Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Ма знаев дека ќе примат гол во првите 10 минути :@ А при постигнувањето на голот имаше игра со рака :devil:
    Уфффф добро е, дадовме гол :rofl:
    ПИПИТА :l:

На SunFlower94 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Да,Јувентус беше избацен во Серија Б,Милан не. Зошто Милан не е во Серија Б поради местење?

3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Фала богу.Можам да дишам.
    Навистина тежок натпревар,добро е што не изгубивме бодови.Ако онаа сезона голем проблем ни беше враќање од негативен резултат,сега сме експерти за тоа :) .Повторно Игуаин и Кака си завршија одлична работа :clap: .Ај со здравје 3 бода.Следни се Цска.

На BoaVista и SunFlower94 им се допаѓа ова.
  4. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Ова црвениве дресови не ни носат добро :D Мило е што земавме 3 бода и посебно ми е драго за Игуаин и Кака, конечно се вратија во форма. Ова пресвртиве веќе нормална работа ми станаа, не се ни препотресувам ако губиме на почеток :) Како и да е немаше потреба од форсирање, се чуваат за Москва :D

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ама им стојат добро :P :inlove: .

6. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Милан не е у Серија Б оти не е фатен дека мести...

Додека не докажат спротивно = невина душа

7. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Во Calciopoli случајот од 2006 еден од обвинетите тимови беше и Милан,заедно со уште неколку други,само што пројде со многу поблага казна затоа што не беше на првото место на табелата кога се случи разоткривањето. Кога тогаш не ги стрпаа за местење,сега уште помалку,сега Берлускони ви го чува газето нели,а клипот што ти го прати не ве вади ниту од пола од стварите. У принцип нема клуб во Италија што не мести,сите ги стасува правдата,ама Милан некако бега од обвинителна клупа,се прашувам зошто...

8. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Мило ми е за Реал, Моу 100тиот меч на клупата на Реал Мадрид го забележа со победа :)
    Јас немав можност да го гледам натпреварот, но слушам Кака изиграл одлично, конечно се враќа во препознатливата форма !! :)

9. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Мене ми е криво Интер што не ги стрпаа кога зимаа 5 год по ред .... тоа е неправда Милан си доби казна :lol: блага се разбира -20 поена или колку беа ...

А сега Милан освен со Лече (3-0 (HT) 3-4 (FT))тој сомнителен ми беше другите не се воопшто местени , за разлика од Јуве кој пола метар гол не го признаваа... ама господ гледа и Милан ќе земе титула .... т.е ќе видиме денес против Лече повторно :rofl:

10. MilanoGirl

MilanoGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    152
    Ајде на победа денес. МИЛАН :l: :l: :l:

На ani22 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    А тоа што вие не го признавте тој на Матри и фаулот врз Пирло што требаше да биде чист пенал е друг муабет а? :)

12. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Не го гледав натпреварот на Реал вчера од оправдани причини :D
    Ама го видов крајот..чист пенал за Бетис,а како што читам имало два недосудени пенали..?
    Хм,нели признававте вие кога судиите судат неправедно,или грешка сум? ;)
    А за првиот гол на Бетис,не сум го гледала видеото појма немам дали е регуларен..
    - :wasntme:

13. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Извини ама ако беше 2-0 напочеток тогаш ни матри ни све Пирло немаше да дојдат у такви ситуации ....

14. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Дискутабилно е.Тој на Алонсо мислам дека беше повеќе за пенал,ама судијата не виде и затоа не досуди ништо.Се случува грешка во судењето ама не беа обесправени којзнае колку Бетис,сепак не беше чист пенал.Во ситуацијата со Рамос мислам дека топката го удри само во тој дел од телото т.е. малку во раката ама мислам дека немаше играње со рака таму.

Еве видете.Мене не ми се овие прекршоци баш за пенал :?: .

http://www.youtube.com/watch?v=he-o53J2mcI

15. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    И ти си толку сигурен во тоа? :)
    Колку сте вие росонерите пуни со себе и увек со кренат нос,па дури и кога ќе ве порази тим што е според вас,класа понизок,кенкате како сте вие најдобри. А не можеш да знаеш дали ќе имало или нема да имало такви ситуации,знаеш и сам колку е фудбалот непредвидлив :)

16. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Порано се дискутираше за Милан-Интер сега се дискутира за Милан-Јувентус со векови :rofl:

Море, овој Снајдер...мислам јак е, не во смисла играчот тукуууу физичкиот изглед како да кажам :D јас ги мразам Интер ама Снајдер не го мразам :D

17. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Супер,Баерн растурија.Драго ми е што одат во четврт финале,сепак после Реал мој омилен клуб.Гомез играчиште невидено :clap: .Бастијан Швајнштајгер се врати,срцкаст тој :inlove: .
    Браво Баварци :rock: .

Интер не оди понатаму.Не играт на ниво,тоа е.Многу се лоши оваа сезона :x .Сепак сеедно ми е за нив.

18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Леле Интер, подраматична утакмица по Арсенал-Милан немало. Ја фатив јас х-1 ем Интер не иде ем тепаа и јас ја фатив. Бравос! Абе ептен слична судбина ко Арсенал ги снајде, ама ете... тоа е, примија гол.

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Јас сакав Интер да оди понатаму .. иако ми е најомразен клуб , баш ќе ми беше мило ако се пласираше.. али то e :)

инаку Плавуша клубовите во дискусијата со Милан постојано се мнеуваат било да е Интер, Јуве, Наполи .. сеедно .. но никако Милан да се смени :D

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Многу ми е мило за Баерн после Реал секако, фаворити ми се. Браво :clap: ! Интер ми е криво што не продолжи, ама стварно се слаби годинава. Се надевам еден ден ќе се врати стариот Интер :worried: . Морам и Јуве да ги искоментирам. Се ежам на нивното „непоразени“, а немаат е*ана победа |( Се надевам ќе продолжат вака без пораз..и без титула, поинтересно да биде :devil: Утре во Реал не се сомневам, а и како што гледам во четврт-финалево во ЛШ нема некој посериозен конкурент..одиме до финале :P

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.