Ма знаев дека ќе примат гол во првите 10 минути А при постигнувањето на голот имаше игра со рака Уфффф добро е, дадовме гол ПИПИТА
Фала богу.Можам да дишам. Навистина тежок натпревар,добро е што не изгубивме бодови.Ако онаа сезона голем проблем ни беше враќање од негативен резултат,сега сме експерти за тоа .Повторно Игуаин и Кака си завршија одлична работа .Ај со здравје 3 бода.Следни се Цска.
Ова црвениве дресови не ни носат добро Мило е што земавме 3 бода и посебно ми е драго за Игуаин и Кака, конечно се вратија во форма. Ова пресвртиве веќе нормална работа ми станаа, не се ни препотресувам ако губиме на почеток Како и да е немаше потреба од форсирање, се чуваат за Москва
Во Calciopoli случајот од 2006 еден од обвинетите тимови беше и Милан,заедно со уште неколку други,само што пројде со многу поблага казна затоа што не беше на првото место на табелата кога се случи разоткривањето. Кога тогаш не ги стрпаа за местење,сега уште помалку,сега Берлускони ви го чува газето нели,а клипот што ти го прати не ве вади ниту од пола од стварите. У принцип нема клуб во Италија што не мести,сите ги стасува правдата,ама Милан некако бега од обвинителна клупа,се прашувам зошто...
Мило ми е за Реал, Моу 100тиот меч на клупата на Реал Мадрид го забележа со победа Јас немав можност да го гледам натпреварот, но слушам Кака изиграл одлично, конечно се враќа во препознатливата форма !!
Мене ми е криво Интер што не ги стрпаа кога зимаа 5 год по ред .... тоа е неправда Милан си доби казна блага се разбира -20 поена или колку беа ... А сега Милан освен со Лече (3-0 (HT) 3-4 (FT))тој сомнителен ми беше другите не се воопшто местени , за разлика од Јуве кој пола метар гол не го признаваа... ама господ гледа и Милан ќе земе титула .... т.е ќе видиме денес против Лече повторно
А тоа што вие не го признавте тој на Матри и фаулот врз Пирло што требаше да биде чист пенал е друг муабет а?
Не го гледав натпреварот на Реал вчера од оправдани причини Ама го видов крајот..чист пенал за Бетис,а како што читам имало два недосудени пенали..? Хм,нели признававте вие кога судиите судат неправедно,или грешка сум? А за првиот гол на Бетис,не сум го гледала видеото појма немам дали е регуларен.. -
Дискутабилно е.Тој на Алонсо мислам дека беше повеќе за пенал,ама судијата не виде и затоа не досуди ништо.Се случува грешка во судењето ама не беа обесправени којзнае колку Бетис,сепак не беше чист пенал.Во ситуацијата со Рамос мислам дека топката го удри само во тој дел од телото т.е. малку во раката ама мислам дека немаше играње со рака таму. Еве видете.Мене не ми се овие прекршоци баш за пенал . http://www.youtube.com/watch?v=he-o53J2mcI
И ти си толку сигурен во тоа? Колку сте вие росонерите пуни со себе и увек со кренат нос,па дури и кога ќе ве порази тим што е според вас,класа понизок,кенкате како сте вие најдобри. А не можеш да знаеш дали ќе имало или нема да имало такви ситуации,знаеш и сам колку е фудбалот непредвидлив
Порано се дискутираше за Милан-Интер сега се дискутира за Милан-Јувентус со векови Море, овој Снајдер...мислам јак е, не во смисла играчот тукуууу физичкиот изглед како да кажам јас ги мразам Интер ама Снајдер не го мразам
Супер,Баерн растурија.Драго ми е што одат во четврт финале,сепак после Реал мој омилен клуб.Гомез играчиште невидено .Бастијан Швајнштајгер се врати,срцкаст тој . Браво Баварци . Интер не оди понатаму.Не играт на ниво,тоа е.Многу се лоши оваа сезона .Сепак сеедно ми е за нив.
Леле Интер, подраматична утакмица по Арсенал-Милан немало. Ја фатив јас х-1 ем Интер не иде ем тепаа и јас ја фатив. Бравос! Абе ептен слична судбина ко Арсенал ги снајде, ама ете... тоа е, примија гол.
Јас сакав Интер да оди понатаму .. иако ми е најомразен клуб , баш ќе ми беше мило ако се пласираше.. али то e инаку Плавуша клубовите во дискусијата со Милан постојано се мнеуваат било да е Интер, Јуве, Наполи .. сеедно .. но никако Милан да се смени
Многу ми е мило за Баерн после Реал секако, фаворити ми се. Браво ! Интер ми е криво што не продолжи, ама стварно се слаби годинава. Се надевам еден ден ќе се врати стариот Интер . Морам и Јуве да ги искоментирам. Се ежам на нивното „непоразени“, а немаат е*ана победа Се надевам ќе продолжат вака без пораз..и без титула, поинтересно да биде Утре во Реал не се сомневам, а и како што гледам во четврт-финалево во ЛШ нема некој посериозен конкурент..одиме до финале