Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Водат 4-0 Милан викам готово идеме понатаму ... сега кога ке почнат да се бранат кај Арсенал со 20 души у одбрана ...

Доаѓа дуелот во 7ма минута 1-0 ... добро ае се знае дека гол ќе дадат...

2-0
    3-0

WTF ?!?!? FU FU FU FU FU FU ДРВА + 300 разни пцовки

90 мин ајде , ајде те молам господе знаеш дека еднаш неделно те молам дај ми 4 финале ДАЈ МУ НА ЧОВЕКОТ !

93 свири судија

Уффф можам вечер мирно да спијам

+ И бенфика помина јееее , за нив навивав оти имаад одлична атмосвера ...

А голманот на Милан мислам дека треба да го почастат со 2 убави италијанки за тоа што успеа да го направи вечерва + една италијанска пица со кока кола

Најти.... Милан идат понатаму ....а Сега Интер против Марсеј има да го јаде :D :D :devil: :devil:

Патем како и сите мои другари миланези ,
    се молиме да не ни се падне Реал или Барса следно коло .... сега шала на страна ама појаки се :lol:

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Да потенцирам,НЕМОЈТЕ да го бришете Јувентус од листата за титула,тоа што киксна против Киево само затоа што Конте реши да си игра к*рташак и да брани предност од 1-0,не значи дека денес против Болоња нема да биде поинаку. A што се однесува до Ибрахимович,се надевам дека ќе јаде пуна у нос,не порекнувам дека е одличен техничар и општо играч,али од неговите его трипови и к*рчење ми излагаат хемороиди под мишка.

FORZA RAGAZZI!! FORZA BIANCONERI!! AMICI DI NESSUNO!!

На Miss20 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Ди Матео стартува со ПОБЕДА !!! :rock:

Бирмингем е поразен , леле на Матео му тргна пупу да не го урочам :lol:
    Инаку ако сте немале тахикардија јас да ве потсетам шта то беше :D Посветено на Реал и Барселона Фановите едните од среќа другите од страв :rofl: . Па и Челзи од нз што :wasntme:

Мурињо би се вратил во Челзи, но само доколку во авионот за Лондон биде и Роналдо

Англиските медиуми пренесуваат дека актуелониот тренер на Реал Мадрид, Жозе Мурињо би можел да се врати во Челзи но само дколку добие годишна плата од 12 милиони фунти и со него во авиното за Лондон биде и Кристиано Роналдо.
    Тоа е ултиматумот кој Жозе Мурињо ќе му го постави на Роман Абрамович во случај да биде контактиран од сопственикот на Челси, тврди „Дејли Експрес“ кој се повикува на извори блиски до тренерот на Реал Мадрид.

Мурињо наводно сериозно размислува за напуштање на ’кралевите’ по крајот на оваа сезона, а несигурен во својата иднина на „Сантијаго Бернабеу“ е и ѕвездата на тимот Кристиано Роналдо.
    Според истиот медиум, први две желби на Челзи се Пеп Гвардиола и Јоаким Лев, но шансите да дојдат до нив се минимални. Токму поради тоа се спомнува Мурињо, кој во минатото имаше големи успеси со „сините“.
    Покрај овие ултимативни барања Мурињо ќе сака да има целосна контрола над трансфер политиката на клубот, како и при донесувањето на одлуките поврзани со тимот кој би го изнел на теренот. Нешто поради што и си замина од Лондон по судирот со Абрамович во октомври 2007 година.

Ми донт лајк ит нејќам петел кај сините :| , Гејчестер поранешен играч , уфилман до 100 ууу не многу НЕ !

4. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сум ти рекла 100 пати да не гледаш спортски натпревари за тимови кои навивааш.
    Пушти си госип грл, очајни домаќинки, глеј бекстејџ, глеј езел :D
    Ajде сеа чекаме идниот петок ждрепка и дај боже да ни се падне добар тим :wasntme:

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  5. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Финалето на Копа дел Реј ќе се одигра во Мадрид, но не на Сантијаго Бернабеу. :D Туку на стадионот на Атлетико Мадрид Висенте Калдерон.

http://tip.com.mk/novosti_detail.asp?ID ... 0%B0%D0%BB

6. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Моментот кога во муабет за Милан и неговите успеси и неуспеси ќе се убацат навивачи на Интер и Јувентус :D Интер барем на стара слава заиграа во ЛШ, но тоа не важи за Јувентус. Ај догодина, добри сте сезонава, си ги сменивте местата со Интер ;)
    Туку, гледате вие ЛШ гледате или нема кого да гледате? :P :D

На ani22 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Венди барем почитувај го противникот,не мораш да го сакаш,после сте се лутеле зошто го нарекуваат Милан или Челзи со погрд збор.

За Милан шо да кажам,и нивните денови дојдоа и искрено колку и да ги нејкам сепак мило ми е што ја прекинаа доминацијата на Интер.

8. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Пак Јувентус ме заеба на спортска, пак едвај извадено реми! Е аман бе, аман скапаници низаедни, па и вие од Болоња ли бе? „Ама не, ние немаме пораз...“ - „ноооооо ни победи нешто немаме, специјализираме на нерешени натпревари.“ Мислам мене ми одговара, ја скапаа од зборење оваа утакмица помалце и ете им ја, НА.
    Веќе Јувентус не ги ставам никад на спортска, часна реч.

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  9. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Почнувам да го жалам голманот на Леверкузен? Уште колку ли ќе прими до крајот?:D

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Добро бе Барса..што тоа гледаме! :bow: ^_^
    Абе не знаат на кај да се свртат Б.Леверкузен :D
    ах уште колку пати Лено ќе си ја вади топката од мрежата? :^)
    - :l:

11. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    ^^Ова веќе не е хумано :lol:

На Smilly и perlaa им се допаѓа ова.
  12. Maxymous

Maxymous Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    70
    Леле што прави Барса :D Како тргнале ќе биде 10:0 :)

13. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Леле ова е премногу за мене, Барса се исто лудиииии! Изглеа дека почнав ептен да ги фалам Реал дека секогаш даваат многу голови на утакмици, па затоа :D :rofl: :lol: стварно играат во полн сјај човече ама не се потресувам нешто баш зошто не ми гори под нозе како вчера што ни гореше на сите и го извадивме газот, сега можам слободно да речам дека се чека седмиот гол за среќниците кои уплатиле 1&7+. Абе башка и домашен терен и све си го праи своето... :clap: а не сум изненадена од играта, изненадена сум малку од резултатот и тоа ептен пријатно да ви кажам, продолжете си не ми сметате! :D

На N.Kety му/ѝ се допаѓа ова.
  14. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Ауу каква бомба, Каталонци. Честито 1/4 финале.

15. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Веке видено сценарио Манчестер Јунајтед-Рома пред 3-4 години 7 - 1 ;)

Али да не испаднам хејтер честитки за пласманот во четврт финале. :)

На N.Kety му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Германците ден на жалост ќе прогласат :lol:
    Немилосрдни се бе, посебно кон дваесет годишното голманче што мрежата му ја пробушија.Добро што и нога не си сркрши детето од мака :( Битно последниот уптаен удар од Тело кога го одбрани направи и една фраерска фаца -види бе и јас нешто одбранив :rofl:

А Меси кај ке го искарат бре, ми има се да испотепа.Живее за да игра фудбал :D

На Maxymous му/ѝ се допаѓа ова.
  17. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    лелеле меси 5 гола еииии секоја чест :D :D

18. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ме напињаат Лион и Никозија ептен ми се досадни...утакмицава стои уклучена колку онака да видам што ќе биде на продолжетоциве, а инаку досадно играат според мене. Дали јас не се замарам и интересирам за нив, дали стварно е така не знам...

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  19. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Не ја сакам Барса ама морам да признаам дека вечерва беа извонредни.И повеќе од тоа.Честитки за сите каталонци :).

Едит: Е добро,си стојам на тоа мислење за Чави,Иниеста и Меси и дека не е баш комплетен играч.Ама никој не кажа за Меси дека е лош играч,еден од подобрите е.

20. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Хај,лепото па кај си ти :* ме остави сама тука.. :^)

Barcelona,моја..
    Поубав поклон за роденден,амин!
    Како е убаво да бидеш навивач на Барса :l:

Visca el Barca!

eдитирам.
    Кажа некој дека Меси на функционира без Чави и Иниеста..? ;)

На Hiii му/ѝ се допаѓа ова.