
Што да кажам а да не се повторам,Реал не знае за пораз .Уживам да ги гледам кога играат вака. Каков гол на Ди Мариа .Се врати во најдобро можно издание.Роналдо и Бензема стандардно одлични.Ах,Алонсо требаше да го даде тој гол ама ајде.
Одличен натпревар, бомба на Ди Мариа http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9Y63UcIQw# ова за мене е гол на Кака, абе се среди сам ја намести топката точно над главата на Роналдо, а него му остана само да ја внеси .. многу вешто
Ау подобар comeback на Ди Мариа да сакавме нема да добиевме..Сепак Крал си е Крал..А за голот на Кристијано,не е важно кој го постигна важно КРАЛЕВИТЕ се Први.. Роналдо:Меси колку се 8+5 ? Меси: -13 ..Хаха
Честитки Мадристи! Прво полувреме не гледав,за тоа не коментирам.Ама второ.. Ди Мариа,ауф не беше тоа гол,ма голчиште! Штом јас така реагирам за гол на Реал,значи мора да бил добар! Кикица ваш,од тоА што јас го видов,не ми беше ништо посебно,па и лошо играше.Ама ајде во прво полувреме незнам,а и гол дал. А за овој нашиов коментатор,посебна прича.Последните минутки,нели Реал постојано шутираше..и коментатотот -'Е сега претераа фудбалерите на Реал'.... и Бензема дава гол. 'Иии гол за Реал'
Арсенал е лева екипа бе,како и Челзи,1-1 со Бирмингем...цццц бруки се...уште од кога замина Анри не е тоа тоа што беше.Паметам кога ги тепаа Јунајтед во домашна лига а сега едвај стигнуваат до голот. Туку никој нема коментар за Интер...од Лече Новара и Болоња