Ај честито победа Челзиии Рамирес и Луис полека ама сигурно одиме кон првото место Аман Торес нека даде веќе жал ми паѓа се гледа се труди ама што малер ќе беше ова Оние од Лузерпул клетва му фрлија Ај ќе биде и тоа леле колку сум среќна бее
Ќе се тепаме вечер јас, Росоњерка и Викичот против Вајлд, Најтвокер и Блонд АЦ МИЛАН НАПРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕД!!!!
1-0 PATOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MILAN MILAN MILAN MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ќе приумрам од среќа Кај сте интераши?
Мислам вака гол уште во прва минута да примате, мислам.... Имаше ли поминато минута впроочем? Што и да се случи вечерва, ова има цел живот да го памтам. Пато вс Интер прва минута 1-0. Фалачаопријатно
Ја мајката, овде како Милан прв да го пишува? И има време до титулата, полека има уште натпревари А да, и пенал не ни досуди судијата, за да не биде апла 2-0 уште од прво полувреме. Ако не се расплачат овие Интер не ги бива значи, не ги бива
Да ти ја најдам статистиката според која сезонава Милан е убедливо најфаворизираниот тим во Италија од судиите, кои му „подариле“ плус 11 бода? Не сакаш, пријателке.
Си добивте контра-услуга за недосудениот пенал, односно непостоечкиот фаул за црвен картон. Пред се’, поразот на Реал и срушениот рекорд на Мурињо, 9 години без пораз на домашен терен.
Што има тука смешно [/quote] Пред се’, поразот на Реал и срушениот рекорд на Мурињо, 9 години без пораз на домашен терен.[/quote] За Челзи мислев, зошто се смее.........
Заслужена победа, и покрај контроверзиите. Се’ на се’, Милан има прејак напад, со доза на глупи напаѓачи во него. „НЕ“ мислам на Касано.
Јас кога не приумев вечерва ќе живеам уште 100 години. Олку немам навивано не знам од кога, како не ми викнаа полиција не знам!!! AC MILAN FAN TILL I DIE!!! Сета вишок енергија ја истрошив. 3-0, +5 поени на табелата. Позадоволна не можам да бидам. Сега на рајат можам да си излезам, задоволна и насмеана Поздрав Интераши, дај Боже сите следни дуели вака да завршуваат Поздрав до сите Росоњери!
ааааааааа дефинитивно,послатка победа нема,им се одмаздивме на велико се креваа се креваа интерашиве,гранде пандев,абе оди,јако ги треснавме од земја,нека ни се множат победиве! ајт поздрав до росоњерите,форза милан!
Смешно колку е тапа тимот ... едни Stoke неможе да ги победи .... патем Вчера Милан 3-0 Интер , тие интер италијански тим без ниеден италијанец и сакаат титула епа нема ..... штета до вчера слушав интер ке гази ова она сите за интер , кога отварам фацебук , сите за милан .... Касано дал гол
Стоук на домашен терен воопшто не се шега, против нив кикснале и другите тимови од големата четворка. А за коментарот за Интер, абе едвај чекам во мај јас на ФБ да си пишам дека си земале титула.