Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Yipman, до негде си го право, ама проблемот е што погрешните судиски одлуки го уништуваат фудбалот тотално, посебно во последно време. Еве конкретно за оваа утакмица, од кога судијата мафта со раката заизведување на слободен удар? Најмалку еден пенал, Бускетс ми се чини беше, у шестнаесетник со рака играше..Дани Алвеш, според мене за црвен беше тоа. Како и да е, пак ќе испадне дека се жалам многу :tmi: Честитки, сепак за највијачите на Барса :)

2. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Женски мои, не сум ве напуштила, денес цел ден сум на фризери, спремања, навака натака, бев на прв роденден на еден бебуш и неможев ништо да видам од натпревариве. Се уклучив на крај на второ полувреме на Барса, баш кога го дадоа оној педерскиот гол :lol: Инаку голот на Кикица сега го видов :inlove: .

ПС - нема да се откачите така лесно од мене :devil: :D :rofl:

На SunFlower94, LilBaby, Pelikuna и 2 други им се допаѓа ова.
  3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Најлесно е да играте спортска кога игра Интер, у старт ставете да изгуби. :@
    Ту ту Раниери подвижна катастрофа, врати се од кај што те земаа море скапаницо! Значи не можам да поднесам бре да гледам како тоне Интер, а Морати со скрстени раце седи дури и не доаѓа на утакмици знае дека ќе изгубат ... |( Срамота бре! Нека направи нешто за да се врати тој Интер кој го водеше Мурињо зошто катастрофа се!

П.С Викендов Челзи се врати, срцка. 8) Ќе има борба за 3то место. :P
    Реал за некого изненади со толку малку голови, но сепак е победа. Дресовиве и нивната боја мх мх, што лично им стојат. 10 бода сеуште. Vamoooooos!

На BlackSwan5 и SunFlower94 им се допаѓа ова.
  4. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Сега баш на Ју туб го гледав ,,неворојатниот,, гол на Меси и да ви кажам дека добив нагон за повраќање од поквареноста на Меси. Еј голманот стои надвор од голот и го мести живиот ѕид, а џуџето шутира без око да му трепне. Изгледа само така може да постигне гол од слободен, без жив ѕид и без голман на голот. Ај нека му дадат и пеналите на празен гол да ги шутира. И после голот штама. Па се прашувам што ли ќе беше ако случајно Роналдо дадеше ваков педерски гол. Еееее тоагаш ќе скокавте колку бил покварен, никаков, ваков онаков. Ама пошто е Меси во прашање, коментари нема.
    Друго, видов и едно крвничко зганување на играч над Атлетико од играч на Барса. Нешто ко во стилот на Пепе. Ама не прочитав коментар дека тој играчот на Барса е животно и што уште не.
    И за крај, стартот на Фабрегас = срам за фудбалот.
    За двете раце во шеснаесетник и двата непостоечки офсајди на Атлетико, не ни пишувам, на тоа веќе навикнавме.

На LilBaby, rossonerka, starbucks и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Абе што се нервираш Боа кога и така и вака Реал си имаат титула у Ла лига :lol:

На BoaVista и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  6. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Мене од прва ми изгледаше како добар гол,дури и ме почуди што од таква далечина успеа да погоди.Но кога повторија нешто не ми штимаше ама овој нашиот компетентен коментатор вели се си беше чисто,за џабе се бунеле Атлетико.А сега гледам снимката,тоа беше чист непрофесионализам од страна на судиите.Нема повеќе да коментирам поради тоа што веќе што се вели си имаме титула и не ме многу засега.Ама не чини бре,го уништуваат фудбалот.
    Али изгледа каталончињата се срамат од поголема разлика па сега идат судиите на помош.

7. Somnitelno-Lice

Somnitelno-Lice Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Не е тоа никаква судиска помош или грешка.
    Тоа е едноставно нe фер-плеј потег од Меси. Или поедноставно кажано - педерски гол :)

На SunFlower94 и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  8. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Секако дека да ама судијата требаше да почека да се намести убаво живиот ѕид или евентуално да не го признае голот.Имаше и еден куп други судииски грешки ама добро :!: сепак Барса е во прашање,на нив жолт не смее да им се даде а камоли црвен.Ај доста,сама на себе сум си досадна со овие муабети :) .

9. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Меси бе,ги уби! :D

Реаловци,разочарани што Реал лошо одиграл па сега рипнаа на Барса. :wasntme:
    ''Специјалниот'' признал дека фудбалерите на Рајо Ваљекано заслужиле да освојат бод.
    Ах,зошто бе не даваа пренос на Алфа! :^)
    http://www.youtube.com/watch?v=NAWlCIsl ... r_embedded
    Ви се молам,на ова нема ни жолт картон! ?
    Хм..
    Да,да судиите судат само во корист на Барса,знаеме!

10. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Смајли тој голот од слободен на Меси беше стварно неферски.Што е вистина,вистина е.
    А не го гледав Реал ама од што видов во прегледот не играл Реал лошо туку Ваљекано многу добро,имало многу шанси и на двете страни.Но сепак Реал си победи со извонреден гол на Кристијано.Тоа е најбитно.На Реал гледам му набутале жолти,така да во никој случај не е фаворизиран :) .За тој прекршок од Рамос конкретно,се случува да се суди погрешно понекогаш но кај Барса тоа се случува пречесто.

На SunFlower94, ani22 и BoaVista им се допаѓа ова.
  11. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Рамос тука не заслужува жолт, туку црвен картон !!
    Барем ние реаловците си признаваме и не ги браниме кога играат нечесно :)

На Smilly, SunFlower94 и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  12. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Да, тоа на Рамос требаше да биде црвен, но тоа е само една судиска грешка во цел натпревар, зошто Реал имаше дури повеќе жолти од Рајо. За разлика од натпреварот со Барса каде Бускетс се замислуваше голан, Алвеш даваше лакти, погрешно досуден офсајд за Атлетико и легендарниот момент..видете го само судијата..дури грев да те фати како си ја подигна раката :tmi: http://i.imgur.com/lFGuq.gif

И за крај феноменалниот КР7.. :$ http://www.youtube.com/watch?v=g3XtFjmR_ig

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Знаете зошто дојдов..нели? :wasntme:
    Најдобриот играч во светот,вчера ги замолкна критичарите!
    Ами Меси..првиот хет трик за Аргенитина ^_^
    Никаде го немаше Меси во Аргенитна,нели?
    Меси не можеше ништо без Чави и Иниеста..
    Беше во криза?
    Зошто човекот зема златна топка 3та година по ред?
    :dance:
    Aх,да и Шпанија ја потопи Венецуела :party:

14. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Меси

Па добро е , од некои 25-30 изиграни сега даде хет трик не е лошо

Штета беше ова пријателска , за разлика од турнирот каде изгубија 4-0 од Германија и компанија али сепак добар е .... за на пријателска ..... против Швајцарија .........

Луксембург :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Сега остана Сан Марино уште и Казахстан (пази европска земја ) , само тие немаат победено против нас
    :x

На BoaVista и SunFlower94 им се допаѓа ова.
  15. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Демек Меси за репрезентација нигде го немало не знам што...се виде.

А демек нашиве имаат тепано против Луксембург 4-0 па демек ќе тепале пак 100%, и тоа се виде. Среќа таму на гости беше, пупу скраја да е уште овде да беше па да се потопевме од срам по не знам кој пат. Се повеќе сфаќам дека не е до селекторите, туку до играчите. И стварно се тапа, досадни едни! :tmi: |(

Да дополнам:

А ништо чудно и да местат...

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  16. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Шокантна вест ! Конечно Меси после 238219437274 години во репрезентацијата на Аргентина постигна хет-трик.Ве молам овој ден т.е. претходниот да се запише во историјата.

На BoaVista, SunFlower94 и starbucks им се допаѓа ова.
  17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Денес само Милан ја гледам зошто само за тоа имам време кога сум дома и се стаив на форумов само да пишам Форца Милан, и дека ги избушија на Палермо па конечно ред беше 4:0 засега, ко со Арсенал де. Ибра, Ибра, Ибраааааааааааааа!!!! :D

Инаку сите утакмици одат како што треба, освен фактот што ми ја згрешија Јувентус-Киево 2ка ја стаиле 7ца коефициент човече, ко ќе ја фатам ќе ви пишам, Јуве нема пораз, реми со Милан извади а не па Киево ќе ги срушат + дома! И нејќеа да ми ја сменат, зошто другите биле почнати. :@

На ani22 и JuLleE им се допаѓа ова.
  18. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Ибра сиот гнев го истури над Палермо ... така нека продлжи :)

19. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    1:1
    Тато сега ги пцуваше, ја ставил 1, а само таа го заеба.

20. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Да прокемнтирам,ама ич не ми се коменитра!
    Мразам кога треба да зборувам за судии,али шта чеш мора,оти Реаловци рипаат дека се во корист на Барса се суди.
    Никогаш не се жалиме на судиите..ама овие стварно се ненормални.
    Хм,прво полувреме недосуден пенал,второ црвен за Пике(ова беше на границата за црвен,уствари не е за црвен(според мене),добро ај) ама во второ полувреме некаде 67 минутка многу полош прекршок и пак недосуден пенал :o :^) !
    Ма, вака да се судеше за Реал,сега цел интернет ќе беше преплавен со реферати.

Тешко без Меси,мајке ми.
    Добро е што во игра влезе Санчез.
    Првиот гол,на таква Браса сме навикнати бе,тоа сакаме да го гледаме ^_^
    Ама каков гол на Кеита,уф! :bow:

Посед на топка,тоа нема потреба да се коментира :D
    Ги тепавме со 10 играчи,ма какви 10 со 9 :D ..Санчез испадна на крајот
    (пак повредА.. :worried: )

Меси,изреволтиран од судиите :rofl: