Дали тоа се врати старата Барса .. Ма луѓе мои,што беше тоа вчера,бе!Уф повеќе од фудбал. Меси како на тренинг четири гола, и асистенција за голот на Чави.Се додека Меси игра,нема златни топки за другите Tребаше човекот да добие две топки. Ах Тељо е срцка,каков дриблинг за на крај и самиот да се издрибља Го видовте ли Пеп,како се сврте не другата страна за да се насмевне.Го сакам човекот,и мора да го продолжи договорот! Абе,реално ова можеше да биде 8-1,многу пропуштени шанси.А Фабрегас,не му беше вчера денот. Кој мајсторски потег на Иниеста,да не го правече уметничко деле Фабрегас тоа ќе беше гол.Ама ако! И Чави,само што влезе и оп гол. Првиот гол на Валенсија,видовте и сами... Ах, би убила да им ги видам фацките на мадристите за време на натпреварот. Се врати старата Барса,помина кризниот период,и мислам дека нема да има веке порази за Барселона. Штета што Реал тоа го скапо го наплати. Visca!
ццццц пуста надеж што може да напраи ке кажеш кризата ја надминале кога ке сврзат неколку победи по ред и незнам зашто мислиш демек мадристите толку мн ги засега ова. разликата од 10 бода знаеш кога ке ја намалат? никад! и не се пали на ова. коментаров е од неутрална страна
Кога поведе Валенсија ваква ми беше фацата Стварно ептен жал ми падна за Барса, си викам зар дојде време да се бори и за второ место
Aбе надеж,јас се откажав од титулата уште по оној пораз од Осасуна,им честитав титула,и тоа завршена прича. Да,ќе кажам ја надминаа кризата ,ах и неколку победи по ред,па 2 се само де.Нема врска,јас кажувам од она што вчера го видов,пак се врати старата Барса.Одиме на титула во ЛШ и кралскиот куп. А за негативата од 10 бода,е таму имам надеж дека барем малку ќе се намали. Ами ништо Мадристите не ја гледале утакмицата(за мои познаници зборувам). Боа,мене таква ми беше фацката минатата Сабота Утре интересно ќе биде во ЛШ,Наполи-Челзи..овде за Челзи сум,ама што знам,не ми се верува баш да тепа,иии Реал-Цска,за тоа сум без коментар.
И јас прочитав дека на канал 5+ ќе ја даваат. Инаку ако победат, тоа ќе биде со минимална разлика. Тие не се научени на таков терен да играат, замрзнат стадион, минусни температури и вештачка трева, а и плус на гости. Дај Боже да победат. Инаку честито победа каталонци.
Не знам зошто јас прочитав дека е син на Роналдо,изгледа грешка сум била.Иначе многу му е убавко детенцето на Роналдо,ги имам гледано тие слики . Епа ако ја дават на канал5+ супер,ќе ја гледам обавезно.Јас искрено се надевам на победа со повеќе голови,сепак во прашање е ЦСКА Москва.
Ааах, мораа ли бе у последна минута гол да примаат. Но, и условите беа лоши, тоа се гледаше. Ама, ако ќе дојдат они на Сантиаго Бернабе.
Јас сум задоволна од играта и покрај резултатот, со оглед на околностите. Пепе беше беспрекорен во одбраната, никој неможеше да го помине, а и Чаби Алонсо беше извонреден. Како и да е, на Бернабе ќе ги чека убава лекција по фудбал И ова коментаторов незнам дали некој друг примети, ама очигледно ги хејта Реал хаха
За Цееска ќе биде пеколно во Мадрид.. сега нека се радуваат со нерешено, но за две недели ќе бидат бомбандирани !!!!!!! За играта нема да коментирам, пошто не ги гледав, штета и за крај Hala Madrid
Aх,што да ви кажам,ЦСКА го „смрзна“ Реал во самиот финиш. Баш вчера ми вели другар ми(иначе фан на Реал)-'ма утре од ова што го фатив спортска, вложувам се на Реал'..Гледам низ фацебукот многу луѓе зае*ал овој Реал.Нешто слично како со Осасуна и Барса. Чек бе па нели,замрзнатиот терен не е само за гостите туку и за домашните,нели така викавте за Осасуна- Барса Абе,луѓе Реал и Барса не се навкинати да играат на такви снежни терени и температура под нулата.Затоа на домашните им е многу полесно да ги совладаат.Кај можат да се мерат температурите во Барселона,Мадрид и Москва. ? Па и не е лош резултат 1-1 на гости.Се знае кој ќе тепа на Бернабеу.Тогаш јас ќе пишам ливче и на Капм Ноу. ______________________________ Челзи бе Челзи.. Солиден пораз
Реал, Реал .... ајде ќе се воздржам од коментирање. Очекував повеќе. Реми и не е баш така добар резултат. А, Наполи вечерва тотално ги здробија Челзи Не дека нешто ми е криво или не сакав така да биде ама искрено не очекував дека вака ќе заврши. Повеќе се надевав на победа или во најмала рака нерешено.
Абе не е навикнат Реал да игра на таков терен,тоа беше најголемиот проблем.Сепак резултатот требаше да си остане 1-0,што мораше овие да дадат гол во последна минута.Ама сепак на Бернабеу мислам дека немаат никакви теоретски шанси,ќе ги прегазиме таму.