Дрогава крокодил не е забранета во Шпанија а? Овој Меси сигурно ја користи, зашто е ненормален начисто, тимовите сонуваат за петарда, а некогаш и поединци ги постигнуваат. Браво што да кажам
Те заебаа затоа што мрчеше во претходниот пост,иначе немаше Шала на страна,Конте мора да ја смени тактиката и да ги тргне Бонучи и Видал,време е да го внесе Елиа,прашина фати детето на клупа. И Матри такоџе. Него,не се убацуем ја у никаков муабет,темава е рандом,се збори за секакви тимови и купови,дури и нервира што се спомнува Милан на секој трет пост. Јасно е колку го сакате,јасно е дека е омилен тим на девојките,се убацив зошто не сакам да ми се омаловажува омилениот тим,тоа што немаме многу победи не значи дека немаме шанси за титула. Напаѓачите се веќе изморени,одбраната кикснува,губат нерви и заради тоа што треба да се брани резултат од 1-0 против Киево не му дава на Касерес да игра во полн сјај. Желбата за титула е огромна и на навивачите и на играчите,највеќе заради досадните пувања на навивачите на црвено-црните и претераната желба за покажување супериорност. Општо гледано,имаме повеќе титули од вас,немаме порази,а и кога се сретнаа Јувентус и Милан последнава сезона се виде се што требаше да се види. Така да,супер,сакајте си ги Милан,али тоа не значи дека треба да омаловажувате други тимови како Јувентус,Интер,Наполи и остали,не сте ни вие толку златни
Еве ме бре убава како и порано Многу бев зафатена овие недели па ве читкав по малку и се нервирав А и многу негативна ме прави темата па избегавам да пишувам, но не можев да ја сокријам денешнава радост
Браво за Апоел и Барса ... заслужено понатаму Јуве милини пак нерешено и после тие биле за титула , со 15 нерешени ...... тие не заслужуваат ни 10 место а камоли битка за титула Меси
Се уште собирам импресии од вчера. Ај,вака. Mеси,петарда! Уште кога го дознавме составот,јасно беше што ќе се случува.Ама не до толку бе човече.Па Баер не е тим за потценување. Јас како што знам,Меси стана прв во ЛШ што има постигнато 5 гол на една уткамица,или евентуално втор(поправете ме ако грешам) Не,не не си нормален човеку Одамараше една уткамица и оп 5 гола,да не играше две сигурно и 10 ќе добиеше Левекузен Море,шо да кажам и жалче ми падна вчера за гостите од Германија.Сериозно. Не ги разбирам коментарите на фацебук-от им се паднало слаб тим па сега се фали Барса забила 7 гола. Леверкузен уопШЧе не е слаб тим!Одличен тим е тоа, фаворити ми се во Бундеслигата Teљо,каков играч ќе биде тоа за неколку години -Голманчето на Баер добил на седмица на лото http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... NUDh4WW5qY Меси поради главоболка по инсистирање на физиотерапевто земал аспирин,произведено од страна на фармацевската компанија „Баер“, а на нивниот клуб му „подари петарда“. Леле сега Реаловци пак ќе не обвинат дека сме користеле допинг И ова победата на Барса како да го засени историскиот пласман на АПОЕЛ во 4вртфинале. Мило ми е,и за Тричквоски . Ах,три во еден ова. Манчестер-Атлетико..добри се Атлетико,добро се држат за сега.1-1.Море,одлично играат.Ќе биде интересно.
Мм Хај и овде се сложуваме.И јас тепам мерак што Црвените ѓаволи губат Малце имаше офсајд во вториот гол ама И онака цело време судат во корист на домашните. Добро кажа коментаторот 2гол наилкуваше на добро познатата акција на акутелниот светски шампион,Барселона. Лоша игра на Манчестер. Пеликуна ја молам да се јави на рецепција?
Судијата вика ај губат Манчестер многу , ај едно пеналче срамота вака .... после ај уште 2-4 минути срамота да изгубат нерешено треба ..... и на крај вика ај зае*и работа овие гол неможат да дадат Пеликуна вика сеа како ли ке идам на фемина , Најти го зезав цело време за Новара сеа ќе ме скапе еве ми титка на мобилен ..... лелееееееееее
Си добив сега јас чоколадо од неа, се сомневаше во моите пророчки способности. Иначе, да: 104 години Историја, 104 години Страст, 104 незаборавни години. 104 години величественост! 104 години сино-црно Милано! СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ИНТЕР!!! ФОРЦА!!! http://www.youtube.com/watch?v=-s87qYUy6MU
Najtiiiiiiiiii ama kutis deka i jas od tebe dobiv milka Tuku jipi koga veke komentiras za penalot zosto ne kazes i za golot od ofsajd na Atletik bilbao?Ne ste mi jasni veke koga se kommentira na temata pisuvajte i koga Junajted pobeduval.Eve koga go poedivme Totenhem,ili pak Arsenal(ova edno od interesnite natprevari)jas ne procitav nitu eden komentar tuku se javuvate po somnitelni situacii. Ali sto e tuka e.Jas si priznavam deka bevme mnogu slabi,deka Bilbao zasluzi pobedata i dega da ne bese DE GEA mozevmeuste od sinoka da si pakuvame kuferite i da ne odevme na revans
Еми шо да кажувам, самата се испофали. Вечер Киево - Интер, за напнат почеток на викендот. Сепак, се надевам и посакувам фудбалерите на денешниот тимски роденден да се крајно мотивирани, и со просечна игра да дојдат до тесна победа. Е сега, надежите се едно, Интер како тим е друго. xD
Pelikuna Пенал немаше за Јунајтед така да требаше 1-3 .... се виде убаво дека беше надвор од 16тник фаулот + уште ви продолжува 1 минута повеќе да ви даде шанса како секад на педерски начин да извадите нерешено + кога напочеток го повлекоа играчот на билбао беше тоа пенал ама не досуди ... така да поентата беше , големите екипи Арсенал и Тотенхам оваа година што се па големо чудо ако некој ги победи .... ама Атлетик Билбао да ги гази Манчестер кај нив дома + нивните навивачи да се најгласни и најдобри него домашните СРАМОТА
Nemase,tocno,ama i vtoriot gol na Bilbao ne bese regularen taka da izramneti se smetkite. Slabi bevme,jas priznavam ama koga veke zboruvate za sudiskite greski kazete gi site a ne samo na ednata strana. Se desava,ne pomagale samo na United.Site imale pomos.Ne samo nie.Jbg fudbalot ne e kako nekogas,ja izgubi ubavinata. i taka,odam jas,nemam pc,rikna vcera pozdrav do site,ve sakam <3
Значи јас ти кажувам 5 грешки кој ги имаат направено во корист на Манчестер , ти ми кажуваш 1 и израмнети сметки? ај веќе не коментирам за Манчестер ...... З
http://www.youtube.com/watch?v=iGXiRk_G7N8 Maла пажња до вас росонерите,а и Интерашите да видат зошто оваа сезона не им иде. Ги боли к*р Ибра и компанија кога не играат они туку игра цела мафија у позадина,со чело на Берлускони,пи*да ли му матер гадна,све да му е*ам! И они ќе се нарекуваат тим,марш бе!
Да само ЈУве го избација у Серија Б од што беше поштен еве повели и другата страна на твоето видео http://www.youtube.com/watch?v=__LwsOwviL4
Вечер Реал му гостува на Бетис. По мене, ова ќе биде ептен тешка утакмица, па затоа уште сега стискам палци за Реал.