^ Богами за Јунајтед ни Ливерпул, ни Арсенал, ни Челзи не претставуваат закана, што се (беа) екипишта. Според мене ни Тотенхем. Можеби само Сити, за жал, а до вчера никој и ништо беа.
Волку Волку Милан ќе освои све и толкууу Боатенг се повредил на кратко ама фит ќе биде за Јуве ..... така му е кога со женска му води љубов ко животињи
Леле колку шанси имаа уште во првиве 10 минути, офанзивна игра нормално овие Чезена само до пола терен стигаат и толку Ааааајде само вака и по можност да го погодите голот во многубројните акции. Инвазија на голот на Чезена!!!! Гостинската победа е послатка Црнциве си газат, браво Мунтари не е лошо како за почеток, Емануелсон - нормално. 0-2 за Милан! И уште еден црнец, Робињоооооооооо 0-3!
Ете ова ме бендисува, долго време чекав Робињо да се врати во препознатиливата форма.. Едноставно одичен Милан !!
Не Меси не е -10 цел тим, Меси е +4 самиот по себе! Хет трик е 3 гола на еден натпревар, а 4? Е не требаше Чави да го даде овој сеа, разби монотонија
Не ми е јасно зошто човекот ги зима златните топки Треба да му забранат да игра фудбал, не е фер веќе така
Добар беше Меси вечерва не велам не,дури повеќе од добар.Но не е ни прв ни последен што постигнал четири гола на некој натпревар.Иако не ве обвинувам,и Роналдо да постигнеше четири гола ќе се радував многу. Ја оправија Барса малку работата ама сепак од титулата ништо нема да видат оваа сезона.
Барселона беше многу подобра вечерва и сосема заслужено победи. Затоа немораше да добијат и судиска помош во случајот кога Пике го повлече за дресот Жорди Алба кој излегуваше сам пред Валдес. Тогаш беше 2:1 за Барселона, a Пике веќе имаше добиено жолт картон
Епа ајде честитки и браво за Меси, да не бидеме лоши секогаш. Конечно една добра партија Инаку браво и за Анхелито вчера, какво враќање, повеќе такви голови да гледаме
Браво за Меси што постигнал 4 гола а што да речам јас за Бербатов што на еден меч беше постигнал вкупно 5 гола?тој е гение? Спојлер Не рипајте веднаш се шалам Утре продолжува лш...Го чекам денот кога ке заигра Интер да видам шо ке напраи
Да ве прашам,ќе ја дават ли утре утакмицата на Канал5 поради тоа што порано почнува? Ако не ја дават стварно не се фер. Многу се бе срцкести .