Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Forza INTER!!!!

:D :D :D :D

Море да не се драпам подобро, за грев се :D :D

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  2. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.519
    Допаѓања:
    251.509
    Вака ако продолжат тимовите, се гледа кој ќе се бори за титулата.
    Мисалм очигледно е де :D .
    Милан, на ваше неверување :!: .
    И не прифаќам изговори од типот -10.
    Добрите тимови победуваат и на -15.
    Е така да си знаете 8) .

На Plavusa.17 и Sparks им се допаѓа ова.
  3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Џули ова за Реал да не се однесува??? Ај расположена сум па ќе ти простам за овој испад.Да не се надевате многу,за ваше добро ви кажувам.Реал оваа година освојува Лига на Шампиони и точка.

Инаку Баерн и Интер непријатно изненадија.Мислам за Интер не е чудно веќе ама Баерн :^) .Се си мислам дека нема ништо од четврт-финале да видат,не знам зошто.Баерн баш сакам да продолжат понатаму а за Интер сеедно.Ама жал ми падна веќе за нив,се ги дробат :tmi: .

На SunFlower94 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ги гледав Интер и не очекував добро да се држат, очекував да паѓаат повеќе голови земајќи ги предвид многуте шанси на Марсеј+домашен терен и слабиот тим на Интер, и кога видов дека Интер се на среќа, ама успеваа да се одбранат (неочекувано, ама ете) мислев ќе заврши 0:0 и на крај подобриот си победи, ама баш на крај онака. Болен пораз, мхм да. Се работеше за минутки. Мирна ми е душава, Интер не заслужуваше реми на гостински терен, заслужи само да изгуби со таа тапа игра, што тоа и се случи. Ќе видиме сега во Италија што ќе биде, ама сигурно дека навивам за Марсеј да оди понатаму, зошто сум анти-Интер, но од друга страна пак Интер се послаби и ако одат Интер ќе бидат многу полесни за совладување :rofl: . Ама сепак нека патат. Ако веќе Марсеј не можат да победат на Џузепе Меаца, барем нека им шибнат гол и мирна душава да ми е, зошто Интер не заслужува да оди понатаму бе, не и не! Марсеј многу подобро игра :!: :wasntme: Жалам.

Милан освојува ЛШ оваа година, sit and watch. 8) Реал од Ла Лига годинава ништо повеќе нема да види, гарантирам.

Навивачките постови се во ред, но да бидеме реални...кога ќе се знае победникот ќе се собереме тука кој ќе прима честитки, кој ќе доделува ќе се види што чија задача ќе биде :D

5. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    ^
    Истиот тој послаб тим на Интер ве преслуша со катанаџо лекција пред некој месец, чинам? :P

6. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Ќе престанете ли да се тешите со тоа дерби каде Милан беше појак и самиот признаваш, но Интер успеа да даде гол и да победи? Од тоа дерби навака што има? Освен фактот што Милан е 1 на табела во Италија, а интер редактирам: 7ми :o Доста веќе со тешење, не ви личи.

И до кога од Новара и Болоња?

На JuLleE и ani22 им се допаѓа ова.
  7. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Мене жал ми е за Интер, дај нека сменат нешто.. знам не се слаба екипа му треба човек кој ќе води.. пошто Мурињо со истите тие играчи освои се ... така да време му е да се промени тренерот јас мислам :)

иако не ги сакам али сакам, да одат понатаму во ЛШ.. барем да видат сите дека италјанските тимови не се слаби како што ги кажуваат !

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Nightwalker

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Тешење? :lol:
    ТЕШЕЊЕ!? :rofl:
    Toa дерби значеше три бода за Интер, кои очигледно му се најдоа многу со моменталнава серија, така што ме заболе мене кого победија тогаш.

Само, плс, научи да разликуваш тешење од тролање, особено кога некој пишува против мојот патетичен, беден и мизерен Интер. <3 :lol: :wasntme:

9. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Никако не се слаби италијанските тимови во целина, ама Интер е слаб. Раниери не сака да си оди сосила да го бркаат не си оди тој :rofl: Абе искрено кај стапне Мурињо оправа ситуација и да е катастрофална, ама си отиде тоа им е. Па и играчиве што им е не знам, ете до тренерот да е нека е, ама толку да се слаби и до играчите е, не само до играта ова според мене.

^ :D Најтвокеру, дај бе не ме зезај сите навивачи на Интер што ги знам а се спомне Милан тие го спомнуваат тоа дерби, не бива мислам. :^)

На ani22 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Nightwalker

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    ^
    Но чекај, и ти како навива4ица на Милан неколку реда погоре направи цела негативна анализа на клубот, резултирајќи со потсмев на крајот дека би бил полесна мета за Милан, ако продолжи во ЛШ, не?
    А никој не смее да го чепка мојот трагикомичен, несериозен, средножалосен Интер. <3 :wasntme:

А кај играчите е видливо дека немаат мотивација и сега се како платеници, играат стриктно за пари, да помине редот. Мислам, сепак, 80% од нив беа дел од клубот што освои 5 трофеи во една сезона; нешто за што црвено-црните од Милано имаат само влажни соништа. :wasntme:

ЕДИТ: А, и да, останатите 20% од играчите (новите) се и без тоа сосема просечни. :)

11. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Епа јас не кажав за Милан дека ќе бидат полесна мета, туку општо, а ти како навива4 на Интер се си мислиш за Милан пишувам јас :wasntme: Е сега те разоткрив! :D :P

Нашиот најнов Мунтари игра поефикасно од вашиот доста искусен Снајдер.

На ani22 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.519
    Допаѓања:
    251.509
    Да, за Реал се однесува :D .
    Не знам зошто треба да ми простиш?
    Испад?
    Не би рекла!
    Зборувам врз основа на факти.
    Во првото коло
    Милан-Арсенал 4-0
    ЦСКА-Реал 1-1.
    Болдираното се однесува за да потсетам против кој тим Милан тепаше, а против кој Реал доби само реми.
    Не се надевајте и вие многу, не е Реал семоќен и најдобриот тим на светот, да се разбереме.
    Без преценување и потценување, молам.

13. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Џули ако збориме така и Реал во групната фаза лом правеше а Милан и баш не.

Вие сега се силите оти ви се падна Арсенал кој е доста ослабен оваа сезона.Ама со Реал да се падневте ќе беше поубаво,ќе ве тепавме како онаа сезона ;) .

На SunFlower94, LilBaby и BoaVista им се допаѓа ова.
  14. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.519
    Допаѓања:
    251.509
    А на Реал му се падна ЦСКА, и пак не можеше да ја тепа.
    Арсенал и ЦСКА не се споредуваат.

И да се паднаа Реал и Милан, може Реал ќе си одеше.
    Ти пишав, не се Реал семоќни и најдобри.
    Во најдобрите се, исто како и Милан ;) .

15. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Јуле никој никаде не го направи Реал семоќен. Незнам од каде вакви муабети. И незнам зошто сметате дека Реал кикснал кога резултатот 1-1 не е воопшто лош, баш напротив имаме гол во гости и убедена сум дека дома ќе ги победиме ЦСКА 8)

На BlackSwan5, SunFlower94, LilBaby и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Џули јас не реков дека се Реал семоќни ама ме нервираат такви коментари демек ако играле изедначено со ЦСКА се слаби.Во групната фаза Реал немаше ниту еден пораз споредено со другите тимови па тогаш ништо не зборевте.А сега на вештачки и лизгав терен реми одиграа и одма Милан се појаки.Разбирам дека не ги сакаш Реал ама нема потреба од вакви коментари.И јас не ги сакам Милан па не спомнувам толку за нив.
    Туку ајде,на крајот ќе видеме кој ќе биде во финале и кој ќе освои титула.Непристрасно гледано мислам дека Реал и Милан ќе играт финале ама ние ќе победиме ;) .

17. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Додека Реал е задоволен од реми во Москва, Барса тепаше во Германија против Леверкузен на гости и со самото тоа е единствена екипа што победила на гостински терен досега. Баш убаво :clap:

На Avril.09 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.519
    Допаѓања:
    251.509
    Мојот прв коментар беше напишан во шега. Значи пред се јас се зезам овде.
    Ти Блек одма скокна демек какви испади сум имала, и као демек Реал да играл со Милан оддамна ќе го тепал.
    Нема врска тоа.
    Вие не пишувате овде дека Реал ќе биде шампион?
    Пишувате!
    Епа и јас ќе си пишам.

Друго во темава никако не смее да се пишува за друг тим, веднаш вие од Реал скокате.
    Дајте ви се молам. Не може човек на мира да прокоментира.
    Преку таквото од Реал. 100 страни само за Реал, само за Кристијано. Ај па темава да ја прекрстиме во Реал.
    И така само фанови на Реал коментираат.
    Вие го правете семоќен.
    Барса да извадеше реми, знаете ли кои коментари ќе летаа овде, ама сеа за Реал супер резултат.
    Никој не сакам да навредам, и постот не е навредлив.
    Ве разбирам, навивачи сте ама претерувате.
    Се мислам дали воопшто да коментирам повеќе на темава.

19. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Реал ќе освои ЛШ?,ма Барса ќе ги елиминира нив ;)

20. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Историја златен, историја.
    Во презент Интер се Д.У.П.К.И со 7мо место на табелата и моментален пораз во ЛШ.
    МИЛАН > интер сезонава.